Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ya ben pişi yapamıyorum.. hamurunu su, tuz, maya ile yoğuruyorum. hamuru ince açıyorum çok kötü oluyor kağıt gibi. kalın açıyorum pişmiyor hamur kalıyo ((
hamurun içine başka bişey mi konuyo acaba?
3 su bardağı un
1 su bardağı yoğurt
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tuz
1 yumurta
1 tatlı kaşığı sirke
Yapılışı
Un yoğurma kabına koyulur ortası havuz gibi açılarak için yumurta yoğurt tuz sirke ve yumurta eklenir yavaş yavaş karıştırılarak yumuşacık bır hamur yapılır.
Servis tabağı kalınlığında açılır. Bardakla yuvarlaklar kesilir
Kızgın yağa üç dört tanesi bırakılır
Üzerine yağ attırılarak kızartılır
Canım benim annem çok güzel yapar pamuk gibi olur ona sordum hamuru cıvık tutsun dedi ve yoğurdun suyu olur ya onu koyunca daha güzel oluyor. Küçük bezeyi al unlanmış temiz bi beze koyup elinle tatlı tabağı büyüklükte aç sonra çok kızgın yağa at eline alınca parmaklarınlada aç kalınlıpı çok ince olmuyacak çok kalındA o kendisi kabarık kalınlasacak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar ya ben pişi yapamıyorum.. hamurunu su, tuz, maya ile yoğuruyorum. hamuru ince açıyorum çok kötü oluyor kağıt gibi. kalın açıyorum pişmiyor hamur kalıyo ((
hamurun içine başka bişey mi konuyo acaba?
Sadece su, tuz, maya ile olmaz canım.
Ilık sütte mayayı erit. 1 çorba kaşığı şeker at mutlaka (Güzel kabarır).
Tuz ve ununu da ayarla çok katı bir hamur olmasın.
Ve hamuru direkt mayalanmaya bırakma.
Bezelere böl şekillendir. Temiz bir bezin üzerine diz ve üzerini ört o şekilde mayalansın.
Sadece su, tuz, maya ile olmaz canım.
Ilık sütte mayayı erit. 1 çorba kaşığı şeker at mutlaka (Güzel kabarır).
Tuz ve ununu da ayarla çok katı bir hamur olmasın.
Ve hamuru direkt mayalanmaya bırakma.
Bezelere böl şekillendir. Temiz bir bezin üzerine diz ve üzerini ört o şekilde mayalansın.
Canım benim annem çok güzel yapar pamuk gibi olur ona sordum hamuru cıvık tutsun dedi ve yoğurdun suyu olur ya onu koyunca daha güzel oluyor. Küçük bezeyi al unlanmış temiz bi beze koyup elinle tatlı tabağı büyüklükte aç sonra çok kızgın yağa at eline alınca parmaklarınlada aç kalınlıpı çok ince olmuyacak çok kalındA o kendisi kabarık kalınlasacak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi