3.8 olmuş sallandı çünkü yattigim yerden hissettim su var bas ucumuzda ona baktım o çalkalandı Rabbim beterinden korusun ama yaşanmıyor böyle ya gerçekten çocuklar bile arabada yatalım diyor
Dün yatacaktim inan ama hepsini tek tek arabaya yerleştirmek lazım
Battaniye lazım hepsine sığilmaz küçücük arabaya ne bileyim kafam bulanık
İstanbul depremi olacak diye okadar korkuttularki olsa napariz nasi kacariz düsünceleri hergün beynimde en az 7 diyolar ve kacacak hicbir bos alan yok hertaraf yüksek bina ve ana yol
Eşim panik anımı gördü kaç kere hemen müdahale ediyor bana çocuklara ses etme diyor falan ama Elazığ i gördük sonradan şiddetleniyor baştan küçük gibi olsada
Annem bugün geleyim mi dedi seslenmedim ama yarın gel diyeceğim gerçekten çok tedirginim
3.8 de bile sallanmasi çok degilmi ya tasinsaniz mı ordan binadan kaynaklı galiba bu kadar hissetmeniz yüksek kattamisiniz o da etkiliyor zemin daha az etkileniyor
Eşim panik anımı gördü kaç kere hemen müdahale ediyor bana çocuklara ses etme diyor falan ama Elazığ i gördük sonradan şiddetleniyor baştan küçük gibi olsada
Annem bugün geleyim mi dedi seslenmedim ama yarın gel diyeceğim gerçekten çok tedirginim
3.8 de bile sallanmasi çok degilmi ya tasinsaniz mı ordan binadan kaynaklı galiba bu kadar hissetmeniz yüksek kattamisiniz o da etkiliyor zemin daha az etkileniyor
Nasıl diyeyim daga yakın oturuyorum tabani bilmiyorim ama 10 yıllık ev bizimki yan komşuya gelen mimar ünite montoji yaparken çok sağlam duvarlar demiş ama Allah biliyor tabi
Ben ikinci kattayim hadi bizi geçtim hemen aklıma eşim geliyor arayamiyorum da
5.1 de eşim izlemeyi aramış ne yapalım demek için kimseye ulaşamamış yer altındakilere bilgi vermeden bina boşal tmislar