Evet weltew den aldim takimlarimi..bende cok.begendim esimlede zevklerimiz.uyumca aldik..begenmenize.cok sevindim :)canım evin çok ferah ben beğendim mutlulukla oturursun inşallah yemek odanla yatak odan weltewden sanırım bende orda görmüştüm bu takımı hatta beğenmiştim :)
Tesekkur ederrimmm :)cnm cok guzel mutlu huzurlu oturun inss sadeve şık olmuş
Cok tesekkur ederim amin insallah :)cok guzel cok begendım gule gule oturun
çok begendim güle güle oturun inşallah
Esyalarimi weltewden aldim bende yatak odama asik olarak aldim o takimi gercekten cok hos gorunuyo :)tesekkur ederim ..Güle güle oturun evinizde,ben de yatak başlığına bayıldım nereden aldınız ki :)
Ne mutlu fikir verebildiysem canim :)yemek odasinin vitirnini aldim cnm ama ben cok begendigim icin dayanamadim..normalde hic istemiyodum .evimizde kira 3+1 artik ev aldimiz zaman buyuk bir ev alicaz :))bide kose takimi geercekten kullanisli kalabalik misafirlerimin kurtaricisi..çok çok begendim çok hoş eviniz çok iyi fikir oldu banadayemek odasının vitrinini gümüşlüğünü almamışsınız sanırım dimi :26: bide ev kiramı acaba ben köşe takımı almayı düşünmüyorumda kirada oturcagımız için fikir alayım dedim
Aşk hep bizimle olsun,tesekkur ederim :)çok hoş zevkle döşenmiş
mutlulukla huzurla aşklaa tüm güzelliklerle oturun.
Cok mutlu oldum tesekkur ederim :)eviniz çok güzel güle güle oturun inşallah
guzel guzel cok guzel koltukların salon ozellıkle cok guzeö
merhaba ben de 4 aylık yenı gelın evınden kucuk bırkac resım paylasmak ıstedım..umarım begenırsınızEki Görüntüle 947609 Eki Görüntüle 947610 Eki Görüntüle 947611 Eki Görüntüle 947613 Eki Görüntüle 947612
merhaba ben de 4 aylık yenı gelın evınden kucuk bırkac resım paylasmak ıstedım..umarım begenırsınızEki Görüntüle 947609 Eki Görüntüle 947610 Eki Görüntüle 947611 Eki Görüntüle 947613 Eki Görüntüle 947612
cok tesekkur ederım :)çok hoş evin..mutlulukla oturun..
çok mutlu oluyorum bu mesajları gorunce tesekkur ederım..sade ve hoş bir ev,huzurla güzel günlerde oturun...mutluluklar.
amınn tesekkur ederım ::)Sade sıcak bi ev olmuş çok beğendim
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
tesekkur ederım canım..weltew mobılyadan aldım fıyatınıÇok begendim canım evini koltuklarını nerden aldın fiyatı nasıl?
tesekkur ederım canım..ben koyu koltuklarda nettım..eşimde sagolsun karısmadı çok fazlasalonuna bayıldım hem açık renk hemde koyu renk.ben zamanında koltuklar çabuk kirlenmesin diye koyu aldım.tabi yemek odası takımınıda koyu almak zorunda kaldım.şimdi koltular kirlenmesin derken elimde toz bezi o koyu mobilyaların tozunu almaktan helak oldum.ama seninkiler harika zamanında akıl veren olaydıda böyle yapsaydım.koltuklar koyu mobilyalar beyaz ne güzelde uymuş.güle güle oturun evinizde
tesekkurlercok guzelmıs bayıldım ve cok ferah bır evınız var
yatak başlıgınız unuttum sormayı tasarımmı[/QUOTE
weltew mobılyadan aldım canım..
cok tesekkur ederım :)
çok mutlu oluyorum bu mesajları gorunce tesekkur ederım..
amınn tesekkur ederım ::)
tesekkur ederım canım..weltew mobılyadan aldım fıyatınıhatırlamıyorum
tesekkur ederım canım..ben koyu koltuklarda nettım..eşimde sagolsun karısmadı çok fazladedım koltuklar koyu yemek odası takımıda koyu olursa bogulurum ben..bir kaçta evde kucuk dokunuslarla ıstedımız o uyumu yakaladık...renkler burda on plana cıkıyo sende canım evınde kucuk bır kac dokunus yaparsan..evın o kapalı rengı bırazdaha acılır dıye dusunuyorum...
tesekkurler
yatak başlıgınız unuttum sormayı tasarımmı[/QUOTE
weltew mobılyadan aldım canım..
güle güle kullanın :)
Tesekkur ederim :)odalar arasında ki renk uyumları harika .. güle güle oturun
Cok tesekkur ederim canim :)çok begendim salon takımını çok şahane gözüküyor
Tesekkurler :)salon takımının rengi çok hoşuma gitti, değişik olmuş, güle güle kullanın...
Amin insallah :)güzel günlerde yaşayınn
Tesekkur ederim yorumunuz icin oncelikle :)evle ilgili o kadar esyalarin yerini degistirdik ki her esyayi denemedimiz yer kalmadi ama gozumuze hos gelen bu sekliydi ve.boyle yaptik bizde..balkon taragi salondam aldigi icin yerlesimle ilgili proplem yasadik bizde..yoksa demek istedinizi cok iyi anladin..cunku bir tekli koltugum daha var ama onu malesef koyucak yer kalmadi ve giyinme odamiza aldik onuda. Evimiz kira kendi evimizi alinca istedimiz gibi yerlestiririz insallah :)eşyalarınız çok güzel maşallah güle güle oturun ama sanıyorum salonun şekli nedeniyle yerleşimnde sıkıntı var 2 li koltukla yemek masasının yerini değiştirirseniz hem günışığından daha çok faydalanırsınız hemde plan olarak daha düzenli olur gibi geldi naçizane tavsiyem mutluluklar tekrardan
Tesekkur ederim :)sıcacık geldi evin.güle güle otur inş.
Koltuk takimimizla butun du orta sehpamiz..esimle biz cok begendik..arada bir beyaz olsa daha canli olur diye dusundunuz sanirim belki daha da guzel olurdu ...yorumunuz icin tesekkur ederim.. :)keşke orta sehpa beyaz olsaydı griler koyu cünkü..onun dışında cok güzel hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?