Pis mahluk!!

ben de benzer bişey yaşadım söyledim kıza kabul etti nişanlandılar üzülen yine ben oldum.bağzılarının miğde geniş maşallah.söylesende kabul eder bence diğer kız.

Lütfen bilsin o kiz gercekleri. Deli gibi asik oldugum eski sevgilimle 4.5 aylik bi iliskimiz vardi bana cok zarar verip cok uzuyordu. Eğer yalvardigi yatip kalktigi sevgilisi bana sevgilin bana boyle boyle yapti guvenme ona demeseydi ben suan onume bakip mutlu olamazdim. Saygi cercevesinde konusursaniz kiz bir sey demeyecektir aksine daha cok mutlu olacaktir o karaktersizden kurtuldugu icin

Hic bulasma herseyini degistir engelle bisey yap.olmadi sikayet et zaten o sekilde kizin da haberi olur.
Surekli sinirini bozacagina bisey yap artik.
Kiza atsan nolcak bide onlarla ugrastiginla kalirsin.bu adamin bidaha sana ulasamamasi bulasmamasi icin kesin biseyler yap.

yaa valla tebrik ediyorum sizi gerçekten.ben söyledim kıza şimdi eskisinden daha çok bağlandılar birbirlerine.sürekli sosyal medyada mutluluk pozları falan.ilginç bir kız demek

yaa valla tebrik ediyorum sizi gerçekten.ben söyledim kıza şimdi eskisinden daha çok bağlandılar birbirlerine.sürekli sosyal medyada mutluluk pozları falan.ilginç bir kız demek

Kız çok gurursuzmuş o zaman. Beni arayan kız da bi tuhaftı ben senin iyiligin icin ariyorum beni defalarca aldattı dovdu ama ben onu cok seviyorum vazgecemem yildiz diye aglamisti bide aldatildigimi ogrendigim kafayla dengesizlerin ask acilarini ve yatak fantezilerini dinlemistim bizim kiz hala seviyodur kesin Valla insana biraz yüz gurur ondan sonra da bunlari kaldiramayacak saglam bi bunye lazim

valla bende kızın davranışlarına çok şaşkınım.adam ikimiz ibirden idare etmiş diyorum.umrunda bile değil.nişanlandılar şimdi.boy boy resimler yayınlıyolar

Geri dönmeyi geç intikam da alırdım.
Gönderirdim o mesajları.
İkinizde şutlayınca aklı başına gelirdi belki.

valla bende kızın davranışlarına çok şaşkınım.adam ikimiz ibirden idare etmiş diyorum.umrunda bile değil.nişanlandılar şimdi.boy boy resimler yayınlıyolar

Valla yatip kalkip sukredelim biz kurtulduk diye. Bunlar bile bile atese atiyor kendilerini. Sevgiliyken aldatan evlenince nabar nasil olsa affetti diye ki sonuna kadar da hakediyor boyle saflar aldatilmayi

Ya o kıza söyleyin ya da bırakın ne halleri varsa görsünler. Çok zor acıtacak biliyorum ama bir şekilde ondan çıkacaktır yaşattıkları.

bence söle kıza bilsin kızda bu sapıgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…