Pinti sevgili

Cimenkafa

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
166
74
18
33
Merhabalar ben 25 yaşındayım ve henüz işim yok. Erkek arkadaşım da memur 4000 küsür maaş alıyor. Biz uzaktayız.Ben ailemle yaşıyorum yanina gidemiyorum. Erkek arkadaşım tek başına kalıyor ve 6 aydir yanima gelmedi. 3 bucuk saatlik yol var arada.

O yanıma geldiğinde hesabı beraber ödeyelim istiyorum. Ona veriyorum parayı o ödesin diye. Arada o da ısmarlıyor ama genelde hak geçmesin diye vermeye çalışıyorum veremediğim de oluyor. Bazen kabul etmiyor.
Sorun şu, bana son geldiğinde para lafı yapmıştı. Yol parası çok tutuyor artık gelmesem mi demişti. Ben de gelme demistim. Sonra anladım ki pinti olduğu için böyle demiş yani hiç para harcamazmış. Kendine üst dahi almıyormuş. Bir de para lafı yaptığı için çok alındım. O beni suçluyor asıl pinti benmisim. Yanına gelmiyormusum. Gelemiyorum diyorum ailemden nasıl izin alabilirim ki. Bu konuda haklı mi? Ben mi abartıyorum?

Eşim de başka ilde eğitimdeyken yanına giderdim, tabii ki o zaman sevgilimdi, ben de çalışmıyodum atanamamıştım 24 yaşındaydım, bana 5 kuruş harcatmazdı, biletlerimi bile o alırdı, ben bi kere kendim almıştım da çok kızmıştı, benim için geliyosun bi de para mı harcıyosun, çalışmıyosun demişti ki her hafta sonu mutlaka gelirdi yani. Cins geliyo o yüzden bana böyle şeyler.

6 aydır yanına niye gelemiyor. memur bi de ya cuma akşamından çıkıp gelebilir 3,5 saat dediğin nedir. benim bayburtta erkek arkadaşım vardı, onla bile daha sık görüşüyoduk ikimiz de öğrenci olmamıza rağmen.

sonuna kadar haklısın
bırak ya pintiyle uğraşılır mı?
bi de o kadar maaş alıyor. sevgilisini görmeye gelmeyecekmiş
sen çalışmadığın halde elinden geleni yapmışsın zaten.
Ben o gelince hep bir bahane ile çıkıyorum evden. Maaşım olsa tek başıma yaşasam giderdim.

Ben de gitmek isterdim yanına ama ailem çok katı oluyor bazen çıkamıyorum. Yola çok para gidiyor diyince kalbim çok kırıldı. 6 ay oldu gelsin istemiyorum artik bir seyler eksildi.

Yanıma gelme diyorum çünkü o lafı etti. Sanırım kendi de istemiyor gelmeyi.

Hiç sebepsiz 1 aydır 3,5 saatlik uzakta olduğum kişiyle görüşmüyorsam çoktan ayrılırdım.
Sizin 6 ay olmuş.
Sabırlıymışsınız.

3 .5 saat ve 6 ay gelmemek? Biz nisanliyken 2 saat mesafemiz vardı haftada 2_3 görüşüyorduk. Sevse 10 saat olsa da gelir uzaklikmis masrafmis dusunmezdi. Zaten yol parasi 4000 maaşi zora düşürmez .
Kira ödemiyor zaten. Sigara içmiyor. Sevse o lafı etmezdi değil mi? Beni suçladı üstüne

Hiç sebepsiz 1 aydır 3,5 saatlik uzakta olduğum kişiyle görüşmüyorsam çoktan ayrılırdım.
Sizin 6 ay olmuş.
Sabırlıymışsınız.

Şuan ayrı gibiyiz. Ben de ayrılmak istedim ama kendisi ayrılmama konusunda çok ısrarcıydı. Tamam her seyi o yapmak zorunda değil ama ben onun yanına gelemiyorum.

Şuan ayrı gibiyiz. Ben de ayrılmak istedim ama kendisi ayrılmama konusunda çok ısrarcıydı. Tamam her seyi o yapmak zorunda değil ama ben onun yanına gelemiyorum.
Şu ısrar meselesini anlamam.
Soğuduğum insan istediği kadar ısrar etsin,ne yapayım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…