♓️eyecanlı Bekleyiş ve 4 gün öncesinden yapılan test

Prenseska2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
103
69
48
44
Öncelikle bu kandil gününde kalbinizdeki tüm güzelliklerin olması duasıyla..
Heyecanlı bekleyiş devam ediyor beklenen güne Şafak 1 diyoruz BAT
Dün akşam bir arkadaşım bir testten bahsetti adet gününün 4 gün öncesine kadar kesin sonuç vereceği..
Bugün dayanamayıp o testi yapacağım çünkü oda beklerken 3-4 haftalık hamile olduğu müjdesin verdi
Test dijital olduğu için hafta aralığını gösteriyor ve bir artı işareti çıkıyor
Haydi hayırlısı sizlerle paylaşmak istedim isteyene adını yazarım
Hepimize müjdeli haberler ver Allahım Amin

Sonucu bize de bildir tatlım :) çıkmazsada Üzülme daha 4 gün varmış tekrarlarsın :) adını yazarsan da iyi olur herkes bu bilgiden faydalansın böylece :)

nedir o test ? bu arada inş güzel haberlerini bekliyoruz:)

merhabalar gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için ve kürtaj oldum,kürtaj olmadan önce ve bekarkende adetim düzenli olurdu hep 21-22 günde,kürtajtan 40 günkadar bir süre sonra adet oldum,fakat ondan snra düzensizleşmeye başladı hatta bir ay 2 kere oldum ,25-26-27 günde bir oldum bazı aylar gecen ay 22 günde oldum bu ay ise yarın 30.günüm hala olmadım bekliyorum en son adet tarihim 22 nisan, test yaptım 2 kere 2 gün aralıklarla negatif dünki yaptığım testi atmamıştım bugun bir baktım 2.çizgi silik,bu arada bu gecen süre zarfında korunduk hep,fakat mayıs ayı içerisinde yumurtlama dönemimin gectiğini düşündüğüm vakitlerde yani adet tarihime çok yakın bir tarihte bir kaç kere korunmasız ilişkim oldu,böyle bir durumum var pazartesiye kadar olmazsam kan vericem,bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum

Canim ben 3 gün oncesi yaptım clearblue kullanarak, + ve 1-2 görmüştüm, yani 1-2 hafta önce döllenme olmuş demek oluyor yani 3-4 haftalik hamilesin demek hadi umarım sende bir + görürsün.

Hayirli olsun canim Mujdeli haber bekliyoruz benim adetime 3gun var sali gunu kan testi yaptirmagi dusunuyorum.Asilama oldum tutup tutmadigini bilmiyorum evde test yapmaya cok korkuyorum onun icin kanda baktiricam.

Canim sende bi belirti varmi???

Ko
Hayirli olsun canim Mujdeli haber bekliyoruz benim adetime 3gun var sali gunu kan testi yaptirmagi dusunuyorum.Asilama oldum tutup tutmadigini bilmiyorum evde test yapmaya cok korkuyorum onun icin kanda baktiricam.
korkma canım yaotır
His önemli

Belirtilerin nelerdi canım

Benim ara ara göğsüm sızlıyor ve Kramp giriyordu
Dışarı çıkmaya üşeniyırum fellik fellik gezen ben
Sol kasık ağrım azaldı sanki
Göğsümde sabahları yeşil damar çok belirgin oluyordu ve küçük beyaz bezecikler var göğüs cevresinde
Ve idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç kullanıyırum
Yumurta çatlamadı ben çatladım yahu

Bende adetime 5 gun kala yaptirdim 4.4 1 gun sonra 11 3 gun sonra 57 cikti adetimin 3 gunu 43 dustu simdi kanamm varr kimyasal diyor düşüp yukselen yog mu

Bende adetime 5 gun kala yaptirdim 4.4 1 gun sonra 11 3 gun sonra 57 cikti adetimin 3 gunu 43 dustu simdi kanamm varr kimyasal diyor düşüp yukselen yog mu
Yok canım eger biraz düşmüşse kimyasaldır, hiç düşmemesi lazim ama üzülme kimyasal gebelik cok normal bir durum hicbir zararı vs durumu yok, gelecek aya sağlıklı bir gebelik yasaman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…