Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Ahh neler yaşamıssın abla tekrar gecmiş olsun Başın sagolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin ne diycegmi bilemiyorum insallah bundan sonra hayatın yolunda gider ailenle mutlu olursun ❤

Zincirleme olmus ya,cok fena
Sonra babam vefat etti biliyorsunuz.2 hafta sonra dayım vefat etti.Babamdan sonra dayım çok koymadı ama annemin tansiyon,şeker fırladı
Babamın vefatı ile ilgili bazı sorunlar yaşadık .Hastane ile ilgili:/Onun detaya girmeyeyim.Son olarakta deprem:)Biter mi acaba:)

Offfofff ki ne offff

Bitmiştir umarım sıra güneşin doğuşunda

Suan seni okadar iy anliyorumki babamin durumu gitikce kotü oluyor bu salı doktora gidecek insallah hastaneye yatırırlar diye dua ediyoruz kendini okadar kotü bi hale koyduki hastaneye gidip tedavisini olmadı hep aksatti simdi yerinden kalkamiyor ona bisey olcak diye okadar korkuyorumki annem her arayısında korkuyla acıyorun teli. Cok zorr cook. Allah sabır versin size

Allah'ın izniyle biter .Üst üste gelmiş çok fazla gerçekten

Baba çok başka canım ya Allah yardımcınız olsun
Benim babam çok sevgi doluydu.Sevgisini hep gösterdi.Yokluğuna alışmak zor olacak.Ama depremden sonra üzülmeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…