Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eh be güzelim,bebek olsa ultrasonla doktor bakmış, karnında gözükmezmi ultrasonda? senin bu yaşadığın hamilelik deil,obsesif kompulsif bozukluk olarak adlandırılan takıntı hastalığı, kadın doğumcu yerine psikiyatriste gitmeni öneririm tatlım a.s.
Benim derdim çok büyük yani aslinda eminim bişe olmadığından ama yinede aklimdan gitmiyo bundan 4 ay önçe sevgilimle bişeler yaşadık ama hiç bişe olmadı yanlız tualete gitti işde o anda tam yani üstüme falan bişe gelmedi yinede penisi bana deydi ama üstten şimdi ayrıldık ve ben hamilelikden şüpeheleniyorum millet havludan bile kaliyormuş şimdi ya ucunda bişe kaldıysa bana geçdiyse diye galiba deliriyorum eczaneden aldım test yaptım her ay düzenli regl oluyorum ayrıca kadın doğumcuya gittim ultrasonla bakdı yumurtaların var hersey normal dedi yinede aklımdan gitmiyo acaba diyorum öle bişe olabilirmi nolur bişey yazın akıl verın olabilir mi karnım falan şişmedı kilomda aydı hem olsa 4 aylık olcak simdi :1shok:
bnce sn afzla takıntı yapmışsın cnm o kdrcık şeyden bişey olmaz.hem kendin dıyorsun oslaydı 4 aylık olurdu dıye.kendi kendini strese sokma boşa rahat olsn için =)
Ay Allah iyligini versin hemi gece gece gulme kirizine girdin olmayan cocugun adini koymak icinde bir topik acarsan yarin nakadar cahil insanlar varya neyaptigindan haberi yok ortaligi velveleye veriyo hamilemiyim diye belkide ikizdir ya?ha kizlar