Pinti adam gereksiz adam,
Ben bu adama hala sevgilim demezdim.
Hem pinti,hem uzak ilişki zor.
pinti hemde ne pintiymis
Ben o gelince hep bir bahane ile çıkıyorum evden. Maaşım olsa tek başıma yaşasam giderdim.sonuna kadar haklısın
bırak ya pintiyle uğraşılır mı?
bi de o kadar maaş alıyor. sevgilisini görmeye gelmeyecekmiş
sen çalışmadığın halde elinden geleni yapmışsın zaten.
Eşim de başka ilde eğitimdeyken yanına giderdim, tabii ki o zaman sevgilimdi, ben de çalışmıyodum atanamamıştım 24 yaşındaydım, bana 5 kuruş harcatmazdı, biletlerimi bile o alırdı, ben bi kere kendim almıştım da çok kızmıştı, benim için geliyosun bi de para mı harcıyosun, çalışmıyosun demişti ki her hafta sonu mutlaka gelirdi yani. Cins geliyo o yüzden bana böyle şeyler.
Sirf az para gitsin diye yakin iliski de istemez bu
6 aydır yanına niye gelemiyor. memur bi de ya cuma akşamından çıkıp gelebilir 3,5 saat dediğin nedir. benim bayburtta erkek arkadaşım vardı, onla bile daha sık görüşüyoduk ikimiz de öğrenci olmamıza rağmen.
Kira ödemiyor zaten. Sigara içmiyor. Sevse o lafı etmezdi değil mi? Beni suçladı üstüne3 .5 saat ve 6 ay gelmemek? Biz nisanliyken 2 saat mesafemiz vardı haftada 2_3 görüşüyorduk. Sevse 10 saat olsa da gelir uzaklikmis masrafmis dusunmezdi. Zaten yol parasi 4000 maaşi zora düşürmez .
Hiç sebepsiz 1 aydır 3,5 saatlik uzakta olduğum kişiyle görüşmüyorsam çoktan ayrılırdım.
Sizin 6 ay olmuş.
Sabırlıymışsınız.
Şu ısrar meselesini anlamam.Şuan ayrı gibiyiz. Ben de ayrılmak istedim ama kendisi ayrılmama konusunda çok ısrarcıydı. Tamam her seyi o yapmak zorunda değil ama ben onun yanına gelemiyorum.
Şu ısrar meselesini anlamam.
Soğuduğum insan istediği kadar ısrar etsin,ne yapayım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?