Pink_Love'ın Cicileri :)

haklisin canim bosver yaaa corba gibi bisey yazmis iste birde üste cikiyor :) bosverr :) sagol yazdigin icin özelden mesaj yazamiyorum daha malesef, o yüzden konunda cevap vereyim dedim:)

sendemi almanyadansin?? :) ceyizlerin cok güzelmis bu ara canim güle güle kullan dügün nezaman :))

canım herşeyin çok güsel özellikle nevresimlere bayıldım allah huzurlu günlerde kullandırsın

Seninde ceyizin hayirli olsun güle güle kullanirsin insaAllah

Banyo setimiz ayni ama benim ki lila

Ilk sayfada ki beyaz kavanozlardan aynisini aldim 3 boy :)

Birde fakir süpürge makinesi almisin kaca aldin? Denedin mi?

Seninde ceyizin hayirli olsun güle güle kullanirsin insaAllah

Banyo setimiz ayni ama benim ki lila

Ilk sayfada ki beyaz kavanozlardan aynisini aldim 3 boy :)

Birde fakir süpürge makinesi almisin kaca aldin? Denedin mi?

ben hiç denemedim ama ablamda var aynısı o kullanıyor 2,5 senedir memnun şuanda sıkıntı yok

fiyatları konusunda da hiç bir bilgim yok . ben onu alalı çok uzun zaman oldu çünkü..ilk çıktığında almıştım ama şimdiki fiyatları fln çok uyugun diyolar araştır derim..

güle güle kullan canım ceyızcıklarını ıneklı terlıklerın coook sekerrrlerr Rabbim kullanmayı nasıp etsın ınsallah

Esmammm terliğinee bayıldımmm, kıss bu hangii haftaa geldii ben nasıl kaçırdımm bunuuuu,
bana verceksinn bunuu sana 2 katını veririrmmm

balım hala var bizim bim markette duruyorrr

sana feda olsunnn

Ama nasıl oluyoo cuma günn gelecek olanlarda böylee bir terlikk yoktuu, sizin bim bizim bildiğimizz bim değilmii nennnn
Ayy olsaydıı ben zaten kaçırmazdımmm, banadaa alllllll

vuuuu esma bımden erkenmı aldın bunları varmıkı hala

canım çeyizin hayırlı olsun hepsi birbirinden güzel parçalar:) anartarlığını nerden aldın bayıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…