Pinti sevgili

Zaten inanın bu dediklerinizin çoğunu laf arasında sıkıştırdı bana yansıttı. Neler düşündüğünü hafiften çıtlattı

4000 maaş.
3 buçuk saatlik yol çok pahalı da tutmaz diye tahmin ediyorum?
Net cimri.

Biz nişanlıyken eşim ben tek gitmeme izin vermedikleri için eşyayı burdan almak yerine ta 20 saat uzaklıktaki yerden alalım yanıma gel göreyim seni demişti.
Sonuç 5 kişi gittik kendi ailesi de geldi ve yol parasını hep eşim karşıladı.

Bunlar bana örnek olsun.

Seni seviyorum ama parayi daha cok seviyorum da diyebilecek bir potansiyel var adamda. Umarim sen cok sevmiyorsundur. Seni uzmesine izin verme lutfen
Kendimden çok sevmiyorum. Ama yine de ilk kendimde aradım hatayı. Acaba hatalı ben miyim düşündüm. Gördüm ki degilmisim. Şuan konuşmuyoruz.

Simdiden böyle yapan biri evlensek en küçük seye laf yapar degil mi?Maaş kartini verirsin demişti bir defasında da. Ben sinirlenince şaka yaptim demisti. Aslında şaka değildi.

Evet kalbimi çok kırıyor. Olmayan maaş kartımı almanın planını bile yapmış. Evlenince bana verirsin demişti
Ya inanmiyorum yaa ve siz devam ediyorsunuz bu adamla. Maas karti muhabbetini acar acmaz g..ne tekmeyi basmaliydiniz. Her istedigini soyluyor size bu cesareti vermemeliydiniz ona. Saygi duymuyor bi kere size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…