- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.885
- 448
- 32
Yarım çay bardağı filan su koyarım, göz kararı genelde. Domates rendesi de koyuyorum tabii.Soğanı bol olunca lezzetli oluyor ama sen yiyemiyormuşsun. Sarımsak yeterli olur bi de su falan koyuyor musun pişirirken?
Dinlenmeyince yenmiyor dolaptan çıkan fasulye ben çareyi öyle buldumbuzlu pişiriyorum yerken çok az ısıtıyorum ya da soğuk yiyoruz
Pırasa bol limonlu çok güzel oluyor farklı tariflerle denersen seversin. Birde portakallı yapıyorlar oda güzel oluyor.Pırasa mı
Allahım olmayalara versın ben almiim
Allahım sen affet
Yok yok yokkk tesekkür ederim yiyemediğimPırasa bol limonlu çok güzel oluyor farklı tariflerle denersen seversin. Birde portakallı yapıyorlar oda güzel oluyor.
Ben hiç su koymam domatesin suyu yeterli oluyor bi de buzluktan çıkınca sulanıyor o yeterli oluyor salçada koymam :) benim eşimde egeli ona direkt soğuk versen yer ama ben çok hafif ısıtıyorum dinlenince o koku kalmıyor denemeni tavsiye ederimYarım çay bardağı filan su koyarım, göz kararı genelde. Domates rendesi de koyuyorum tabii.
Tekrar ısıtılınca koku geri gelmiyorsa iyi çünkü eşim Egeli, biraz ılık seviyor onların tarafı zeytinyağlıları.
Çok sağol canım, inşallah öyle yapayım ben deBen hiç su koymam domatesin suyu yeterli oluyor bi de buzluktan çıkınca sulanıyor o yeterli oluyor salçada koymam :) benim eşimde egeli ona direkt soğuk versen yer ama ben çok hafif ısıtıyorum dinlenince o koku kalmıyor denemeni tavsiye ederim
Ben senden önce tahmin ettim bu sefer hihahahaaa
Bu sene inşallah böyle yaparım... Tarif için sağolasın canım :) Yine bebek için tedavi sürecindeydim, ilaçlardan zor kalkıyordum yerimden. Böylece attım buzluğa, önden bir işlem uygulayamadım...
Tamam canım, bir de bunu deneyeyim. Çok teşekkürler. Ben normalde bir soğanı tümden koyuyorum (soğan yiyemiyorum çünkü, piştikten sonra çıkarıp atıyorum soğanı), 3-4 diş de sarımsak koyuyorum. Yeterli olur mu dersin?
O kadar güzel bir fasulyeydi ki, ben de güzelini bulmuşken atayım dedim buzluğa. Kıyamıyorum şimdi de israf olacak diye
Yok yok yokkk tesekkür ederim yiyemediğim
1 bamya
2 pırasa
Her türlüsünü yedım .
Portakallı yemedım yalan yok . Ama bi yerde denk gelirse denerim
Vaayyyy sunuma gel
triliçenın yanında bunuda yollayın
Benim de var aklımda yöresel olursa bir tarif ,2 kategoriye de uyuyor,ama belki ikimizinkini de kabul etmez KazenAyy yöresele çok istediğim bi tarifim var.. 3 kategoriye uygun bi yemek.. bakalım ilk hangisine denk gelirse onla yapıcam :))
Sen katılmaya söz verirsen olacakmışDünya mutfağı olsa güzel olur
Yoğurdu da ben yaptım deynep ablaVaayyyy sunuma gel
Sen mi yaptın ,önceleri ben de sevmezdim pırasayı ama şimdi çok seviyorum
3-5 tencere yolluyorum hementriliçenın yanında bunuda yollayın
Ne güzel duruyo o öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?