- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
ben pis ştahlı değilim ama yemeği severim gebelik öncesi 36 bedendim, sımdı 7. ayındayım ve 38 oldum ama yesende yemesende gebelıkte hormonal degısıklıklerden oturu kılo alımı oluyor.Bu pis iştah olayı bende de var. Çocuk olmadan kendimi denetim altına almam gerekiyor. Tavsiyeleri takip edeceğim.
konu sahibi size de bol irade diliyorum.
Merhaba kızlar
Ömrüm boyu diyet yapmamış ve yapmayada ihtiyaç duymamis bir insandim. Yani ölçüm yapıldığında 4 kilo fazla çıkıyordu ama hiç beni rahatsız etmiyor ve gayet iyi duruyordu yıllarca ^m^ beden giydim.
Evlendikten sonra biraz kilo aldım ve m beden ile l beden arası gittim geldim.
Hamilelik geçirdim XXL oldum.
Doğum yaptım suan 5 ay 10 günlük bir bebeğim var. XL giyiyorum sika sika
85 kiloydum en son tartida diyetisyene gideceğim yine fakat süt ve süt ürünleri bana yasak ve yumurta bu yüzden liste çok zorlaşıyor. . Köfte ve sebze yemeği yazıyor mesela ama benim canım o an onu istemiyor
Hadi zorlayip yiyorum bu sefer arkasindan nutellali ekmek çikolata reçel sürekli bir şeyler çekiyor canım
Gidiyorum bol yağda mısır patlatiyorum
Sabah kahvaltıda yağlı ekmek yiyorum
Bi kaç gün dikkat ettim yediklerime hep sebze yemeği yaptım ama anladım ki sebze yemeği beni doyurmuyor
5 saat için de 3 tabak ıspanak yedim
Ekmeksiz yiyince gerçekten abartiyorum
Bu durum artık kalıcı olacak gibi geliyor
Uyanır uyanmaz ne yesem diye düşünüyorum
Patates kizaetiyorum mesela sürekli
Kilo aldiran ne varsa benim canım çıkıyo
Ne yapıcam ben bu işe bilmiyorum
Ama her geçen gün bu iştah bana yerleştiği için çok üzülüyorum kendime soz geciremiyorum .. diyet yapanlar nasıl azmediyor Allah onlara ayrı bir dayanma güçu mu vermiş yoksa onlarda benim gibi böyle şeyler isteyip irademi kullanıyorlar ? Sanirim bende irade de yok .. doğum dan önce diyetisyen troid testi yaptı. Sıkıntı yoktu .. hamileyken de yapıldı ama hamilelik için değerlendirildi.
Benim kızımın süt ve süt ürünlerine alerjisi var benimde yumurtayaneden süt ürünleri yasak size?banada yasak oglumda süt alerjisi olduğundan(ama biz 22 aylığız.okurken isim farlki olmasq acaba benmi konu açtım diyecektim:))ama ben hala emziriyorum ve bunun ardına sığınarak diyet yapmıyorum 3 yıl oncesine kadar 49 kiloydum artık 70 oldum ve hala alıyorum çünkü doymuyorum ((ahh ahh kilolar...Eşim yaza tatil programı yapiyo ben israrla gitmeyelim diyorum bu göbekle denize girsem batarım yafu:)))))
şeker hastalığı,gizli şeker falan olabilir mi?tatlı yiyecekler yiyorsun sürekli..Merhaba kızlar
Ömrüm boyu diyet yapmamış ve yapmayada ihtiyaç duymamis bir insandim. Yani ölçüm yapıldığında 4 kilo fazla çıkıyordu ama hiç beni rahatsız etmiyor ve gayet iyi duruyordu yıllarca ^m^ beden giydim.
85 kiloydum en son tartida diyetisyene gideceğim yine fakat süt ve süt ürünleri bana yasak ve yumurta bu yüzden liste çok zorlaşıyor. . Köfte ve sebze yemeği yazıyor mesela ama benim canım o an onu istemiyor
Hadi zorlayip yiyorum bu sefer arkasindan nutellali ekmek çikolata reçel sürekli bir şeyler çekiyor canım
Bi kaç gün dikkat ettim yediklerime hep sebze yemeği yaptım ama anladım ki sebze yemeği beni doyurmuyor
Ama her geçen gün bu iştah bana yerleştiği için çok üzülüyorum kendime soz geciremiyorum .. diyet yapanlar nasıl azmediyor Allah onlara ayrı bir dayanma güçu mu vermiş yoksa onlarda benim gibi böyle şeyler isteyip irademi kullanıyorlar ? Sanirim bende irade de yok .. doğum dan önce diyetisyen troid testi yaptı. Sıkıntı yoktu .. hamileyken de yapıldı ama hamilelik için değerlendirildi.
Gebelik şekeri çıkmıştı bir ara sonra diyet verdi Dr geçti ama sonra bir daha baktirmadim tabi.. bir baktirmayim olmazsaşeker hastalığı,gizli şeker falan olabilir mi?tatlı yiyecekler yiyorsun sürekli..
al benden de o kadar. niye böyle iradesiz davranıyorum ben de anlamıyorum, güzel lezzetli yemeklere doyamıyorum. buna bir son demek gerek ama.Merhaba kızlar
Bende çoğu zaman mutluluk için yiyorum en son ne zaman midem gurladi hatırlamıyorum çünkü pek boş birakmiyorumYemek= Mutluluk benim için.
Boş tabak götürürken dolusu ile dönerim
Off off şu göbek ve simitlerden gideydi biraz iyiydi.
Yiyerek zayıflamak istiyorum!
Evet bir formül bulalim mesela suan kabuska var mutfakta 4 de yemek yediğim için onu 8 e kadar yemicem diye kendime söz verdim beklerken sürekli su iciyorum şu mide dolduğu için biraz bastırıyoral benden de o kadar. niye böyle iradesiz davranıyorum ben de anlamıyorum, güzel lezzetli yemeklere doyamıyorum. buna bir son demek gerek ama.
Benim 3 gün aç gezmem için ağır narkoz altında olmam lazım :))Ben bu durumu 3 gun kendimi cok ac birakarak duzeltmistim. Sanirim midem küçülüyor o surede anlamadim gitti.
Ben de artık fotoğraf cekilmiyorum çünkü fotoğraf sismanligimi yüzüme vuruyorBen emzirirken 90 kiloydumgece sabaha kadar kurabiye yerdim ta ki kizim 1 yasina gelene kadar... o kadar aci ki kizimin ilk 1 yilinda nerdeyse hic resmimiz yok birlikte, hep esimle ikisini cekmisim. 1 yas dogum gununden sonra resimlere bir baktim dedim ne bu hava pompasiyla sisirilmis gibiyim. Velhasil azmettim tam 40 kilo verdim. Kolay degil ama oruc tutanlari dusunun nasil ki gun boyu acliktan susuzluktan kivranip da iradelerine hakim oluyorlarsa bizim de basariya ulasana kadar o iradeyi gostermemiz lazim.
Ben yagi ve karbonhidrati hayatimdan cikarip sebze proteinle beslendim 1 yil boyunca. Ama oyle ki ucundan kiyisindan bile tadina bakmadim yasakli olan hicbir seyin. Azmedince oluyor, zor ama mukafati buyuk.
çok geç yemek yememek gerek. sekizden sonra yeme. acıkırsan falan geç saatlerde, emziyorsun çünkü sanırım, kolay sindirilebilecek şeylerden tüket. tabi demesi kolay. sor bakalım sen napıyorsun diye. bugün iki kakaolu bir dilim de limonlu kek ve de kocaman tahinli çörek yedimEvet bir formül bulalim mesela suan kabuska var mutfakta 4 de yemek yediğim için onu 8 e kadar yemicem diye kendime söz verdim beklerken sürekli su iciyorum şu mide dolduğu için biraz bastırıyor
Evet bi misafirlige falan gitsem sohbet muhabbet etsem yemek aklıma gelmez ama evde olduğumda yemek aburcubur ne varsa hepsi midem deayy evet...mesela şimdiden akşamki planım yemek yedikten sonra kestane yapıcam..arada yiyeceklerimi saymıyorum bile :) ben şimdi bunu kafama koydum ya karnım tokluktan şişse bile illa yiyorum..karnım doyuyor ama gözüm ve ağzım doymuyor mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?