Pişik

gelinn

Aşk...
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
2.941
2.103
373
Kızlar oğlum 10 aylık.İlk defa pipisinin etrafında pişik oluştu. Krem merhem hak getire daha da yayıldı. Hiç başımıza gelmemişti .Pişiğine derman bulan anneler siz neler yaptınız? Fikirlerinizi bekliyorum kızlar

Mrb canım benim de kızımda oldu 10 gündür falan sudocrem kullanıyorum şimdi ve bez değişikliği yapmıştık ondsn oldu diye düşünüp eski bezimize dönüş yaptım iyileşiyor inş artık

Enn etkilisini söylüyorum size o kadar iyiki diğer bezi çıkarıp taktığınızıda sonucu gözlerinizle görüceksiniz kızlarrr kantronyagıı süperr bir kere sürün tamamdır:KK46:sonra bebeğinizi keyifle izleyinn:halay::halay:

Ben sudoktem kullanıyorum ama egzama ve ısılık oldugunda doktorum core satin dıye bı ılav vermıstı bu ılac agır pişiklerede cok ıyı gelıyormus bence denemelisin bıtkısel bı krem zaten

Enn etkilisini söylüyorum size o kadar iyiki diğer bezi çıkarıp taktığınızıda sonucu gözlerinizle görüceksiniz kızlarrr kantronyagıı süperr bir kere sürün tamamdır:KK46:sonra bebeğinizi keyifle izleyinn:halay::halay:
yaa bi bakayım aktardan yazık hiç iyi gelmedi kullandığımız merhem.

Ben sudoktem kullanıyorum ama egzama ve ısılık oldugunda doktorum core satin dıye bı ılav vermıstı bu ılac agır pişiklerede cok ıyı gelıyormus bence denemelisin bıtkısel bı krem zaten
coresatın aramıştım bi kere eczanede artık piyasada yok demişlerdi.

Mrb canım benim de kızımda oldu 10 gündür falan sudocrem kullanıyorum şimdi ve bez değişikliği yapmıştık ondsn oldu diye düşünüp eski bezimize dönüş yaptım iyileşiyor inş artık
benimki diş çıkarıyor üst dişleri arkadaşım diş döneminde olur dedi.antibiyotikli merhem verdi dr pek işe yaramadı olmazsa sudocremi sorayım bi.

Yok canım ben daha yeni aldım baska eczanelere sor
Geçmiş olsun canım inş kısa sürede atlatırsın araştır bakalım umarım işe yarar

dediğniz gibi diğer kremlerle geçmiyor ve daha fazla yayılıyorsa ona bir çeşit mantar diyorlar. bizim doktorumuz mercimek kadar löcoid ve nizoral karıştırıp sürmemizi söylemişti. benimki genelde bikaç saat sonra geçiyor öyle yapınca.

Pişik varken altını değiştirirken ıslak mendil kullanmayın . Su ve pamuk kullanın. Bir de banyo yaptırırken o bölgeyi sadece suyla yıkayın. Sabun değdirmeyin. Bepanten krem kullanıyorum ben kızıma. Oldukça etkili. Yaz aylarında daha çok pişik oluyor bebekler.

benimki diş çıkarıyor üst dişleri arkadaşım diş döneminde olur dedi.antibiyotikli merhem verdi dr pek işe yaramadı olmazsa sudocremi sorayım bi.
Coresatin pembe var ben bugun eczaneden aldım kortizonsuz hemen herkes memnun kalıyor bir de siz pisik diyorsunuz ama enfeksiyon kapmış olabilir doktora götürün bence belki idrar yolu enfeksiyonu olmustur

Dogal kantronyagi herseye birebir...
Ben pisigine de yarasina da herseyine kullaniyorum.

Bulamazsaniz coresatin pembe kutulu olan iyi geliyor.

Gecmis olsun.

Ben çözümü şöyle buldum ne krem kullanırsanız kullanın bezi kapamadan önce üstüne biraz bebe pudrası dökün çünkü bezi kapadığınızda krem püf uçup gidiyor .Fakat üzerine pudra dökülen krem daha uzun süre temas halinde kalıyor ve pişiği yok ediyor. Kızım doğduğunda her yeri kıpkırmızıydı cildi çok hassas ve anında isilik ve pişik oluyordu. Şu an 4 yaşında hala bile pişik oluyor 1 kere krem ve üzerine pudra döküyorum sabaha birşey kalmıyor tavsiye ederim :)

merhabalar ben bebegim için cream gland pişik kremini keşfettim herkese tavsiye ediyorum mükemmel bir sonuç aldım eczanelerden bulabilirsiniz.

Pişik varken altını değiştirirken ıslak mendil kullanmayın . Su ve pamuk kullanın. Bir de banyo yaptırırken o bölgeyi sadece suyla yıkayın. Sabun değdirmeyin. Bepanten krem kullanıyorum ben kızıma. Oldukça etkili. Yaz aylarında daha çok pişik oluyor bebekler.
Ay Can'ım çok şükür bitti gitti ama pişik değil mantar olmuş yazık.bezin seriisinde problem varmış.

Back
X