Teşekkür ederim tavsiyelerin için cnmEmzirme döneminde gayet sağlıklı kilo verilir , bir diyetisyen eşliğinde olması tavsiyemdir.
Çünkü emzirirken aman şunu da ye , sütün çoğalsın bunu da ye diye yenilenler süt değil , g.t göbek olarak bize geri döner
Bol su için , hem süt için hem diyette gerekli.
Yeşil soğan tüketin. O da hem süt için hem yağ yakımında etkili .
Pilav/makarna yerine bulgur tüketin . Bulgur hem diyete uygundur hem yine süt arttırdığı yönünde rivayeti çoktur .
Aklıma gelenler bunlar .
Diyet arkadaşlığı içinde forumdaki ;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/diyet-gruplari.236/
Konusuna göz atın derim .
İşte ben süt olsun diye gece gündüz hamur işleri tuketiyorumDiyet bölümüne mutlaka bakın. Hatta konu açın derim.
Emzirirken çok kolay kilo veriliyor yeter ki, pilavdan,ekmekten, hamur işlerinden, şekerden uzak durun. Yürüyüş yapın.
Eğer isterseniz basarirsiniz.
Kızlar lütfen yardım edin. Emzirirken zayıflayan var mı bana yardımcı olsun. BebeğiM suan 6 buçuk aylık oldu ben 96 kiloyla doğuma girdim 11 kilo gitti suan 85 kiloyum çok huzursuzum bu konuda aynada kendime bakmak istemiyorum artık eski resimlerime bakınca 38 beden giyen kız gitmiş yerine g..TÜ göbeği salmış biri gelmiş :))Ayy cildiracam emzirirken nasıl kilo verecem yardım edin lütfen kızlar hatta kilo arkadaşı bile bulmak istiyorum beraber hergün program yapalım
İşte ben süt olsun diye gece gündüz hamur işleri tuketiyorum
Bende doğum yapalı neredeyse iki buçuk ay olacak fazla kilolarima çok takigim. Emziriyorum da.
Hatta bir hafta yürüyüş de yaptım gören zayiflamissin dio ama tartı öyle demio sanırım sikilastim.
İstersen birlikte el atalım bu duruma.
Ayrıca doğuma 77 girdim şu an 68 kiloyum. Hamile kalmadan önce 60 kiloydum. Ama olmam gereken 55 kilo. Yani 13 kilo fazlam var.
Vallahi canım birbirimizi motive edelim yaa kilo arkadaşım olur musun :)Bende doğum yapalı neredeyse iki buçuk ay olacak fazla kilolarima çok takigim. Emziriyorum da.
Hatta bir hafta yürüyüş de yaptım gören zayiflamissin dio ama tartı öyle demio sanırım sikilastim.
İstersen birlikte el atalım bu duruma.
Ayrıca doğuma 77 girdim şu an 68 kiloyum. Hamile kalmadan önce 60 kiloydum. Ama olmam gereken 55 kilo. Yani 13 kilo fazlam var.
10 kiloyu ne kadar sürede verdinizDukan diyeti hamileler ve emzirenler için olan menülerini tavsiye ederim .Ben 10 kg verdim .
2.5 ayda verdim ve doğumdan önceki kiloma döndüm.Netten bakabilirsiniz detaylara.10 kiloyu ne kadar sürede verdiniz
Hihi olurum tabiki de. Bi plan program bisiler yapalım. Zaten ikimizde emziriyoruz destek oluruz birbirimize.Vallahi canım birbirimizi motive edelim yaa kilo arkadaşım olur musun :)
Olur cnm özel mesaj atıyorum sanaHihi olurum tabiki de. Bi plan program bisiler yapalım. Zaten ikimizde emziriyoruz destek oluruz birbirimize.
Bebeğin hareketlensin bi ancak öyle canım.benimkide 3 aylık sadece 5 kilo gitti benimde.Kızlar lütfen yardım edin. Emzirirken zayıflayan var mı bana yardımcı olsun. BebeğiM suan 6 buçuk aylık oldu ben 96 kiloyla doğuma girdim 11 kilo gitti suan 85 kiloyum çok huzursuzum bu konuda aynada kendime bakmak istemiyorum artık eski resimlerime bakınca 38 beden giyen kız gitmiş yerine g..TÜ göbeği salmış biri gelmiş :))Ayy cildiracam emzirirken nasıl kilo verecem yardım edin lütfen kızlar hatta kilo arkadaşı bile bulmak istiyorum beraber hergün program yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?