- 13 Mayıs 2016
- 103
- 69
- 48
- 44
- Konu Sahibi Prenseska2
-
nedir o test ? bu arada inş güzel haberlerini bekliyoruz:)Öncelikle bu kandil gününde kalbinizdeki tüm güzelliklerin olması duasıyla..
Heyecanlı bekleyiş devam ediyor beklenen güne Şafak 1 diyoruz BAT
Dün akşam bir arkadaşım bir testten bahsetti adet gününün 4 gün öncesine kadar kesin sonuç vereceği..
Bugün dayanamayıp o testi yapacağım çünkü oda beklerken 3-4 haftalık hamile olduğu müjdesin verdi
Test dijital olduğu için hafta aralığını gösteriyor ve bir artı işareti çıkıyor
Haydi hayırlısı sizlerle paylaşmak istedim isteyene adını yazarım
Hepimize müjdeli haberler ver Allahım Amin
İsmi ClearBlue dijital bi testnedir o test ? bu arada inş güzel haberlerini bekliyoruz:)
İsmi ClearBlue canımSonucu bize de bildir tatlım :) çıkmazsada Üzülme daha 4 gün varmıştekrarlarsın :) adını yazarsan da iyi olur herkes bu bilgiden faydalansın böylece :)
Canim ben 3 gün oncesi yaptım clearblue kullanarak, + ve 1-2 görmüştüm, yani 1-2 hafta önce döllenme olmuş demek oluyor yani 3-4 haftalik hamilesin demekÖncelikle bu kandil gününde kalbinizdeki tüm güzelliklerin olması duasıyla..
Dün akşam bir arkadaşım bir testten bahsetti adet gününün 4 gün öncesine kadar kesin sonuç vereceği..
Bugün dayanamayıp o testi yapacağım çünkü oda beklerken 3-4 haftalık hamile olduğu müjdesin verdi
Canim sende bi belirti varmi???Öncelikle bu kandil gününde kalbinizdeki tüm güzelliklerin olması duasıyla..
korkma canım yaotırHayirli olsun canim Mujdeli haber bekliyoruz benim adetime 3gun var sali gunu kan testi yaptirmagi dusunuyorum.Asilama oldum tutup tutmadigini bilmiyorum evde test yapmaya cok korkuyorum onun icin kanda baktiricam.
Canim sende bi belirti varmi???
Belirtilerin nelerdi canımVardı cnm
Belirtilerin nelerdi canım
Dualarım sizlerle inşaallahcanım hayırlı olsun bu mübarek günde gördün pozitifi:) bizim içinde dua edermisin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ne mutlu sana
Hayırlı uğurlu olsun, aynı görüntüyü görüp inanamamıştım, müthiş bir heyecanVeeeee beklenen an
Hamd olsun Rabb'ime Berat gecesi nasib etti bana
Yok canım eger biraz düşmüşse kimyasaldır, hiç düşmemesi lazim ama üzülme kimyasal gebelik cok normal bir durum hicbir zararı vs durumu yok, gelecek aya sağlıklı bir gebelik yasaman dileğiyleBende adetime 5 gun kala yaptirdim 4.4 1 gun sonra 11 3 gun sonra 57 cikti adetimin 3 gunu 43 dustu simdi kanamm varr kimyasal diyor düşüp yukselen yog mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?