darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 42.566 141.385 798 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #661 Nevreste .!.: Buraya biraz takılsa onuda kafaya alırdık.Sonra kendini mutfakta bulurduDaha önce çok oldu Genişletmek için tıkla... Ne guzel yaaaa
Nevreste .!.: Buraya biraz takılsa onuda kafaya alırdık.Sonra kendini mutfakta bulurduDaha önce çok oldu Genişletmek için tıkla... Ne guzel yaaaa
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.860 1.098 Malatya 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #662 darkmore .!.: Yeniyim 1 hafta oldu 5 ay miiii kiz 5 aya insan kaybolur la Senden geriye bisi kaldi mi bari Genişletmek için tıkla... Aslında şöyle 3.5 ay falan diyet yaptım.Sonra 1.5 ay koruma gibi tabi koruyamadım geri aldım birkaç kiloŞimdi aldıklarımı vermeye çalışıyorum
darkmore .!.: Yeniyim 1 hafta oldu 5 ay miiii kiz 5 aya insan kaybolur la Senden geriye bisi kaldi mi bari Genişletmek için tıkla... Aslında şöyle 3.5 ay falan diyet yaptım.Sonra 1.5 ay koruma gibi tabi koruyamadım geri aldım birkaç kiloŞimdi aldıklarımı vermeye çalışıyorum
MissCherryBlossom Nirvana Pro Üye 23 Ağustos 2012 51.838 En iyi cevaplar 1 241.415 898 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #663 darkmore .!.: Sen de yap sen de katil Bak ben beceriksiz bilem katildim mucize gibi Dunyanin sonu geldi ayol Genişletmek için tıkla... Ne yapicam pampa Herkes her seyi yapmis Ille de isteriz derseniz bana da bir tatli bulmak gerek
darkmore .!.: Sen de yap sen de katil Bak ben beceriksiz bilem katildim mucize gibi Dunyanin sonu geldi ayol Genişletmek için tıkla... Ne yapicam pampa Herkes her seyi yapmis Ille de isteriz derseniz bana da bir tatli bulmak gerek
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 42.566 141.385 798 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #664 Nevreste .!.: Aslında şöyle 3.5 ay falan diyet yaptım.Sonra 1.5 ay koruma gibi tabi koruyamadım geri aldım birkaç kiloŞimdi aldıklarımı vermeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla... HAHahaha cok iyiymis Ben tiroid hastasiyim ya kilo vermesem de olur almayayim yeter diyorum artik Zugurt tesellisi
Nevreste .!.: Aslında şöyle 3.5 ay falan diyet yaptım.Sonra 1.5 ay koruma gibi tabi koruyamadım geri aldım birkaç kiloŞimdi aldıklarımı vermeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla... HAHahaha cok iyiymis Ben tiroid hastasiyim ya kilo vermesem de olur almayayim yeter diyorum artik Zugurt tesellisi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.860 1.098 Malatya 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #665 MissCherryBlossom .!.: Panpacim cok tembelim En son tatliyi 6 ay once yaptim o da arkadaslarimi davet ettiydim. Incirli tatli diye bir anne yapmistim, alti incirli kek ustu muallebi var ya o. Herkes cok begendiydi bak sansima tutturmusum Genişletmek için tıkla... Keşke yine yapsan biz de faydalansakBak böyle anlatınca çıkaramadım eminim kimse çıkaramadı Hoşgeldin bu arada sohbete bekleriz
MissCherryBlossom .!.: Panpacim cok tembelim En son tatliyi 6 ay once yaptim o da arkadaslarimi davet ettiydim. Incirli tatli diye bir anne yapmistim, alti incirli kek ustu muallebi var ya o. Herkes cok begendiydi bak sansima tutturmusum Genişletmek için tıkla... Keşke yine yapsan biz de faydalansakBak böyle anlatınca çıkaramadım eminim kimse çıkaramadı Hoşgeldin bu arada sohbete bekleriz
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 42.566 141.385 798 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #666 MissCherryBlossom .!.: Ne yapicam pampa Herkes her seyi yapmis Ille de isteriz derseniz bana da bir tatli bulmak gerek Genişletmek için tıkla... Cilekli magnolia Sana yakisir Ben de cok severim tipki seni sevdigim gibi Nevrestenin bana sozu var hic oy alamaz da rezil olursam bi daha katilmama izin vermicek hahahahaha hic olmazsa bana bakar gulersin burda
MissCherryBlossom .!.: Ne yapicam pampa Herkes her seyi yapmis Ille de isteriz derseniz bana da bir tatli bulmak gerek Genişletmek için tıkla... Cilekli magnolia Sana yakisir Ben de cok severim tipki seni sevdigim gibi Nevrestenin bana sozu var hic oy alamaz da rezil olursam bi daha katilmama izin vermicek hahahahaha hic olmazsa bana bakar gulersin burda
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.860 1.098 Malatya 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #667 darkmore .!.: HAHahaha cok iyiymis Ben tiroid hastasiyim ya kilo vermesem de olur almayayim yeter diyorum artik Zugurt tesellisi Genişletmek için tıkla... Ben de haşimato varİleri boyutta kansızlıkYani kilo vermem çok sıkıntılıKolay gitmiyor ve çabuk gelebiliyor
darkmore .!.: HAHahaha cok iyiymis Ben tiroid hastasiyim ya kilo vermesem de olur almayayim yeter diyorum artik Zugurt tesellisi Genişletmek için tıkla... Ben de haşimato varİleri boyutta kansızlıkYani kilo vermem çok sıkıntılıKolay gitmiyor ve çabuk gelebiliyor
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 42.566 141.385 798 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #668 Nevreste .!.: Ben de haşimato varİleri boyutta kansızlıkYani kilo vermem çok sıkıntılıKolay gitmiyor ve çabuk gelebiliyor Genişletmek için tıkla... Pfff iste bendeki de oyle bir sey kabus gibi Su icsen yariyor gibi bir sey Bir de duzensiz hayat,ustune gece hayati iyice batirdi beni
Nevreste .!.: Ben de haşimato varİleri boyutta kansızlıkYani kilo vermem çok sıkıntılıKolay gitmiyor ve çabuk gelebiliyor Genişletmek için tıkla... Pfff iste bendeki de oyle bir sey kabus gibi Su icsen yariyor gibi bir sey Bir de duzensiz hayat,ustune gece hayati iyice batirdi beni
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.860 1.098 Malatya 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #669 darkmore .!.: Cilekli magnolia Sana yakisir Ben de cok severim tipki seni sevdigim gibi Nevrestenin bana sozu var hic oy alamaz da rezil olursam bi daha katilmama izin vermicek hahahahaha hic olmazsa bana bakar gulersin burda Genişletmek için tıkla... Bu mümkün değil 2. yarışmadan sonra bağımlılık artıyor.Rezil olmaya bir kenara bırakıp kendini mutfakta buluyorsun
darkmore .!.: Cilekli magnolia Sana yakisir Ben de cok severim tipki seni sevdigim gibi Nevrestenin bana sozu var hic oy alamaz da rezil olursam bi daha katilmama izin vermicek hahahahaha hic olmazsa bana bakar gulersin burda Genişletmek için tıkla... Bu mümkün değil 2. yarışmadan sonra bağımlılık artıyor.Rezil olmaya bir kenara bırakıp kendini mutfakta buluyorsun
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 42.566 141.385 798 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #670 Nevreste .!.: Bu mümkün değil 2. yarışmadan sonra bağımlılık artıyor.Rezil olmaya bir kenara bırakıp kendini mutfakta buluyorsun Genişletmek için tıkla... Zaten ben hep toplumsal mesaj icin katiliyorum onu kullanmayin bunu kullanmayin oyle yapmayin boyle yapmayin demek icin Yersen iste
Nevreste .!.: Bu mümkün değil 2. yarışmadan sonra bağımlılık artıyor.Rezil olmaya bir kenara bırakıp kendini mutfakta buluyorsun Genişletmek için tıkla... Zaten ben hep toplumsal mesaj icin katiliyorum onu kullanmayin bunu kullanmayin oyle yapmayin boyle yapmayin demek icin Yersen iste
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.860 1.098 Malatya 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #671 darkmore .!.: Pfff iste bendeki de oyle bir sey kabus gibi Su icsen yariyor gibi bir sey Bir de duzensiz hayat,ustune gece hayati iyice batirdi beni Genişletmek için tıkla... Ben de öyleyim su içsem kilo alıyorum.Hareket etmezsem kilo alıyorum.Yıllardır ilk defa ağır ağır gidiyor...
darkmore .!.: Pfff iste bendeki de oyle bir sey kabus gibi Su icsen yariyor gibi bir sey Bir de duzensiz hayat,ustune gece hayati iyice batirdi beni Genişletmek için tıkla... Ben de öyleyim su içsem kilo alıyorum.Hareket etmezsem kilo alıyorum.Yıllardır ilk defa ağır ağır gidiyor...
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.860 1.098 Malatya 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #672 darkmore .!.: Zaten ben hep toplumsal mesaj icin katiliyorum onu kullanmayin bunu kullanmayin oyle yapmayin boyle yapmayin demek icin Yersen iste Genişletmek için tıkla... Mutlaka yaptığın tarifin birilerine faydası olacaktır.Ben buradan çok şey öğrendim.
darkmore .!.: Zaten ben hep toplumsal mesaj icin katiliyorum onu kullanmayin bunu kullanmayin oyle yapmayin boyle yapmayin demek icin Yersen iste Genişletmek için tıkla... Mutlaka yaptığın tarifin birilerine faydası olacaktır.Ben buradan çok şey öğrendim.
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 42.566 141.385 798 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #673 Nevreste .!.: Mutlaka yaptığın tarifin birilerine faydası olacaktır.Ben buradan çok şey öğrendim. Genişletmek için tıkla... Hadi insallah,bakalim
Nevreste .!.: Mutlaka yaptığın tarifin birilerine faydası olacaktır.Ben buradan çok şey öğrendim. Genişletmek için tıkla... Hadi insallah,bakalim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.860 1.098 Malatya 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #674 darkmore .!.: Hadi insallah,bakalim Genişletmek için tıkla... Tarifini ekledin mi
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 42.566 141.385 798 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #675 Nevreste .!.: Tarifini ekledin mi Genişletmek için tıkla... Ekledim kim bakacak sen mi bilmiyorum ama
Nevreste .!.: Tarifini ekledin mi Genişletmek için tıkla... Ekledim kim bakacak sen mi bilmiyorum ama
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.860 1.098 Malatya 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #676 darkmore .!.: Ekledim kim bakacak sen mi bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla... Önce Kazen sonra ben canım
darkmore .!.: Ekledim kim bakacak sen mi bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla... Önce Kazen sonra ben canım
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 42.566 141.385 798 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #677 Nevreste .!.: Önce Kazen sonra ben canım Genişletmek için tıkla... Abooo is ona kaldiysa sana zor sira geliradamcagiz hastaydi kimbilir ne zaman musait olur Neyse acelem yok burdayim nasilsa
Nevreste .!.: Önce Kazen sonra ben canım Genişletmek için tıkla... Abooo is ona kaldiysa sana zor sira geliradamcagiz hastaydi kimbilir ne zaman musait olur Neyse acelem yok burdayim nasilsa
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.860 1.098 Malatya 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #678 darkmore .!.: Abooo is ona kaldiysa sana zor sira geliradamcagiz hastaydi kimbilir ne zaman musait olur Neyse acelem yok burdayim nasilsa Genişletmek için tıkla... Bugün birkaç konu geldi canımSen yeni ekledin galibaYarın mutlaka onaylanır yada bu gece
darkmore .!.: Abooo is ona kaldiysa sana zor sira geliradamcagiz hastaydi kimbilir ne zaman musait olur Neyse acelem yok burdayim nasilsa Genişletmek için tıkla... Bugün birkaç konu geldi canımSen yeni ekledin galibaYarın mutlaka onaylanır yada bu gece
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 42.566 141.385 798 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #679 Nevreste .!.: Bugün birkaç konu geldi canımSen yeni ekledin galibaYarın mutlaka onaylanır yada bu gece Genişletmek için tıkla... EVet ben yeni ekledim daha anca zaten.
Nevreste .!.: Bugün birkaç konu geldi canımSen yeni ekledin galibaYarın mutlaka onaylanır yada bu gece Genişletmek için tıkla... EVet ben yeni ekledim daha anca zaten.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.860 1.098 Malatya 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #680 darkmore .!.: EVet ben yeni ekledim daha anca zaten. Genişletmek için tıkla... Merakla bekliyorum