Lekeler, Çiller Pirinç unu maskesi cildimizin rengini açıyormuş duyan var mı ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Bayan_Tatlimm

-.-
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
149
16
68
Ben baya araştırdım olumlu sonuç alan çok. :) Ben deniycem.

Buyrun maske tarifi:
Hazirlanışı: yüzünüze ve dekoltenize yeteceğini düşündüğünüz kadar Pirinç Ununa (2-3 yemek kaşığı) macun haline gelicek kadar Süt ekleyin hafif akışkan beyaz bir macun olana kadar karıştırın ardından iyice temizlediğiniz Yüz ve Dekoltenize ince bir tabaka halinde sürün, maske kuruyup kalıp gibi oturacaktır.

Maskeyi yüzünüzde 20 dakika kadar bekletin ardından ılık su ile yıkadığınız yüz ve dekoltenizi hafif bir nemlendiriciyle nemlendirin. Maskeyi uyguladıktan sonra cildinizin nekadar yumuşadığını ve anında renk tonunda açılma olduğunu fark ediceksiniz düzenli uyguladığınızda sivilce ve sivilce izlerinin de yok olduğunu görüceksiniz, bu maskeyi haftada 1-2 kez uygulayabilirsiniz.

Bir de pirinç suyu ile bir tarif var onu da buyrun :)

Bunun için bir yemek kaşığı pirinç ve bir su bardağı su yeterli…Bu karışımı 4 saat beklettikten sonra cildinize uygulayın kuruduktan sonra suyla durulayın.
Bu karışımı dilediğiniz kadar cildinizde bekletebilirsiniz.

Hep birlikte deneyelim sonuçlarımızı paylaşalım mı kızlar :) :32:

Ben baya araştırdım olumlu sonuç alan çok. :) Ben deniycem.

Buyrun maske tarifi:

Bir de pirinç suyu ile bir tarif var onu da buyrun :)

Hep birlikte deneyelim sonuçlarımızı paylaşalım mı kızlar :) :32:

ben maskeyi denedim bikaç gün. Yüz rengime bi faydasını farkedemedim ama cildi yumuçacık yaptığı kesin :34:

Bende denedim kızlar.. 2 y.k pirinç unu ve 4 y.k sütü karıştırıp sürdüm.. 20dk beklettim ama pek bir fark göremedim.. Belki bir kac defa daha denesem etki gösterir bilemiyorum.. Tek seferde bi faydasını göremedim.. Bazı yerlerde tek seferde etki yaziyor ama bende bisey farketmedi

haftada iki kere 10 gün boyunca yapmak lazımmış sonuç almak için.benimde alnımda ve bıyık bölgemde leke var,denemek istiyorum.bakalım kısmet artık :D

Ben yapiyorum arada bir bu maskeyi(pirinç unu&süt karışımını)
Gercekten etkisini görüyorum. Bu maskeyi kullandiktan sonra görenler hemen fark ediyorlar. Naptin yüzüne paril paril parliyorsun diyorlar. Renk tonu açılıyor

Ama şunu da belirtmeliyim ki, düzenli olarak kullanmiyorum. O yüzden lekeleri tamamen giderir mi bilmiyorum.
Bundan sonra düzenli deneyim bakalim.

Inşaallah sivilce izlerini tamamen giderir :KK71:

Back
X