PIS SITELERE GIRMIS.:-\

BAKIN TECAVUZCU COSKUN MUAMELESI YAPMIYORUM.SORUNU ANLAMADINIZ ZANNEDERSEM.COCUK EVINDE BAKARSA BAKSIN BENI ILGILENDIRMEZ.EVLERINDE NET YOK.BIZDE VAR.BIZE GELIYOR.OGLUM KAPIDA OYNUYOR.ZORLUYO EVE GIDELIM DIEE KI BENIM OGLUM NET OYNAMAYI SEVMIYOR..VE BENIM EVIMDE BAKTIGI ICIN VE BUNUN YANINDA DA OGLUM DA VAR...SORUN ORADA.NE YAPMALIYIM DEDIM.ANNESI KONUSUNDA.UYARMASAMM COCUK AZ ONCE DE GELDI ELINDE BILGISAYAR..EE BU KOTUYE GIDER DIE SOYLUYORUM.

Canım ben sana söylemedim senin kaygılarını haklı buluyorum filtre koyarsan sorun çözülür zaten.Ben üstteki 'ilişkiyi kesin.' 'görüştürmeyin.' diyenlere söylemiştim.Filtre koyarsanız bilgisayarınıza ilgisi kesilir zaten .=)

11 yaşındaki oğlunuz kadın cinsel organını adını yeni mi öğrendi :/// bu normal mi sizce? Ayrıca ergenliğe girdiğinde masumluk falan kalmaz kendinizi hazırlayın
Bide sanki bu yazıyı siz değilde oğlunuz yazmış dioooo oynuoooo bunlar nedir arkadaş

HAHAHAH..CNM KREP YAPIYORDUM.TAM O SIRADA COCUK GELDI.ELINDE BILGISAYAR.SOK OLDUM..KREP ISI DE UZUN HIZLI HIZLI YAZDIM.KUSURMU ETTIM.

Endişelenmekte haklısınız rahatsız olmakta da ama yazdıklarınız oğluna fazlaca bağımlı bir anne portresi çizdi bana. Ayrıca bırakın kadın organının adını öğrensin, zamanı gelince kendisini de tanısın biz de toplumda erken boşalmalı mutsuz evlilikler görmeyelim değil mi ? Doğasına müdahele edemezsiniz bu kadar sahiplenici olmayın. Kız çocuk değil ki..

13 yasinda erkek kardesim var kaygilarinizi anlayabiliyorum. Bizimkinin bilgisayarina benim esim program yukledi ben istanbuldan izmirdeki cocugu takipteyim. Internet cok tehlikeli. 9 yasindayken google a lezbiyen nedir diye arattigini gordum. Muhtemelen okulda konusuyorlar. O zaman filtre yapmistik zaten. Filtre yapip takipte olursaniz sorun kalmaz. Cocukla gorusturtmeme degil ama beraberken bilgisayar oynamalari zaten iyi degil buna kisitlama getirebilirsiniz. Hepsi cocuk zaten. Ona kendi cocugunuzdan farkli davranmaniza gerek yok. Kizinizi ergenlikteki erkek cocuklariyla yalniz birakmamanizi oneririm evde kapali odada vs.

Ha ayrica aci ama gercek bigun oglunuzun da pipisi kalkicak

Konu sahibesi oğlunun pipisinin kalktığını öğrenirse kahrından ölür gibime geliyor

Annesinin kuzuzsuuu yerim onu bennnnnnnnn...ahahah kizima gelince sorun yok.kizim buyuk lise ikiye gidiyor.ayrica kapali oda da degill..hhahahah..ay tobe tobee.bunlari konusacagim aklima gelmezdiii....

Son düzenleme:

Konu sahibesi oğlunun pipisinin kalktığını öğrenirse kahrından ölür gibime geliyor
Ayy kizlarr beni necabuk tanidinizz...arkadaslarim gibi anlattiniz benii....hahahah...evttt bunu duyarsammm olur gibi olurum herhaldee...benim onu sevmemi gorenlerr aaa diyor..kucuk cocuk gibi seviyorsunuz onu diyorlarr..amaelimde degill....

kız çocugu olunca ne değişiyor ?

tam bunları merak etme çağları.. okulda da tam bu sınıflarda üreme bilgisi dersi görülüyor, normal bir durum aslında.. toplumumuzda bu konular aile vasıtasıyla öğrenilmediği için çocuklar kutsal bilgi kaynağı internete sarılıyorlar.

Annesinin kuzuzsuuu yerim onu bennnnnnnnn...ahahah kizima gelince sorun yok.kizim buyuk lise ikiye gidiyor.ayrica kapali oda da degill..hhahahah..ay tobe tobee.bunlari konusacagim aklima gelmezdiii....

Kiziniz kucuk sandim ya neyse sorun yokmus o konuda. Kiziniz da goz kulak olabilir oglanlara. :) bence artik kuzuluktan cikarin koc yapin bu oglani yoksa hep kuzu kalir

sizin ogluniz baksa bilmek ister misiniz? sorunun cevabina gore soyleyin veya soylemeyin. ikinizde annesiniz sonucta.

Merhaba. Ergenlik donemindeki cocuklarda cinsellik ve insan vucudu oldukca ilgi cekici masum ya da suclu olmakla alakali degil. Oldu ki o yasta cocuklarin konustigi konular ve ilgi alanlari bu oluyor. Siz olmasaniz bile babasi araciligiyla sagliksiz ya da asiri saplantili davranislardan sakinmak icin onlem alinabilir buda yasaklama degil yasinin gerektirdigi bilgiyi alarak olur bir digeri ise spor ve sosyal aktiviteler cocuklarin cinsellige daha saglikli yaklasmasina yardimci olabilir ilgilendigi bir spor kursuna yazdirabilirsiniz. Komsunuzun cocugu icinde ayni yontemi onun ailesi uzerinden gelistirebilirsiniz. Kizmak ayip bir davranis oldugunu dilebgetirmek yasaklamak ya da utandiracak davranislarda bulunmaktan kacinin.

Bence komsuna internetinizi kapattirdiginizi soyle modemin yerini degistir ve internetin sifresini degistir . cocuk geldiginde modemin kapatma tusundan kapat fisini bile cek kaldir oglun zamani gelince zaten merak edip bakacaktir ama biraz daha gecsin zaman lise de zaten buna engel olamazsin ama bile bile o cocuga da interneti kulandirmak midemi bulandirirdi bnmde

Anne kız bu konuları konuşur ama annenin oğlan çocuğuna bu kadar endişelenmesi garibime gitti.
anne daha çocugunu tam olarak ergen gibi görmüyor da ondan :) normal bence.. babası ilgilenebilir .. ''
kız çocugu olsa baskı yaparsınız da erkek nasıl olsa'' gibi bir algı oluştu mesajnızda. o yüzden yazdım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…