pısırık erkek arkadaşı nasıl defetsem?

Bazı kadınlarda böyle şiddet seviyor demekki. Adamı orda bozsaydı o Adamda erkek arkadaşına agır Bi laf söyleseydi, laf dalaşına girselerdi sonra olay büyüyseydi dahamı iyi olurdu. Bunun pısırıklıkla alakası yok ama bencede def et Adamı başından, şiddet sevmeyen birsürü kadın var, bırak onlardan biriyle birlikte olsun adamcagız

Son düzenleme:
Bu nasil tabirler boyle?

Bence çok olgun davranış, kalabalık ortamı ve davetin tadını kaçırmamış; ama kendisine lf söyleyen adamın da yanına gitmiş.

Bence siz o Dediğiniz Kişiyi sindirememişsniz, gönül ilişkisi kuramamışsınız, bu da bahaneniz olmuş.
Sevmiyorsanız bahaneniz ayrılın..

Bnm esim polis ve hergun Allah emanet ol demeden once cnm nolur bak sakin ol kimseye aninda tepki verme yumusak huylu ol die tembih ediyorum gezi olaylarinda hep sakın ol die die dilimde tüy bitti..Hatta daha gecen gun bisey anlatti sarhosun biri kufur etmisoda tepki vermis eger bi daha boyle tepki vericeksen ben Efendimiz sav ummetindenim die ovunme o asla boyle yapmazdim dedim ..Ki normalde cok yumusak biridir ama meslegin cilvesimidir bilmem bazen ani cikislari oluyo diye bu kdr tembihliyorm..Sen de gelmis olay aninda ofkenin zirve yaptigi anda sakinligini koruyan adama pısırık diyorsun..Olay aninda tepki veren erkek tipi coktur cnm hatta bunu gurur yapip siddete bile donusturen onemli olan bu sekilde olabilmektir..Elindekinin kiymetini bil ..

Bence arkadaşınız pisirik davranmamis olgunluk göstermiş
Orda kavga edip ev sahibinin davetini mahvetseydi daha mi çok hosunuza giderdi

Balayinda yaşı epey büyük bir adam benim basortume laf atarak bize satasti durduk yere
Esim ve ben adamla tartıştık ama medeni şekilde
Ben eşimden sogumali miydim adamı dovmedigi için

Aksine bir kez daha hayran kaldım sinirlerine hakim olabildi ve seviyesini düşürmedi

Sukunetin adi pisiriklik olmus. Orda kavga cikarsa gurur duyardiniz herhalde. Karisinin yaninda sirf maco gorunmek icin baslattigi kavgadan cinayet isleyerek cikan adamlarin sebebi de sizin gibi kadinlar iste. Yazik. Olgunluk yapmis adam siz hala sutlasam def etsem bilmem ne.

Orda bir cemiyet var insanlar bir araya gelmiş yemek yeniyor,birisi çıkıp pilavı beğenmediğini söylüyor,olabilir,beğenmeyebilir,sevgilin orda adamı dövse miydi herkesin tadını mı kaçırsaydı cidden ne olsun istiyodun, hiçte bile gayet güzel olmuş diyip destek çıkabilirdin

Çok ayıp... Onun yerinde olsam ben seni şutlardım boşuna dememişler insanın eşi rezilde eder vezirde diye..
Cuk oturmuş...

Bir erkegin haksizlik karsisinda susmasi kendini savunamamasi bana da acizlik gibi gelir. Tabi bu genel dusuncem. Ama olayda cok abartili bir durum goremedim. Birincisi karsidaki adam hakaret etmemis, ikincisi komsunuzun akrabasi oldugunu soylemisniz. Saygisindan dolayi susmus belli ki. Zaten koseye cekip haddini bildirmis. Bence sevgiliniz gerekeni yapmis. Uzerine fazla gitmeyin.

Her insan icgudu olarak sinirlendigi anda patlamak ister. Bunu cingenelerde, cazgir insanlarla rahatlikla gozlemleyebilirsiniz. Ofkesine hakim olup, asil bir sekilde baskalarini rahatsiz etmeden konuyu baska bir zaman cozmekte bir erdemdir. Herkes yapamaz. Bence bu adami sen sutlamasan, o seni yakinda sutlar.

ve ne yapmalı ıdı acaba ?
agız brun adama dalmalı mıydı
saygısını bozmamıs
yası buyukse yasına hurmet etmıs
sonrasında konusmus
def etmek nedır yanıı
cok ayıp yaaa
bu cocuk senı hak etmıyor
..
sen amcayı doveydınn
agız burun gıreydınn
sevgılıme nasıl boyle yaparsın dıyee

hemen şutla

adam kurtulsun

bir de sanki adamı hayatında ilk defa görmüşsün gibi yazmışsın

birisi pısırıksa hep pısırıktır; daha önce hiç mi adamın davranışını görmediniz

pısırık adam hesap bile isterken belli olur

bir de söz konusu olayda kavga mı çıkarsa idi

mağara devrinde mi yaşayalım istiyorsunuz

en fazla beğenmeyen yemesin ya da beğenmeyen toplantısında pilavı bana yaptırmasın derdi

Karakterinde sorun olan sizsiniz. Bence de bi an önce ayrılın ki çocuğu kendinize benzetmeyin.

aslında ben de çok sessizim.belki biraz bu konuda hassasım.yırtıcı olsun istiyorum,susmasın diyorum hepsi bu.
Valla öylesi daha tehlikeli bence sessiz daha iyi... ben sinirden öfkeden sabırszlıktan çok çektim sende öfke kontrolü de yok zor yani...

Ayyyyy biran önce defette adam senden kurtusun. Yazık be adam ne kadar olgun davranmış sizde resmennn huzursuzluk cikarmissiniz. BRAVO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…