Pis, dedikoducu aile ferdleriyle nasil basediyosunz?

AmberRose

Blow a kiss, fire a gun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
579
764
53
Slm,

benim ailen kadar rezil bir aile yoktur su dünyada. Cok eminim bundan. Onlari ne görmek ne de seslerini duymak istiyorum, cidden nefret ediyorum onlardan. Aile dedigim de pis, yalanci ve kötü niyetli teyzelerim. Isleri gücleri birakip benim dedikodumu yapiyorlar...onlari nasil susturabilirim?
Böyle bi aile var mi daha dünyada?!

Teyzeler dedikoduyu kiminle yapıyo bunu size taşıyan kişiler kim en az teyzeler kadar suçlu onlarda

Bi söz var sen benim için ne dendiğini bana söyleme sen asıl senin yanında bunlar nasıl konuşuluyo ondan haber ver (Bu söz tam olarak böyle değildi ama neyse:deli:)

Hıc bıseyını anlatma annenın agxı sıkı degılse annenede anlatma neyse aslında dedıkodu engellenemez onlr susturulamaz en ıyısı elalem ne derse desın ben kendımı bılyrum kafasıdır herzamab ıse yarar ve dedıkducuları catlatrda patlatır

dedikoducu değil de itici olan bi yengem var. senede 2 3 kere gelirler sabah gelir akşam giderler. onlar bizdeyken ben evde olmam.

Teyzeler dedikoduyu kiminle yapıyo bunu size taşıyan kişiler kim en az teyzeler kadar suçlu onlarda

Bi söz var sen benim için ne dendiğini bana söyleme sen asıl senin yanında bunlar nasıl konuşuluyo ondan haber ver (Bu söz tam olarak böyle değildi ama neyse:deli:)

herkesle yapiyorlar, kendi aralarinda sürekli. kendilerinin de kizlari var ve eminim onlardan cikacak bu yaptiklari ama ben cok yoruluyorum, bagirip cagriyorum ama durmuyorlar.....ne yapmam gerekiyor, sasirdim...bi insan hic mi laftan anlamaz?

Slm,

benim ailen kadar rezil bir aile yoktur su dünyada. Cok eminim bundan. Onlari ne görmek ne de seslerini duymak istiyorum, cidden nefret ediyorum onlardan. Aile dedigim de pis, yalanci ve kötü niyetli teyzelerim. Isleri gücleri birakip benim dedikodumu yapiyorlar...onlari nasil susturabilirim?
Böyle bi aile var mi daha dünyada?!

teyzen eder yengene eder kuzeen eder canın skılır .dersinki bu haksızlık bazende yapmadıgın seyler söylerler .takma çünkü düzeltemessin mümkün oldugunca uzak dur .arayı kesme ama ancak böyle rahat edersin..eskiden görmek için can attıgm fırsat kolladıgım insanlardı cok sogudum .ben zaten farklı sehirdeyim ama bayramdan beri görmüyorumcabayla olan birsey degil ama bilerek cok gitmiyorum memlekete annemlerde zaten geldiler

Teyzelerin bir ardayken yuzlestir.cata cat kavga et.anne yarisi derler teyzeye benm teyzemnyok diye hep.imrenmiaimdir teyze yigen iliskilerine..
Ne duyduysan yuzlestir hesap sor aonrada oyle bir emaafe koyki asamasinlar o mesafeyi

Birine bir sey soylersin, diğerinden duyarsın, öbürü de baskalarına soyler. Biliyorum boyle tipleri. Koloni halinde dedikodu yaparlar.

duruma göre uygun bir laf sok. sağlam olsun ve konuşma. onlar gelir zaten irtibata o noktada mesafeli ol mükemmel iyilik meleği ol. onların eksiği olsun senin olmasın. tabi illa ki edecekler. benim hakkımda bile tanımadığım insanlar benim hakkımda dedikodu yapıp aşağılamaya çalışıyorlar yalanlarla. insan bir noktada üzülüyor ama bir noktadan sonra da takmaman gerektiğini kabulleniyorsun. yapacak birşeyin yok

Back
X