Seni seviyorum ama parayi daha cok seviyorum da diyebilecek bir potansiyel var adamda. Umarim sen cok sevmiyorsundur. Seni uzmesine izin verme lutfenHaklısınız sevmiyor bence de. Seviyorum diyor kendini kandırıyor.
Cimri insan icin paradan daha degerli bir sey yoktur. En nefret ettigim insan tipidir. Benim de karsima boyle cimriler cikti. Insan 2 haftadan 2 haftaya gelir. Olmadi ayda bir.. bir gül almayi dahi cok gorur boyle adam (!) Lar. Yol verin. Bence. Yarin bir gun sizin işinizin olmadigini tek maasla grcimin zor oldugunu da dile getirir bu sahis. Cimri insanla hayat paylasilmaz. Paylasmanin ne oldugunu bilmezler cunku. Adim atilmaz onlarla. Istemeye gelirken aldigi cicek cikolatanin lafini bile ederler bu tipler. Dügün yapilacagi zaman en basitine en ucuzuna kacmaya calisirlar
Laf söylüyorum tartışıyoruz ama hep aynı şeyler.
Bayağı pintiymiş hem deben sevgilimin yanına gider kalırdım önceden (şimdi Şırnak’a tayini çıktı). Uçak biletimi falan kendisi alırdı yakın da değildi yani öyle uçakla gidiyordum. Yanına gittiğimde de hiç para harcatmazdı bi de üstüne para verirdi bana. Ben almak istemezdim ama zorla veriyordu öğrenciyim diye
6 ay görüşmemek nedir ya.hemde imkan varken.bu adamdan hayır gelirmi.zamanına yazık çok itici
Vakit ayirdiginiza yazik. Karaktersiz bildigin. Her seyi paraya bagliyor ya cok kötüZaten inanın bu dediklerinizin çoğunu laf arasında sıkıştırdı bana yansıttı. Neler düşündüğünü hafiften çıtlattı
Kendimden çok sevmiyorum. Ama yine de ilk kendimde aradım hatayı. Acaba hatalı ben miyim düşündüm. Gördüm ki degilmisim. Şuan konuşmuyoruz.Seni seviyorum ama parayi daha cok seviyorum da diyebilecek bir potansiyel var adamda. Umarim sen cok sevmiyorsundur. Seni uzmesine izin verme lutfen
100 tl tutsa. Hadi 200 diyelim. Üstelik ev kirası yok,sigarası yok.4000 maaş.
3 buçuk saatlik yol çok pahalı da tutmaz diye tahmin ediyorum?
Net cimri.
Simdiden böyle yapan biri evlensek en küçük seye laf yapar degil mi?Maaş kartini verirsin demişti bir defasında da. Ben sinirlenince şaka yaptim demisti. Aslında şaka değildi.Biz nişanlıyken eşim ben tek gitmeme izin vermedikleri için eşyayı burdan almak yerine ta 20 saat uzaklıktaki yerden alalım yanıma gel göreyim seni demişti.
Sonuç 5 kişi gittik kendi ailesi de geldi ve yol parasını hep eşim karşıladı.
Yav velev ki olsun100 tl tutsa. Hadi 200 diyelim. Üstelik ev kirası yok,sigarası yok.
Katlanamıyorum ki. Yapışıyor bırakmıyor. Şu sıralar ayrıyız. Konusmaya çalışırsa kestirip atacagim.ay ayrıl ya. çekilmez. neyine katlanıyosun?
Evet kalbimi çok kırıyor. Olmayan maaş kartımı almanın planını bile yapmış. Evlenince bana verirsin demiştiVakit ayirdiginiza yazik. Karaktersiz bildigin. Her seyi paraya bagliyor ya cok kötü
Katlanamıyorum ki. Yapışıyor bırakmıyor. Şu sıralar ayrıyız. Konusmaya çalışırsa kestirip atacagim.
6 aydır gelmiyor. 600 tl kârda:)Yav velev ki olsun
Yine bahane değil
Her hafta gelmezde 2 haftada bir gelir
Haklısınız ya dogru gercekten. Ben biraz hassas yaklaşıyorum.yapışıyor bırakmıyor dediğin adam 6 aydır gelmiyor. engelle geç.
Amannn engelle gitsin6 aydır gelmiyor. 600 tl kârda:)
Ya inanmiyorum yaa ve siz devam ediyorsunuz bu adamla. Maas karti muhabbetini acar acmaz g..ne tekmeyi basmaliydiniz. Her istedigini soyluyor size bu cesareti vermemeliydiniz ona. Saygi duymuyor bi kere sizeEvet kalbimi çok kırıyor. Olmayan maaş kartımı almanın planını bile yapmış. Evlenince bana verirsin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?