pısırık erkek arkadaşı nasıl defetsem?

Takdir ettim orda o terbiyesizin seviyesine inmemis sonradan söylemesi gereken ne ise birebir konusmus. Ordaki kisilerinde bu sekilde düşündüğüne eminim. Ayni durumda benim sevgilim olsa ben de sevgilinizin davrandığı gibi davranmasını beklerim. Boşuna üstüne gitmeyin.

bence ayril, belki cocuk kendisine saygi duyan ve kiymet bilen biriyle olur, nasip..
en azindan 'defetmek, sutlamak' gibi kelimelerle karsidaki insani kucultmeye cabalamayan biri denk gelebilir.. Allah buyuk..

Ne yapacakti kalkıp dövecek miydi adamı. Terboyesizle cahille bir mi olacaktı cevap verip.
Gayet yapması gerekeni yapmış topluluk huzursuz olmasin diye alttan alıp sonra vermiş agzinin payını.

Konu da pilav ha.

Sanki biri sarkintilik yaptı konu sahibine adam da cevap vermedi.

Sizin bakış acinizla bu adamın davranışları bagdasmaz anlasamaz gibisiniz.

Offf Allah senin ileride dogacak cocuklarina sabir versin nasil bir psikolojiyle egitilecekler kim bilir..Hele kocan amaaan allahim Bu cocuktanda ayril anam sen onun iyiligi icin ondan uzaklasman lazim.Adam 1 hafta hala daha terbiyeli saygili sekilde aciklamis sana ama sana oylesi degil kufuru basa basa bagira cagira seni eze eze susturan biri lazim sen onlara layiksin bebegim:)

Def edin def edin. Yarın öbür gün de bir başkası da sizin için: Şu karıyı def edecem vuracam münasip yerine tekmeyi derse kızmak yok ama. Anlaştık mı :)

Bu adam sana fazla!!! Sorun sende değil ben de (ki gerçekten öyle) diyip ayrılın bence

Neyiniz olursa olsun birini böyle aşşalayamazsınız, ayrılın da sizden kurtulsun. Adam olgun davranmış çocuk gibi milletin içinde tepki verse ne olacaktı? Asıl olay birebirken tepki vermektir.

ay bırak bence

benimde eşim kılıbıkmı macomu bu ara şaşıranlardanım

Senin ayrilsam mi kararina bisey diyemem.
Ama erkek arkadasin senin bu yuzunu gorup ayrilmadiysa zekasindan suphe ederim.
Iste hayat senin gibisi de oylesini bulur

Yahu aciz pisirik adami def etmeye ne var
Höt dersin tirsar gider zaten

Maco,sert ,yırtıcı adamı napıcaksın ????
Bence sen kendi pisirikligini ve sessizligini örtecek birini ariyorsun.Herkes kendinde olmayanı ararmış oda doğru
Kendim sessiz biriyim deyip üstelik sevgilinide sessiz diye bu kadar aşagilaman kendi asagilik kompleksinden olsa gerek.
Ayrica adam yerinde davranmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…