Son 118 gün ders çalışmaya başlıyorum. Beni tanıyan arkadaşlar var, çok istedim erken başlamayı ama başaramadım. Umutsuzluğum engel oldu. Şimdi denemek istiyorum. Daha önceleri erken başladım bi hayrını görmedim bide böyle deneyeyim. Inşallah her gün raporumu vereceğim. Böyle konularda süreklilik yok bende ama belki motive olurum diye yazıyorum. Gece ilk raporumu yazarım. Hedefim 200+ soru ve konu çalışması. Hayırlı olsun bana:)) umarım sonu gelir....
Not:Geri sayımın kastı bana, sizi germek değil amacım... Saymak iyi geliyor:))
canım hayırlı olsun sana inanıyorumSon 118 gün ders çalışmaya başlıyorum. Beni tanıyan arkadaşlar var, çok istedim erken başlamayı ama başaramadım. Umutsuzluğum engel oldu. Şimdi denemek istiyorum. Daha önceleri erken başladım bi hayrını görmedim bide böyle deneyeyim. Inşallah her gün raporumu vereceğim. Böyle konularda süreklilik yok bende ama belki motive olurum diye yazıyorum. Gece ilk raporumu yazarım. Hedefim 200+ soru ve konu çalışması. Hayırlı olsun bana:)) umarım sonu gelir....
Son 118 gün ders çalışmaya başlıyorum. Beni tanıyan arkadaşlar var, çok istedim erken başlamayı ama başaramadım. Umutsuzluğum engel oldu. Şimdi denemek istiyorum. Daha önceleri erken başladım bi hayrını görmedim bide böyle deneyeyim. Inşallah her gün raporumu vereceğim. Böyle konularda süreklilik yok bende ama belki motive olurum diye yazıyorum. Gece ilk raporumu yazarım. Hedefim 200+ soru ve konu çalışması. Hayırlı olsun bana:)) umarım sonu gelir....
canım hayırlı olsun sana inanıyorumbu 4 ayı iyi degerlendirirsek olmayacak bişey yok
bende 1 ay önce başladım
dersanede çalışmayı bırtaktın mı
Teşekkür ederim moral oldu.Yapabilirsin, Allah kolaylık versin :))
canım sakın bu şekilde düşünme geç kaldım diye asıl böyle düşünürsen geç kalırsın en az günde 1 konu bitirmeyi hedeflersen Allahın izniyle halledersin
Merhaba arkadaslar bende 1 ay calısıp sonra umudumu yıtırdım ama bugun tekrar baslıcam.Gelın bırbırımıze destek olalım bu engelı beraber asalım.
KPSS çalışmaya dün karar vermiş, kitaplarımı bugün sipariş etmiş biri olarak benden bayağı bir öndesin arkadaşım. Daha çok vaktimiz var. Yapılamayacak bir şey değil. Altından kalkarız umarım :))
Canım bebiş geliyormuş hayırlı olsun, çokkkkkk sevindim, Uğur getirsin sana. bende 17 haftalık oldum. Ben dersaneyi bırakmadım 3 gün ama bırakabilirim saçmalamaya başladılar. Evde çocuk olmasa çoktan bırakırdım. Her gün babaanneye gitmesi olmuyor. İş bahanesi gidiyor diye bırakamıyorum. Inşallah başarıcaz. Kendime geldim. Alandan korkuyorum ama elimden geleni yapacağım artık gerisi kısmet.
bence bırak piraye işi çalışırken ne kadar zor oldugunu gördüm çalışmanın o yuzden bıraktım
tatlım 17 haftalık derken hamile misin yoksa
inşallah ugur getirecek teyzesi annesi güzel bi şekilde hazırlanırsa
yok canım benim ne küsmesi inan görmedim kusura bakma hayırlı olsun çok sevindim tatlı ogluna kardeş geliyoBen sana yazmıştım forumda demek okumadın bende küstün sanıyodum valla:)) hamileyim canım göbeğim şimdiden kocaman:)))
Sağol canım öyle hevesle başladım ki gelişim bitmek üzere 30 sorum kaldı. Tarihte az kaldı inş.pirayee kolay gelsin canım
başlamana cok sevindim
Sağol canım öyle hevesle başladım ki gelişim bitmek üzere 30 sorum kaldı. Tarihte az kaldı inş.
Bide matematiğe çözüm bulsam benden iyisi yok :))
yok canım benim ne küsmesi inan görmedim kusura bakma hayırlı olsun çok sevindim tatlı ogluna kardeş geliyo
hamişkil nasıl geçiyo tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?