• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Piraye

Çok güzel ya, ben sonunda hüngür hüngür ağlamıştım..

Piraye rolune Yeliz Kuvancı ( ÖBGZK İnci ) yakışır bence. :69:

Mümkün değil . Zaten öbçz ayrılır ayrılmaz başka bir projede yer alacağını öğrendik.
Hatta belki bu dizi için ayrıldı öbgz kiden

Aman ya aklıma gelen başıma gelmesinde
Naz Elmas olmasında :50:
Erkek adaylar varda ''kadın '' aday yok kafamda ...

Dolunay Soysert olabillir oda kızıl.:)

pirayeyi okurken o kadar hayal ederek kafamda tasarlayarak okudum ama onun hiç bi karesini dizide görceğimi sanmıyorum hep batırıyorlar dizilerde filmlerde inşallah piraye öyle olmaz :61:

Piraye yi okurken cok sevmistim arada siirler olmasida cok hosuma gitmisti ... Bahsettiginiz kadin oyuncularin ikiside cok yakisirlar bu role erkeklerdende Murat ünalmis cok yakisirdi

Mümkün değil . Zaten öbçz ayrılır ayrılmaz başka bir projede yer alacağını öğrendik.
Hatta belki bu dizi için ayrıldı öbgz kiden

Aman ya aklıma gelen başıma gelmesinde
Naz Elmas olmasında :50:
Erkek adaylar varda ''kadın '' aday yok kafamda ...

Evett biliyorum, ben sadece yakışacağını söyledim zaten :1:
Murat ünalmışş evet oda yakışır.

kafamda bu rol için hala bayan oyuncu yok hiçbiri o karakterle bağdaşmıyor ....ama eğer saçlarını da boyarsa burçin terzioğlu muhteşem oyunculuğuyla
başarılı olabilir en son "ezel " de çok başarılıydı ...naz elması düşünmek bile istemiyorum başta romana ve yazara haksızlık olur :19:

ağlamaktan per perişan olmuştum okurken biraz beni anlatıyor.yaşadıklarımı neyse sonumuz benzemez inşallahhhhh.:1:
kitabı okuyan arkadaşlarım beni arıyolardı .aklıma sen geldin diye:14:

naz elmas olursa yalnız hayatta izlelemem tahammül edemiyorum kadınaa. dolunay soysertte sanki rol için biraz kart
neyse inşallah çekilirse doğru düzgü n çekilir.filmler diziler beni genelde hayal kırıklığına uğratıyor.jane eyre çocukluğumun kahramanı filmini izleyince şok oldum resmen.hiç hayallerimdeki gibi değildi.

bende çok beğenerek okumuştum bu romanı
inşallah oyuncuları iyi olur ve fazla uzatmadan tadında bırakırlar

'kızıl saçlı piraye' .. canan tan :46:romanı bır solukta ve goz yasları ıcınde okumustum ve bu beğeniyle tum kıtaplarını alıp okudum. yuregim seni cok sevdi,en son yurekler olur, eroinle dans,sanal aşklar,ve en son ki eseri '' iz '' hepsini tavsiye ederim. umarım fılmde basarılı olur ve naz elmas gıbı sacma bır oyuncu canlandırmaz karakteri..:68::68::68:

birde bu romanın üstüne sizlere guzel bir ezgi armağan etmek istedim Hakan Yeşilyurt***PİRAYE*** ezgisini dinlemenizi tavsiye ederim...

fizy
:69::69::69::69:

severek okumuştum romanı
aslında direk asmalı konağa benzetmiştim hikayesini
bilmiyorum kronolojik olarak hangisi önce :1:

düşünsem 1-2 erkek aday çıkartırım ama
sizler gibi benimde kadın adayım yok
aslında ünlülerden kimseyi yakıştıramıyorum .
öbgz kinin incisi gibi tanınmayan , kızıl saçlı , beyaz tenli ve ekran ışığı olan birini bulsalar iyi olur.

Miran'ı (Gerçek ismini bilmiyorum ) kaptırdık başka diziye bence o uygun bir adaydı.
Birde Starda bir dizi başlıyor Firar, ben bir an Piraye falan mı acaba diye baktım , hikaye benziyor gibi .

Miran'ı (Gerçek ismini bilmiyorum ) kaptırdık başka diziye bence o uygun bir adaydı.
Birde Starda bir dizi başlıyor Firar, ben bir an Piraye falan mı acaba diye baktım , hikaye benziyor gibi .

aynen başka dizide o...
firaın tanıtımını bende gördüm başroldeki adam uygun ama firar mardinde çekilmiş,
pirayenin diyarbakırda çekilmesi gerek...sanırım daha oyuncu bulamadılar:1:

aynen başka dizide o...
firaın tanıtımını bende gördüm başroldeki adam uygun ama firar mardinde çekilmiş,
pirayenin diyarbakırda çekilmesi gerek...sanırım daha oyuncu bulamadılar:1:

Ben Piraye sandım çünkü Firar'ın başrolündeki kızı görünce
İşte Pirayenin de tipi öyle olmalı diyordum
Ama kızın kim olduğuna bakınca vazgeçtim
İki ailede Emre Kınay'ın kızını oynayan kişiymiş
Kızı yaşından büyük göstermeye çalışmışlar olmamış.
Dizinin başlayacağı tarih belli değil ne zamandır dizifilmi de takip etmiyorum
Bilmiyorum bir haber var mı ...

Ben Piraye sandım çünkü Firar'ın başrolündeki kızı görünce
İşte Pirayenin de tipi öyle olmalı diyordum
Ama kızın kim olduğuna bakınca vazgeçtim
İki ailede Emre Kınay'ın kızını oynayan kişiymiş
Kızı yaşından büyük göstermeye çalışmışlar olmamış.
Dizinin başlayacağı tarih belli değil ne zamandır dizifilmi de takip etmiyorum
Bilmiyorum bir haber var mı ...

o kız benim dikkatimi çekmemişti fragmanda,şimdi siz söyleyince netten bulup tekrar izledim.gerçekten çok tuhaf duruyor,adamın kızı gibi yani:26:

Back
X