PIS SITELERE GIRMIS.:-\

Ne alaka.cnm.konu oglumun arkadasi.ayrica oglum daha cocuk ergen falanda degil...ben bir annenin gozunden oglunun ,boyle seyler yapmasini kabullenemmemmsini ..onun hep boyle masum kalacakmis gibi hislerimi anlattim. yani buyudugunu kabullenememek.bukizimda da boyle olmustu.onu adet oldugunda da eyvahh buyuduu demistim.halen adet gunlerinde yine bazenn inanmiyorum buyudumuu diyorum.o kucuk kiz...

ben bu mesajı alıntıladıgım kişiye hitaben yazmıştım, oğlunuzun ergenliğe girdiğini yazdıgınızı sanmıştım pardon.. haklısınız garip geliyor

sizin ogluniz baksa bilmek ister misiniz? sorunun cevabina gore soyleyin veya soylemeyin. ikinizde annesiniz sonucta.
Bakin simdii beni iyi anlayin lutfen...

Ilk gordugumde ,cocugun annesi gozunden gordum.ve dedim ki bilmek istemezdim.cunku o masumiyetinin gittigini bilmek istemezdimm...ve o zmn da sizeyazabilir paylasabilirdim.amaaaaaaaaa.......bu gun cocuk yine bilgisayari elinde ve bize geldi..sorun burda ...bunu anlatmak istiyorum.gozyumarsam surekli gelecek ve oglumuda bunlari izlerken gorucem.soylemeliyim ki bir daha cocugunu yollamasin.kendilerinin interneti yok..

İyi anladım ablacım da, şimdi buna göz yum demiyorum ama çocuğu karşına alıp konuş ta demiyorum. Çünkü bu çocuğun nasıl ergenlik dönemi varsa gençlik dönemleri de olacak. Yüz yüze geldiğiniz de sizden utanır-çekinir vs. Bu konuyu ancak annesi ve babası halledebilir (bana göre) . Masumiyetini geçtim, bu mesele o farkına varmadan sağlığını, psikolojisini etkileyebilir. Ve bunu ebeveynleri geç farkına varıp pişman olabilir. Bence bir süre gölgesi gibi olun. Eğer canınız iyice sıkılırsa bu konuya bence ailesine iletin.

ay inanmıyorum ya çocuğa bak bi de yaşı çok küçük bence sakın bi daha o çocukla konuşturma bile evlatlarını. Evine de alma senin oğluna fln da öğretir bi yaşıma daha girdim vallahi

ya biliyorum senin oğlun senin bebeğin de emin ol komşunun oğlu kadar biliyordur o da çünkü birlikte bakıyolardır zaten..kızını uzak tut onlardan bir de önlemini al internete çocuk kilidi aile paketi tarzı bir şey koydurursan giremezler..

kuşak farkı diye mi başlamak lazım acaba? bizler 12 yaşındayken bu kadar serbestlik yoktu tabi sayılı tv kanallarında gecenin belli vakitlerinde yayınlanırdı böyle şeyler. şimdi herkesin cebinde, parmağının ucu kadar yakın.
ancak seni de eleştirmeden edemeyeceğim ki 11 yaşındaki oğlun için söylediklerin öpüşme sahnesinde kafasını çevirmesi, kadınların cinsel organ ismini 2 ay önce öğrenmiş olması.. bence bunlar terbiye unsuru değildir ki. öpüşme sahnesini sen evde göstermezsin dışarıda sevişmeye tanık olur, arkadaşı p.rno açar gibi..
kadınların cinsel organ ismini şimdiye kadar ne diye bildi o da ayrıca merak ettiğim bir soru oldu konunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…