• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pis kaynana...

Littledaisy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
48
24
3
37
oğlum 3 aylık sevgili kaynanam bebeğin ağzına ha bire bi şey veriyor reçel pekmez portakal söyleyince bi şey olmaz karnına gitmiyor diyo, istemiyorum diyorum bu sefer ben gormeden veriyor yakalıyorum tabi, portakal mi yiyo o diyorum dudağına surdum yalıyor diyo, kafayı yiycem, daha da kotusu emziği vermeden önce kendi ağzına alıyor, böyle yapma diyorum yine ben gormeden yapiyo, sıkı durun en kötüsü de 2 buçuk yıllık evliyim şimdiye kadar kaynanamin diş fircaladigina şahit olmadım biz de kaldığı çok oldu, hatta şu an da biz de, bebeği bi daha onun kucağına vermemeyi dusunuyorum, ona bi daha bebek emanet etmek istemiyorum, deliricem sinirden

Çok yüz göz ya ne biçim. Ne olursa olsun eşinin annesiyle ilgili böyle şeyler yazabilmek çok kötü bişey değil mi ya.

Verme istemiyorum diyebiliyormuşsun işte çek al çocuğu daha da emzik memzik verme eline bitsin gitsin. Sesini çıkaramıyor değilmişsin sonuçta.

Agzina birseyler vermesi yani tattirmasi iyi bisey cocuk ek gidaya gectigi zaman yabancilik cekmiyor tabi sadece tattiracak. Emzik konusuna gelince igrennccc.. bir daha yaparsa sert bir sekilde uyar hic affetme en nefret ettigim sey. Olmadi doktora goturduk cocuk mikrop kapmis anne bidaha agzina emzigi alip cocuga verme el kadar çocuk yapma bidaha de.

oğlum 3 aylık sevgili kaynanam bebeğin ağzına ha bire bi şey veriyor reçel pekmez portakal söyleyince bi şey olmaz karnına gitmiyor diyo, istemiyorum diyorum bu sefer ben gormeden veriyor yakalıyorum tabi, portakal mi yiyo o diyorum dudağına surdum yalıyor diyo, kafayı yiycem, daha da kotusu emziği vermeden önce kendi ağzına alıyor, böyle yapma diyorum yine ben gormeden yapiyo, sıkı durun en kötüsü de 2 buçuk yıllık evliyim şimdiye kadar kaynanamin diş fircaladigina şahit olmadım biz de kaldığı çok oldu, hatta şu an da biz de, bebeği bi daha onun kucağına vermemeyi dusunuyorum, ona bi daha bebek emanet etmek istemiyorum, deliricem sinirden
Gönder şu kadını ... bnmde oğlum 7 buçuk aylik kv böyle bişe yapmadi

:olamaz: Ne demek fırçalamayan dişlerin olduğu bakteri dolu ağzına emzik alıp bebeğe vermek :mapus:

Ağızındaki mikropları bebeğine taşıyor haberlerde birçok kez gösteriyor kv gibi insanlar yüzünden bebekler hayatını kaybediyor .
Allah korusun bunun şakası yok geri dönüşüde yok
Kv yol verin gitsin laftan anlayacağıda yok herşey çok geç olmadan bebeğnle kv yalnız bırakma

Benm kv bunları yapacak biri kızlarımı yalnız bırakmadım ve çok.sert bi şeklde önceden başkası üzerinden örnek vererek uyardım gelemem valla böyle şeylere hiç kusura bakmasın çocuğum eşimin ve kv düşüncesinden önmli

Allah sabır versin. Çocuk senin tavrını net şekilde koy diyeceğim ama o birşey olmazlar beni benden alıp cinnetin eşiğine getiriyor zaten. Bu kadar rahat olması çok üzücü,sinir bozucu.

Kv ye yol ver gitsin. Daha yeni doğum yapmışsın. Sütün kesilir stresden. Ya size inadından yapıyor yada cahilliğinden.

Agzina birseyler vermesi yani tattirmasi iyi bisey cocuk ek gidaya gectigi zaman yabancilik cekmiyor tabi sadece tattiracak. Emzik konusuna gelince igrennccc.. bir daha yaparsa sert bir sekilde uyar hic affetme en nefret ettigim sey. Olmadi doktora goturduk cocuk mikrop kapmis anne bidaha agzina emzigi alip cocuga verme el kadar çocuk yapma bidaha de.

nesi iyi yahu çocuk daha 3 aylık :anne:O çocuğun şuan sadece anne sütüyle beslenmesi gerek farkındasınız değil mi? Ek gıdaya geçmesine daha çok var. Ayrıca ek gıda portakal pekmez değildir. Verilen portakal çocuğun sağlığını etkiler en basitinden: gaz problemi. Bu kadar cahil olmayalım lütfen.

k.validenizle birlikte mi yaşıyosunuz bilmiyorum da birlikte yaşamıyosanız gönderin o kadını. Ne demek küçücük bebeğe portakal pekmez ya. Nasıl bir cahillik bu aman yarabbi. Lütfen dikkat edin. Çocuğunuzun ileri yaşlardaki sağlığı ilk 1000 gün yani ilk 2 yıl nasıl beslendiğine bağlı. Portakal hem asitli hem şeker deposu. Pekmez de öyle. Yapılır minicik çocuğa yahu. Siz bi şey diyemiyosanız da eşinize söyleyin o uyarsın annesini. Sinir oldum :bicak:

Back
X