Pirinç unuyla mama nasıl yapıyorsunuz?

danışyıysan sorun yok ama kendinde bi araştır benim kızımdan biliyorum bi dr.la diğer nin deiği farklı çıkıyo.Bi arkadaşımın kızkardeşi bebeğinde bağırsak ve sindirim sisteminde hasar görmüş şu an uğraşıyo..yinede internetten falan araştır istersen beslnme tablolarına bi bak..

bruksel lahanası brokolı fılanmı yapmıs ne bılım saglık ocagına ve hastanedekı doktoruna sordum tamam dedı bı bakıyım ama

bruksel lahanası brokolı fılanmı yapmıs ne bılım saglık ocagına ve hastanedekı doktoruna sordum tamam dedı bı bakıyım ama

bilemiycem canım ben okuduklarımı sölüyorum..brokoli yine bi nebzede brüksel lahanasını ben bile zor hazmediyorum tüm gün ağzıma geliyo ve bağırsaklarım rahatsızlanıyo...ilk başta sebze patates kabak havuç taze fasulye la başlıyın ufak ufak diğerlerine geçin diyordu.6. ayda falan.tabi hangi mevsimdeysen ona göre yoksa hazır mamada kullanabilirsin..Kimi hazır mama kullanamam kendim yapıcam diyo bana oda çok mantıklı gelmiyo o sebzeleri bahçesinde mi yetiştiriyoda okadar güveniyolar gdo hormon onlarda da var sonuçta biz onları market ve pazarlardan alıyoruz bahçeden koparmıyoruz..

benımkınde ole bısı olmuyo ole zaten bıssuru katmıyorum ufacık koyuyorum bende marketden almıyorum cok ucuzlar ıcınde gormedım seylerı koyuyorlar gdo dan sebeb deıl ama korkuyorum curuk carık sebzeyı koyuyolardır dıye

slm arkadaşlar ben aranızda yeniyim benim kızım 4 aylık kilosu 6.650 boyu 64 doktor gunde 5 öğün vermemı sütümün yetersız oldugunu soledı sıce fazla degıl mı 5 öğün

slm arkadaşlar ben aranızda yeniyim benim kızım 4 aylık kilosu 6.650 boyu 64 doktor gunde 5 öğün vermemı sütümün yetersız oldugunu soledı sıce fazla degıl mı 5 öğün

biberon mamasıysa tavsiyem verme benimki öle olunca beni bırakıcak gibi geldi bana zaten 4. ayımıza denk geldiği için kaşık mamalara başladım biberon sabah akşam veya sadece 1 öğün verdim ben.

Öğlen sebze çorbası veya püresi ikindide meyva püresi gece yatarken de sütlü pirinçli muhalebi veriyorum ben aralarda beni emiyo öle olunca sütünde birikir daha iyi doyar.Arada da bitki çaylarından çok biberona gitme dediğim gibi sabah akşam gibi ver bence 5 kere diyolar ama ben 2 gün mücadele ettim almadı mememi zar zor şimdi bu düzende emiyo..

pirinç unu mama yaptım önce biraz istemedi ama sonra aldı..pirinç unu kof kilo yapıor diye çok vermek istemedim hazır şeylerde vermek istemyrm aslında mamalardan ama hero baby de aldım çok vermiyorum ben daha çok kendimi emziryrm.dr la görüşüp öle ek gıdaya geçicem inş.öyle söledi ayın 2isinde randevu o zamana kadar takviye amaçlı vericem

herkes kafasına göre yazmışş ağır şeler vermeynnn arkadaşlarr napıosunzz sizler brokoli, brüksel ve ıspanak 6 7 aylarda verilirr..sütün birikir die bişi yokk süpriz mucizecim daha çok sütübn aalır emdikçe gelicek benmde sütüm yetmioo ağlıo en basiti çorbada havuç patate pirinç irmik kabak koyabilrsnzz meyvelerdende elma ve havuç suyu fazla ağıra gtmeyn kendi miğdelernze karştrmayın rica ediorumm.bebelac milupa organik mamalar var onlardan verebilrsnzz günde bir öğünn pirinç unu vereblrssnnn..çok verme kof kilo yaparr..bende üzgünümki sütüm azz gece sık uyanıorr..

A.maranki mama tarifi vermişti belki işinize yarar
Patates ,havuç ve irmik bir miktar suda pişecek.(bu arada irmik pirinçten daha sağlıklıymış.) püre haline getirilip içine biraz zaytinyağı gezdircekesiniz.
Bu mamayı hergün verebilirsiniz içine bazen ıspanak bazen maydonoz ekleyip tadını değiştirmekte mümkün tabi domates, patlıcan gibi asitli sebzeler yasak. lahana ve türlerinin verilmeside bu aylarda sakıncalı tabi meyve olarakta en doğrusu elma vermek..

cnm sutun bıtınce bı zaman sonra doluyo benım gece bıtıyo bırıksın dedıgım o ne kadar emerse emsın gelmıyo aksam kalkıp emdırıyorum o zaman doluyo.. bırıkır demek o ben verıyorum ne kabız oldu ne baska bısı doktora sordum tamam dedı herkesın bunyesı farklı ne yazıkkı benımkıne dokunmadıgını gorunce verebılırsın dedı doktor ..... ben kavanoz vermıyorum o cam kavanozun tanesı 500 ken o mamayı 1 tl ye satıyorlar buda bana curuk carık sebze ve meyve gelıyo vede kabak dıyıp duruyorsunuz kabak yaz meyvesı kabak verılmez eger organıklıge dıkkat edıyosanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…