Piraye'nin geri sayım günlüğü:))

pirayeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
415
16
26
Ankara
Son 118 gün ders çalışmaya başlıyorum. Beni tanıyan arkadaşlar var, çok istedim erken başlamayı ama başaramadım. Umutsuzluğum engel oldu. Şimdi denemek istiyorum. Daha önceleri erken başladım bi hayrını görmedim bide böyle deneyeyim. Inşallah her gün raporumu vereceğim. Böyle konularda süreklilik yok bende ama belki motive olurum diye yazıyorum. Gece ilk raporumu yazarım. Hedefim 200+ soru ve konu çalışması. Hayırlı olsun bana:)) umarım sonu gelir....

Not:Geri sayımın kastı bana, sizi germek değil amacım... Saymak iyi geliyor:))

Son düzenleme:

Yapabilirsin, Allah kolaylık versin :))

canım hayırlı olsun sana inanıyorum bu 4 ayı iyi degerlendirirsek olmayacak bişey yok
bende 1 ay önce başladım
dersanede çalışmayı bırtaktın mı

canım sakın bu şekilde düşünme geç kaldım diye asıl böyle düşünürsen geç kalırsın en az günde 1 konu bitirmeyi hedeflersen Allahın izniyle halledersin

KPSS çalışmaya dün karar vermiş, kitaplarımı bugün sipariş etmiş biri olarak benden bayağı bir öndesin arkadaşım. Daha çok vaktimiz var. Yapılamayacak bir şey değil. Altından kalkarız umarım :))

Merhaba arkadaslar bende 1 ay calısıp sonra umudumu yıtırdım ama bugun tekrar baslıcam.Gelın bırbırımıze destek olalım bu engelı beraber asalım.

Canlarım benim teşekkür ederim. Dün 250 soru çözerek başladım. Bugün devam, akşam yazarım. Oğlumu gönderdim şimdi babaanneye. Vakit kaybetmemeliyim.

canım hayırlı olsun sana inanıyorum bu 4 ayı iyi degerlendirirsek olmayacak bişey yok
bende 1 ay önce başladım
dersanede çalışmayı bırtaktın mı

Canım bebiş geliyormuş hayırlı olsun, çokkkkkk sevindim, Uğur getirsin sana. bende 17 haftalık oldum. Ben dersaneyi bırakmadım 3 gün ama bırakabilirim saçmalamaya başladılar. Evde çocuk olmasa çoktan bırakırdım. Her gün babaanneye gitmesi olmuyor. İş bahanesi gidiyor diye bırakamıyorum. Inşallah başarıcaz. Kendime geldim. Alandan korkuyorum ama elimden geleni yapacağım artık gerisi kısmet.

canım sakın bu şekilde düşünme geç kaldım diye asıl böyle düşünürsen geç kalırsın en az günde 1 konu bitirmeyi hedeflersen Allahın izniyle halledersin

Evet aslında olumsuz düşünmek geriyor. Hesaplıyorum 1 konuyla bile yetişiyor gerçekten abartmamak lazım ama olmuyor.

Merhaba arkadaslar bende 1 ay calısıp sonra umudumu yıtırdım ama bugun tekrar baslıcam.Gelın bırbırımıze destek olalım bu engelı beraber asalım.

Başla tatlım umutsuzluk yok son aylar önemli ben hep başta sıkı çalıştım son aylar gevşedim bu sene taktik değiştirdim:))

Evet çok öndeyim 24 saat kadar:)) neyse panik yapma çok çalışırsan olur.:)) şaka bi yana geç değil gerçekten. çalışalım, çalışalımmmmmm

bence bırak piraye işi çalışırken ne kadar zor oldugunu gördüm çalışmanın o yuzden bıraktım
tatlım 17 haftalık derken hamile misin yoksa
inşallah ugur getirecek teyzesi annesi güzel bi şekilde hazırlanırsa

Ben sana yazmıştım forumda demek okumadın bende küstün sanıyodum valla:)) hamileyim canım göbeğim şimdiden kocaman:)))

pirayee kolay gelsin canım
başlamana cok sevindim

Ben sana yazmıştım forumda demek okumadın bende küstün sanıyodum valla:)) hamileyim canım göbeğim şimdiden kocaman:)))
yok canım benim ne küsmesi inan görmedim kusura bakma hayırlı olsun çok sevindim tatlı ogluna kardeş geliyo
hamişkil nasıl geçiyo tatlım

Sağol canım öyle hevesle başladım ki gelişim bitmek üzere 30 sorum kaldı. Tarihte az kaldı inş.

Bide matematiğe çözüm bulsam benden iyisi yok :))

antreman kitabı al matematik için inan cok işe yarıyor. zaten o kitap sıfırdan başlayanlar için. çok basit örneklerden başlıyor zora doğru

yok canım benim ne küsmesi inan görmedim kusura bakma hayırlı olsun çok sevindim tatlı ogluna kardeş geliyo
hamişkil nasıl geçiyo tatlım

Yok canım ne kusuru. Bu bebişim diğerinden daha zordu başlarda birazda ondan başlayamadım. Ağır geçti. Şimdi çok şükür iyiyim. Yalnız cinsiyeti görünmüyor oturduğundan.:)) 3 dür göremedi Dr. Senin nasıl geçiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…