Ne demişler yapan da yiyen de suçludurKendin yemesen de ev halkının yemesine neden oluyorsun
Ne güzel bir masa öyle,dışarıda açık havada yediniz herhalde,daha doğrusu yediler
Bu aralar yarışmaların yüzünden sık yapıyorum.
Bir de baba oğul çayda şekeri bıraktılar ,çayın yanında birşeyler arıyorlar,çay boş olmasın diye yapıyorum ,hep hazır nereye kadar
Bir de baba oğul çayda şekeri bıraktılar ,çayın yanında birşeyler arıyorlar,çay boş olmasın diye yapıyorum ,hep hazır nereye kadar
İy akşamlar hanımlar ben oy kullanamıyorum iyimi tatlilar aman yarabbim tek,tek inceledim hepsi şahaneeeecok kararsiz kaldım benn valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız hanımlar ben oy için azicik daha beklicem karar veremiyorum bende dun akşam TRİLİÇE yaptim gorselini bırakıp uykuya kacayim iyi geceler hanımlar valla elleriniz dert görmesin sahanesiniz sahane
İy akşamlar hanımlar ben oy kullanamıyorum iyimi tatlilar aman yarabbim tek,tek inceledim hepsi şahaneeeecok kararsiz kaldım benn valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız hanımlar ben oy için azicik daha beklicem karar veremiyorum bende dun akşam TRİLİÇE yaptim gorselini bırakıp uykuya kacayim iyi geceler hanımlar valla elleriniz dert görmesin sahanesiniz sahane Eki Görüntüle 2129540
İy akşamlar hanımlar ben oy kullanamıyorum iyimi tatlilar aman yarabbim tek,tek inceledim hepsi şahaneeeecok kararsiz kaldım benn valla ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık harikasınız hanımlar ben oy için azicik daha beklicem karar veremiyorum bende dun akşam TRİLİÇE yaptim gorselini bırakıp uykuya kacayim iyi geceler hanımlar valla elleriniz dert görmesin sahanesiniz sahane Eki Görüntüle 2129540