BAKIN TECAVUZCU COSKUN MUAMELESI YAPMIYORUM.SORUNU ANLAMADINIZ ZANNEDERSEM.COCUK EVINDE BAKARSA BAKSIN BENI ILGILENDIRMEZ.EVLERINDE NET YOK.BIZDE VAR.BIZE GELIYOR.OGLUM KAPIDA OYNUYOR.ZORLUYO EVE GIDELIM DIEE KI BENIM OGLUM NET OYNAMAYI SEVMIYOR..VE BENIM EVIMDE BAKTIGI ICIN VE BUNUN YANINDA DA OGLUM DA VAR...SORUN ORADA.NE YAPMALIYIM DEDIM.ANNESI KONUSUNDA.UYARMASAMM COCUK AZ ONCE DE GELDI ELINDE BILGISAYAR..EE BU KOTUYE GIDER DIE SOYLUYORUM.Ben çocuğunuzla görüştürmeyin fikrine katılmıyorum.İki üç tane siteye girmiş olabilir filtre koydurursanız ne o ne de çocuklarınız kimse giremez. :) Sırf iki üç siteye baktı diye 12 yaşındaki çocuğa tecav.zcü coşkun muamelesi mi yapacaksınız? :) Ergenliğin cilveleri bunlar...
Canım ben sana söylemedim senin kaygılarını haklı buluyorum filtre koyarsan sorun çözülür zaten.Ben üstteki 'ilişkiyi kesin.' 'görüştürmeyin.' diyenlere söylemiştim.Filtre koyarsanız bilgisayarınıza ilgisi kesilir zaten .=)BAKIN TECAVUZCU COSKUN MUAMELESI YAPMIYORUM.SORUNU ANLAMADINIZ ZANNEDERSEM.COCUK EVINDE BAKARSA BAKSIN BENI ILGILENDIRMEZ.EVLERINDE NET YOK.BIZDE VAR.BIZE GELIYOR.OGLUM KAPIDA OYNUYOR.ZORLUYO EVE GIDELIM DIEE KI BENIM OGLUM NET OYNAMAYI SEVMIYOR..VE BENIM EVIMDE BAKTIGI ICIN VE BUNUN YANINDA DA OGLUM DA VAR...SORUN ORADA.NE YAPMALIYIM DEDIM.ANNESI KONUSUNDA.UYARMASAMM COCUK AZ ONCE DE GELDI ELINDE BILGISAYAR..EE BU KOTUYE GIDER DIE SOYLUYORUM.
11 yaşındaki oğlunuz kadın cinsel organını adını yeni mi öğrendi :/// bu normal mi sizce? Ayrıca ergenliğe girdiğinde masumluk falan kalmaz kendinizi hazırlayınBIZIM COK SEVDIGIMIZ BIR AILE DOSTUMUZ VAR.COK IYI INSANLAR.VE 12 YASINDA BIR OGLU VAR.BENIM OGLUMDA 11YASINDA.OCOCUK BU SENE ERGENLIGE GIRDI.
NEYSE GECEN AKSAM KIZIM OGLUM VE O COCUK ODALARINDA OTURUYORLAR.COCUK KENDIBILGISAYARINI GETIRDI BIZDEDE OYUN VAR.OGLUM ONU YUKLUYOR.O DA TABLETTE.
NEYSE ANNESI GIDIYORDU SEN GIT BEN SONRA GELIRIM DEDI.SONRA BEN TABLETI ISTEDIM.VERDILER.BI ACTIM SEKMELERI KAPATMAYI UNUTMUS.O KADAR PIS CUMLELERLE ARADIGINI BULMUS KI ANLATAMAM..IKI SEKME YI DE GEZDIMM.MIDEM BULANDII.COCUKTAN SAGUDUM..
BENDE SESLENDIM KIM BAKTI TABLETE DIE.KIZIMDA OGLUMDA BAGIRARAK O DEDILERRR.ONDA SES YOK....IKI DAK.SONRA BEN KALKIYIM DEDI VE INDI ASSAGIYA..BENDE UTANMASIN DIE HII SENDEMIYDI TABLETT.SARJI TAKMAMISLARDA KIZACAKTIM DEDIM...
DEMEZ OLAYDIM.KESKE BILDIGIMI BILSEYDI..IKI DAK.ONCE KAPI CALDI O COCUK.ELINDE BILGISAYAR..OGLUMU SORDU YOK DEDIMM.GITTIII..
SIZCE NE YAPMALIYIM.ANNESINE SOYLEMELIMIYIM.HANI COK KOTU SITELERE BAKIYOR DIE...
DOGRU DEGIL DIE MI..YOKSA ERGEN DIE MI GOZYUMMALIYIM.AMA OGLUM VAR.YA ONADA GOSTERIRSE...BENIM OGLUM DA TV DE OPUSME SAHNESINDE ARKASINI DONER.VEIKI AY ONCEKADINLARIN CINS.ORGANININ ADINI OGRENDI..VE NETTE DE ASLA OYNAMAZ.BAZEN KIZARIK HERKEZ NETTE OYUN OYNUOO.O DA AGLAR ONLARINDA ANNELERI OYNAMA DIOOO..BEN SEVMIOM DIYOR...AYY OGLUSUM BENIMM.VERIN ONA TOPU..YETER...AYY O DA OYLE BAKICAK MI O PIS RESIMLEREEE..ANNEMM HEP MASUM KALLL.CNM OGLUMM...
NOT.ARKADASIMIN EVINDE INTERNET YOK SORUN ORADA COCUK BIZE GELIYOR.
HAHAHAH..CNM KREP YAPIYORDUM.TAM O SIRADA COCUK GELDI.ELINDE BILGISAYAR.SOK OLDUM..KREP ISI DE UZUN HIZLI HIZLI YAZDIM.KUSURMU ETTIM.11 yaşındaki oğlunuz kadın cinsel organını adını yeni mi öğrendi :/// bu normal mi sizce? Ayrıca ergenliğe girdiğinde masumluk falan kalmaz kendinizi hazırlayın
Bide sanki bu yazıyı siz değilde oğlunuz yazmış dioooo oynuoooo bunlar nedir arkadaş
13 yasinda erkek kardesim var kaygilarinizi anlayabiliyorum. Bizimkinin bilgisayarina benim esim program yukledi ben istanbuldan izmirdeki cocugu takipteyim. Internet cok tehlikeli. 9 yasindayken google a lezbiyen nedir diye arattigini gordum. Muhtemelen okulda konusuyorlar. O zaman filtre yapmistik zaten. Filtre yapip takipte olursaniz sorun kalmaz. Cocukla gorusturtmeme degil ama beraberken bilgisayar oynamalari zaten iyi degil buna kisitlama getirebilirsiniz. Hepsi cocuk zaten. Ona kendi cocugunuzdan farkli davranmaniza gerek yok. Kizinizi ergenlikteki erkek cocuklariyla yalniz birakmamanizi oneririm evde kapali odada vs.
Ha ayrica aci ama gercek bigun oglunuzun da pipisi kalkicak
Konu sahibesi oğlunun pipisinin kalktığını öğrenirse kahrından ölür gibime geliyor
Annesinin kuzuzsuuu yerim onu bennnnnnnnn...ahahah kizima gelince sorun yok.kizim buyuk lise ikiye gidiyor.ayrica kapali oda da degill..hhahahah..ay tobe tobee.bunlari konusacagim aklima gelmezdiii....13 yasinda erkek kardesim var kaygilarinizi anlayabiliyorum. Bizimkinin bilgisayarina benim esim program yukledi ben istanbuldan izmirdeki cocugu takipteyim. Internet cok tehlikeli. 9 yasindayken google a lezbiyen nedir diye arattigini gordum. Muhtemelen okulda konusuyorlar. O zaman filtre yapmistik zaten. Filtre yapip takipte olursaniz sorun kalmaz. Cocukla gorusturtmeme degil ama beraberken bilgisayar oynamalari zaten iyi degil buna kisitlama getirebilirsiniz. Hepsi cocuk zaten. Ona kendi cocugunuzdan farkli davranmaniza gerek yok. Kizinizi ergenlikteki erkek cocuklariyla yalniz birakmamanizi oneririm evde kapali odada vs.
Ha ayrica aci ama gercek bigun oglunuzun da pipisi kalkicak
Canım ben sana söylemedim senin kaygılarını haklı buluyorum filtre koyarsan sorun çözülür zaten.Ben üstteki 'ilişkiyi kesin.' 'görüştürmeyin.' diyenlere söylemiştim.Filtre koyarsanız bilgisayarınıza ilgisi kesilir zaten .=)[/eQUOTE]
Gorusturulmemsi fikrini savunanlardan biri bendim
Meden oyle dusunuyorum cunku o cocuk merak eder hakli olarak 12 yasinda bi cocuga cinsel egitim verilmez bilinclensirilmezse ileride abartiyosun belki diyebikirsiniz ama sapik nesil cogalir boyle o yasta cocukun coktan bu konukarda bilgi sahibi olmasi geekirdi ama anne egitim verecegine cocuk pis pis sitelerden girirp ogrenior filtrelemek bi cozum evet yapilmali ama o cocuk her eve geldiginde pc den o sitelrere vakacaklar beraber konu sahobinin cocugiyla cocuklar da bilincsiz e haliyle sorunlar olusacak ilerde
Ben o cocukla gorusmesin demek.iatemezdim o cocukta sorun yok sorun ailesinde oldugu icin gorusmemeli dedim
yasi gelince alacakti karsina ocugu anlatacakti onin da meraki gidecekti
O yasta cocuklar disaridan ordan burdan duyuyo goruyo merak ediyo bakiyo ailesi anlatsaydi anlayacagi dilde boyle sapik sotelere girmezdi normal ocuklar gibo oyinunu oynardi
Zaten bi cocuk bi saatten fzla net karsisinda vakit gecirirse su neymis bu neymis diye doye ba kmiye bakmadogi kalmaz
Kisacasi burada ben aileye kiziyorum cocuga degil
Cunku ailesi cocugunu egitmezse mecnur konu sahibi de o cocukla gorusturmek istmez haliyke
Kim zaten cocugunun net karsisinda o yasta pis sitelere arkadasiyla bakmasini normal karsilar ki ...
Ayy kizlarr beni necabuk tanidinizz...arkadaslarim gibi anlattiniz benii....hahahah...evttt bunu duyarsammm olur gibi olurum herhaldee...benim onu sevmemi gorenlerr aaa diyor..kucuk cocuk gibi seviyorsunuz onu diyorlarr..amaelimde degill....Konu sahibesi oğlunun pipisinin kalktığını öğrenirse kahrından ölür gibime geliyor
Endişelenmekte haklısınız rahatsız olmakta da ama yazdıklarınız oğluna fazlaca bağımlı bir anne portresi çizdi bana. Ayrıca bırakın kadın organının adını öğrensin, zamanı gelince kendisini de tanısın biz de toplumda erken boşalmalı mutsuz evlilikler görmeyelim değil mi ?Doğasına müdahele edemezsiniz bu kadar sahiplenici olmayın. Kız çocuk değil ki..
Annesinin kuzuzsuuu yerim onu bennnnnnnnn...ahahah kizima gelince sorun yok.kizim buyuk lise ikiye gidiyor.ayrica kapali oda da degill..hhahahah..ay tobe tobee.bunlari konusacagim aklima gelmezdiii....
kız çocugu olunca ne değişiyor ?
BIZIM COK SEVDIGIMIZ BIR AILE DOSTUMUZ VAR.COK IYI INSANLAR.VE 12 YASINDA BIR OGLU VAR.BENIM OGLUMDA 11YASINDA.OCOCUK BU SENE ERGENLIGE GIRDI.
NEYSE GECEN AKSAM KIZIM OGLUM VE O COCUK ODALARINDA OTURUYORLAR.COCUK KENDI BILGISAYARINI GETIRDI BIZDE DE OYUN VAR.OGLUM ONU YUKLUYOR.O DA TABLETTE.
NEYSE ANNESI GIDIYORDU SEN GIT BEN SONRA GELIRIM DEDI.SONRA BEN TABLETI ISTEDIM.VERDILER.BI ACTIM SEKMELERI KAPATMAYI UNUTMUS.O KADAR PIS CUMLELERLE ARADIGINI BULMUS KI ANLATAMAM..IKI SEKME YI DE GEZDIMM.MIDEM BULANDII.COCUKTAN SAGUDUM..
BENDE SESLENDIM KIM BAKTI TABLETE DIE.KIZIMDA OGLUMDA BAGIRARAK O DEDILERRR.ONDA SES YOK....IKI DAK.SONRA BEN KALKIYIM DEDI VE INDI ASSAGIYA..BENDE UTANMASIN DIE HII SENDEMIYDI TABLETT.SARJI TAKMAMISLARDA KIZACAKTIM DEDIM...
DEMEZ OLAYDIM.KESKE BILDIGIMI BILSEYDI..IKI DAK.ONCE KAPI CALDI O COCUK.ELINDE BILGISAYAR..OGLUMU SORDU YOK DEDIMM.GITTIII..
SIZCE NE YAPMALIYIM.ANNESINE SOYLEMELIMIYIM.HANI COK KOTU SITELERE BAKIYOR DIE...
DOGRU DEGIL DIE MI..YOKSA ERGEN DIE MI GOZ YUMMALIYIM.AMA OGLUM VAR.YA ONADA GOSTERIRSE...BENIM OGLUM DA TV DE OPUSME SAHNESINDE ARKASINI DONER.VE IKI AY ONCE KADINLARIN CINS.ORGANININ ADINI OGRENDI..VE NETTE DE ASLA OYNAMAZ.BAZEN KIZARIK HERKEZ NETTE OYUN OYNUOO.O DA AGLAR ONLARINDA ANNELERI OYNAMA DIOOO..BEN SEVMIYORUMOM DIYOR...AYY OGLUSUM BENIMM.VERIN ONA TOPU..YETER...AYY O DA OYLE BAKICAK MI O PIS RESIMLEREEE..ANNEMM HEP MASUM KALLL.CNM OGLUMM...
Merhaba. Ergenlik donemindeki cocuklarda cinsellik ve insan vucudu oldukca ilgi cekici masum ya da suclu olmakla alakali degil. Oldu ki o yasta cocuklarin konustigi konular ve ilgi alanlari bu oluyor. Siz olmasaniz bile babasi araciligiyla sagliksiz ya da asiri saplantili davranislardan sakinmak icin onlem alinabilir buda yasaklama degil yasinin gerektirdigi bilgiyi alarak olur bir digeri ise spor ve sosyal aktiviteler cocuklarin cinsellige daha saglikli yaklasmasina yardimci olabilir ilgilendigi bir spor kursuna yazdirabilirsiniz. Komsunuzun cocugu icinde ayni yontemi onun ailesi uzerinden gelistirebilirsiniz. Kizmak ayip bir davranis oldugunu dilebgetirmek yasaklamak ya da utandiracak davranislarda bulunmaktan kacinin.BIZIM COK SEVDIGIMIZ BIR AILE DOSTUMUZ VAR.COK IYI INSANLAR.VE 12 YASINDA BIR OGLU VAR.BENIM OGLUMDA 11YASINDA.OCOCUK BU SENE ERGENLIGE GIRDI.
NEYSE GECEN AKSAM KIZIM OGLUM VE O COCUK ODALARINDA OTURUYORLAR.COCUK KENDI BILGISAYARINI GETIRDI BIZDE DE OYUN VAR.OGLUM ONU YUKLUYOR.O DA TABLETTE.
DOGRU DEGIL DIE MI..YOKSA ERGEN DIE MI GOZ YUMMALIYIM.AMA OGLUM VAR.YA ONADA GOSTERIRSE...BENIM OGLUM DA TV DE OPUSME SAHNESINDE ARKASINI DONER.VE IKI AY ONCE KADINLARIN CINS.ORGANININ ADINI OGRENDI..VE NETTE DE ASLA OYNAMAZ.BAZEN KIZARIK HERKEZ NETTE OYUN OYNUOO.O DA AGLAR ONLARINDA ANNELERI OYNAMA DIOOO..BEN SEVMIYORUMOM DIYOR...AYY OGLUSUM BENIMM.VERIN ONA TOPU..YETER...AYY O DA OYLE BAKICAK MI O PIS RESIMLEREEE..ANNEMM HEP MASUM KALLL.CNM OGLUMM...
Bence komsuna internetinizi kapattirdiginizi soyle modemin yerini degistir ve internetin sifresini degistir . cocuk geldiginde modemin kapatma tusundan kapat fisini bile cek kaldir oglun zamani gelince zaten merak edip bakacaktir ama biraz daha gecsin zaman lise de zaten buna engel olamazsin ama bile bile o cocuga da interneti kulandirmak midemi bulandirirdi bnmdeBIZIM COK SEVDIGIMIZ BIR AILE DOSTUMUZ VAR.COK IYI INSANLAR.VE 12 YASINDA BIR OGLU VAR.BENIM OGLUMDA 11YASINDA.OCOCUK BU SENE ERGENLIGE GIRDI.
anne daha çocugunu tam olarak ergen gibi görmüyor da ondan :) normal bence.. babası ilgilenebilir .. ''Anne kız bu konuları konuşur ama annenin oğlan çocuğuna bu kadar endişelenmesi garibime gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?