pirinç tanemi gördüm

basin sag olsun canim....Rabbim mekanini cennet eylesin....
benim hamilelik iyi geciyor...dün biraz basim döndü..günesdenmi bilmiyorum ama yattim uzandim...hemen dalmisim...simdi iyim...bende ALLAH izin verirse yarin görcem keseyi...hayirlisi bakalim.....insallah kalp atisinida duyarsin canim

basin sag olsun canim....Rabbim mekanini cennet eylesin....
benim hamilelik iyi geciyor...dün biraz basim döndü..günesdenmi bilmiyorum ama yattim uzandim...hemen dalmisim...simdi iyim...bende ALLAH izin verirse yarin görcem keseyi...hayirlisi bakalim.....insallah kalp atisinida duyarsin canim

sağol canım benim dostlar sağolsun inşallah canım hayırlı haberlerle gel bize bitanem fazla yorma kendini yat dinlen bitanem bol bol opuyorumnanaktan:nazar:

yatiyom..dinleniyom...annem yemekleri yapiyor...esim camasir yikiyor...babam alisverisi yapiyor...zavalli kizim kendi kendine oyniyor...onla ilgilniyorum...kucagima aliyorum ama yinede korkiyom bisey olcak diye...o da sanki inadina karnima tepiyor....kaydirigubbakcemile3 neyse ya öyle canim...

yatiyom..dinleniyom...annem yemekleri yapiyor...esim camasir yikiyor...babam alisverisi yapiyor...zavalli kizim kendi kendine oyniyor...onla ilgilniyorum...kucagima aliyorum ama yinede korkiyom bisey olcak diye...o da sanki inadina karnima tepiyor....kaydirigubbakcemile3 neyse ya öyle canim...

ohhh ne güzel canım bende sadece yemeklerimi yapıyorum o kadar diğer işler eşime tarif ediyorum o yapıyo rabbim korusun bütün hamile anneleri inşallah kızın içinde zor canım nede olsa oda ister annesiyle vakit geçirmek eee abla olmakta o kadar kolay değil kaydirigubbakcemile3 kendine dikkat et yinede canım bana doktorumun tek dediği bir yerden bişeyi almak için uzanma birde ağır kaldırma dedi bunlar çok önemliymiş canımkaydirigubbakcemile5

tebrikler canım inşallah yüce rabbim kucağna almayıda nasip eder bizlerede dua etmeyi unutma

canim tebrik ederim
saglicakla kucaginada almak nasip olsun insallah
darisi basimiza
bizim icinde dua et olur mu

tebrikler canım inşallah yüce rabbim kucağna almayıda nasip eder bizlerede dua etmeyi unutma

canlarım canım arkadaşlarım can yoldaşlarım hepimiz için her gün dua ediyorum rabbim kimseyi çocuk hasretiyle sınamasın bende 5 yılda ne üzüntüler yaşadım hatta bazen o kadar karamsar oluyordumki acaba hiç olmayacakmı diyordum rabbim en ümitsiz zamanında kullarını geri çevirmiyo canlarım herşeyden önce hayırlısı olsun ilk önce biz annelerin sağlığı olsun eşlerimizin ondan sonra hayırlı zamanda herşey olur rabbim en yakın zamanda kollarınızı evlerimizi çocuk sesleriyle doldurur inşallah :Saruboceq::nazar:

selam canim napiyorsun?

napim canım evde bir tv bir pc dolaşıyorum iş yapamıyorumya bugün biraz dışarı çıktım ama dolaştık eşimle çok sıkılmıştım kaç gündür biliyosun durumumu sen ne yapıyosun canım minik kızın napıyo seviyomu kardeşlerini şimdiden:1hug:

Back
X