Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bi bakayım aktardan yazık hiç iyi gelmedi kullandığımız merhem.Enn etkilisini söylüyorum size o kadar iyiki diğer bezi çıkarıp taktığınızıda sonucu gözlerinizle görüceksiniz kızlarrr kantronyagıı süperr bir kere sürün tamamdırsonra bebeğinizi keyifle izleyinn
![]()
coresatın aramıştım bi kere eczanede artık piyasada yok demişlerdi.Ben sudoktem kullanıyorum ama egzama ve ısılık oldugunda doktorum core satin dıye bı ılav vermıstı bu ılac agır pişiklerede cok ıyı gelıyormus bence denemelisin bıtkısel bı krem zaten
benimki diş çıkarıyor üst dişleri arkadaşım diş döneminde olur dedi.antibiyotikli merhem verdi dr pek işe yaramadı olmazsa sudocremi sorayım bi.Mrb canım benim de kızımda oldu 10 gündür falan sudocrem kullanıyorum şimdi ve bez değişikliği yapmıştık ondsn oldu diye düşünüp eski bezimize dönüş yaptım iyileşiyor inş artık
Geçmiş olsun canım inş kısa sürede atlatırsın araştır bakalım umarım işe yararbenimki diş çıkarıyor üst dişleri arkadaşım diş döneminde olur dedi.antibiyotikli merhem verdi dr pek işe yaramadı olmazsa sudocremi sorayım bi.
Yok canım ben daha yeni aldım baska eczanelere sorcoresatın aramıştım bi kere eczanede artık piyasada yok demişlerdi.
Yok canım ben daha yeni aldım baska eczanelere sor
Geçmiş olsun canım inş kısa sürede atlatırsın araştır bakalım umarım işe yarar
Coresatin pembe var ben bugun eczaneden aldım kortizonsuz hemen herkes memnun kalıyor bir de siz pisik diyorsunuz ama enfeksiyon kapmış olabilir doktora götürün bence belki idrar yolu enfeksiyonu olmusturbenimki diş çıkarıyor üst dişleri arkadaşım diş döneminde olur dedi.antibiyotikli merhem verdi dr pek işe yaramadı olmazsa sudocremi sorayım bi.
Ay Can'ım çok şükür bitti gitti ama pişik değil mantar olmuş yazık.bezin seriisinde problem varmış.Pişik varken altını değiştirirken ıslak mendil kullanmayın . Su ve pamuk kullanın. Bir de banyo yaptırırken o bölgeyi sadece suyla yıkayın. Sabun değdirmeyin. Bepanten krem kullanıyorum ben kızıma. Oldukça etkili. Yaz aylarında daha çok pişik oluyor bebekler.