Pisik sorunu

gevezemelek

Küçük prensimin annesi kocamin bitanesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
98
31
8
Hayirli bayramlar kizlar
33+3 haftalik hamileyim son iki gündur pisik ile başim dertte ne yapmaliyim ne iyi gelir
Şimdiden herkese teşekkurler

Çok sıcak hamilesiniz normaldir canım sudokrem bepanten falan sür normal zamanda da pudra sür

Hayirli bayramlar kizlar
33+3 haftalik hamileyim son iki gündur pisik ile başim dertte ne yapmaliyim ne iyi gelir
Şimdiden herkese teşekkurler

Bu sıcaklarda günde 2 kere duş almak ve
klima altında oturmak kesin çözüm.
Bebekler için kullanılan pişik kremlerini kullanabilirsiniz.

Tesekkür ederim arkadaslar zaten sabah aksam dusa giriyorum pudrayida hemen deniycem

Valla cocukken annem bana buzdolabindaki sanayagdan bi parca alip suruyordu ve acayip iyi geliyordu senelerdir yasamiyorum konuyu gorunce aklima geldi tek tecrubem bu oldugu icin paylasayim dedim :KK48:

Bepantol onarıcı bakım merhemi al Canım. Bepantol kremin birkaç türü var özellikle onarıcı diye söyle. Üzerinde de yazar. Sadece pişik değil bir çok seye iyi geliyor. Ben kızımda da bunu kullanıyorum . Pudra da rahatlatır. Ama ilaçlı olandan alma bebe pudrası al

Ben bg göçmeniyim bizde mavi kutulu kremler var eğer bulunduğunuz şehirde göçmenlerin olduğu yerler varsa orada rahatça bulursunuz üstüne tanımam bir gecede halleder oğlum doğduğunda ucuz içinde ne var bilmiyorumm diye sebamed almıştım onun iyi gelmediğine bu mavi kutulu krem iyi geldi. Adını hatırlayamadım netten baktım Zdaraveymiş

Bildiğimiz tüpte satılan Arko krem cok iyi geliyor iki sürmede geciriyor.marketlerde ;bakkalda bile satılıyor.

Canım geçmiş olsun. Pudra kullanmanı tavsiye etmem. Bazı ürünlerde kanserojen yapıcı maddeler bulundu. Ben organik pişik kremi kullanıyorum. İnstanramda gördüm ismi Le Sandre Organics. İçeriği harika. Onun harici bebek bezinide değiştirebilirsin.

Back
X