Çocuk Hastalıkları pişik kremi için yardım kullanıyorsunuz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Soztel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
11
0
Merhabalar

kızımız pişik oluyor. Bu pişik kızımız herhangi bir huzursuzlık vermiyor ama altını açıp ve pişikten dolayı kızarmış bölgesyi görünce çok canım sıkılıyor. Son 1-2 gün altını temizledikten sonra hemen altını bağlamıyorum ve hava almasını sağlıyorum. Ama o zamanda sağolsun kızım sanki altının bağlanmadığını biliyormuş gibi çiş- kak ne varsa yapıyor :)

Kızımın altını temizlerken Huggies ıslak mendil kullanıyor. Hamileyken Chicconun bebek çantasını almıştık ve içinden pişik kremi çıkmıştı. Chicco pişik kremi kullanıyordum ama yine de pişik oldu ve ayrıca chicconun pişik kremi vücuda yayılmıyor daha doğrusu emilmiyor. daha sonra zeytinyağı denedim o da fayda etmedi. En son çocuk doktoruna danışıp pfizer'ın tyrost du galiba o kremini aldım o da fayda etmedi.

Siz hangi kremikullanıyorsunuz? Yada ne önerirsiniz.
 
merhaba,
uni baby'nın günlük bebek bakım kremi var onu kullanıyorum kızım için.hem pişik hemde bütün vücutu için..
chicco'yu ben de kullandım dediğin gibi emilmiyor çok yoğun kıvamlı..
 
hametan ve niveanın pişik kremini kullanıyorum ikisindende memnunumm
 
canım kızımda nıveanınkini kullanmıştım...çokda memnun kaldım...hiç pişik olmamıştı kızım......yerimseniben
 
Nivea,chicco,trosyd,hametan,zeytinyağı ,bepanten isimli kremlerin hepsini denedim,hiç bir işe yaramadı,tek ve de kesin çözüm Mustela Stelactiv,şiddetle tavsiye ederim...
 
canım bu pişik kremi hikayesi bez ve ıslak mendil hikayesine benziyor. bir bebege iyi gelen öbürüne gelmiyor. hepsini teker teker deneyip göreceksin... ben de sudocrem tavsiye ederim. bu arada pişik kremi vücut tarafından emilmemeli kalın ve yaglı bir tabaka halinde kalmalıdır çünkü pişik kreminin işlevi cilt ve idrar/dıskı arasında bir bariyer olusturmaktır.
 
Son düzenleme:
chicconun kremi dediğin gibi yayılmıyor. dalin kullandım ilk aylar şimdi bepanten kullanıyorum.
 
kızım 7 aylık bende pişik kremi olarak chiccoyu kullanıyorum daha doğrusu tüm ürünler olarak onu tercih ediyorum.
yalnız altını alırken sildikten sonra bebeyağıyla önce yumuşatıyorum sonra pişik kremini sürüyorum ben..
birdene istersen
 
piyasadaki butun kremleri kullandim.oyle bir pisikti ki yavrum sormayin.tek fayda eden tryosd ve bepanthen merhem oldu.iyilestikten sonra da sadece bepanthen kullandim bir daha hic olmadi.siddetle tavsiye ederim.bir de sik sik yika.islak mendille ne kadar silersen sil su ile yikandigi gibi olmuyor
 
canım, benim bebeğim de 25 günlük, öyle bir pişik olmuştu ki altını alırken hep ağlıyordu sanırım dokununca canı daha çok yaniyordu neyse sana tavsiyem ıslak mendili bir süre kullanma. ben ılık su ve pamukla altını temizliyorum sonra da zeytinyağı sürüyorum ancak böyle geçti. seninde bebeğin henüz küçük yani pamukla temizlik zor olmaz bi dene. ayrıca chicco pişik kremi pantenol vs. denedeim bende işe yaramadı.
 
merhaba karanfil 35 ben pişikte oksitin kullandım inan faydasını gördüm hemen geçirdi tavsiye ederim :teselli:
 
hametan kulanıyorum bebantende kullandım ama pişik için hametan en etkilisi evde muhakkak bulunmalı
 
kızıma unibaby yenidoğan ıslak pamuk mendil ve sebamed kullanıyorum birde bezini sık sık degiştiriyorum hiç pişik olmadı
 
teşekkür ederim ilginiz için. Bende kendimçe bir yol buldum artık. Mnce ıslak mendil ile kakayı temizliyorum. Sonra ılık su vepamuk ile temizliyorum. en son pamuk ile kurulayım. chicco marka (zaten herşeyimiz chicco) talk pudrası ile serpip kapatıyorum. artık pişiğimiz kalmadı :)
 
sürekli pudra kulannma arada kullan derim.. ( günde 1-2 defa)
oun dışında kremini ihmal etme ve sürekli sür....
 
X