Pine smart kullananlar bu idrar yolu enf mi oluyor?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.966
1.542
63
Kızlar selam, idrar yolu enfeksiyonu için (16 aylık kız bebek) pine smart diye bir markanın bezini önerdiler. Enf olunca ordan anlatsınız diye. İlk kez banyo sonrası kullandı çocuk. 1 kere cis yaptı rengi böyle oldu.
Kullananlardan bilgi alabilir miyim enfeksiyon mu bu şimdi?

Eklentiler

• IMG_9511.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_9512.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9510.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 26
Bezde bir yazi var. Ne diyor tam okuyamadim doktorunuza basvurunuz diyor hangi durumda basvurulacakmis turns pink kisminda pembeye dönerse falan o yaziyi yazabilir misiniz

Bezde bir yazi var. Ne diyor tam okuyamadim doktorunuza basvurunuz diyor hangi durumda basvurulacakmis turns pink kisminda pembeye dönerse falan o yaziyi yazabilir misiniz
Diyor ki bu orta şerit pembeye döndüğünde idrar yolu enfeksiyonu var demektir renk olarak buna döndü herhangi başka bir ibare yok pembeden kasıt nedir onu da anlayamıyorum bir sürü Instagram sayfaları var hiçbirinde renk beyanı yok hiç örnek bir şey yapmak akıllarına gelmemiş sanırım

Bu urunu kullanmadim ama pembe diye belirtildigine gore bir problem yoktur diye dusunuyorum, tabi hafif bir enfeksiyonda olabilir.

Bebeginiz kac aylik, idrar yolu enfeksiyonunu bazi cocuklar cok net belli ediyor, siz neden suphelendinizde bez kullanma ihtiyaci hissettiniz?

Benim bebeğim 16 aylık 6.5 aydır her ay sürekli oluyor. Yaptırmadığımız işlem kalmadı. Şimdi koruma amaçlı antibiyotik tedavisine devam ediyor. Birisi önerdi sağ olsun aldım düzenli kullancam. Her ay tahlil veriyor çocuk ama içim rahat değil hiç bir belirtisi olmuyor kızımda ondan çok zorlanıyorduk diye aldim

Gecmis olsun, benim küçük kizimda birkac ayda 1 mutlaka iye gecirir ama hic onlem amacli antibiyotik diye bir tedavi uygulanmadi.

Mesane icin ultrason cektirdiniz mi?

Benim kizim iye oldugu zaman serin yerlere uzaniyor ve cis yapmayi birakiyor.

Iseme testi yaptıracaktınız, umarim sorunsuz hallolmustur. Hicbir sey cikmiyor mu testlerde?

Kızlar o kadar çok test o kadar çok işlem yapıldı ki bulunamıyor şimdi üç aylık koruma antibiyotiğin başlanıldı bu süreçte inşallah olmaz dediler olursa zor bir süreç bekliyor dediler o nedenle bu bezi aldım denemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…