pişkin arkadaş

dogadostupanda

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
13.376
47.268
798
merhaba bayanlar,

okulda 6 kişilik bir grubuz. bu gruptan iki kız çok iyi arkadaş. x ve y diyelim bu kızlara. x okul açıldığından beri yani yaklaşık 2.5 ayda 5 kez gelmiştir okula. hastalığı falan yok erkek arkadaşıyla gezer, uyanamaz, canı istemez falan. y kişiside tüm notları x'e verir, yerine imza atar.geçen senede aynı kızın notundan, imzasından beslenerek geçti sınıfı. neyse vizeler açıklanmaya başladı x, y'den daha yüksek notlar almış ve dalga geçer gibi "ayy hiç girmediğim dersten nasıl yüksek aldım anlayamıyorum" diyor. bunu her dediğinde benim gözlerden ateş fışkırıyor. çünkü hanımefendi sıcacık yatağında uyurken ben 5.45te kalkıp, karanlık buz gibi sokaklarda yola düşüyorum, serviste iki büklüm ders çalışıyorum, belim tutuluyor artık. bana haksızlık olarak geliyor bu. sussam kendimi yiyip bitiriyorum, konuşsam sana ne dediklerinde ne diyebilirim. sıkıştım kaldım sizce ne yapmalıyım kızlar notları veren arkadaşla konuşsam mı?

ekleme yapma gereği duyuyorum. notlarım x ve y den daha yüksek fakat x'in daha az emekle başarılı olup dalga geçer gibi konuşması beni rahatsız ediyor o yüzden konuşmak istemiştim.

Son düzenleme:
Mezun olunca görür öyle beleşi. Sen de görürsün tabii... Can sıkıcı, ama kendini kandırıyor kimseyi değil. Böyle düşünerek gül geç.

merhaba bayanlar,

okulda 6 kişilik bir grubuz. bu gruptan iki kız çok iyi arkadaş. x ve y diyelim bu kızlara. x okul açıldığından beri yani yaklaşık 2.5 ayda 5 kez gelmiştir okula. hastalığı falan yok erkek arkadaşıyla gezer, uyanamaz, canı istemez falan. y kişiside tüm notları x'e verir, yerine imza atar.geçen senede aynı kızın notundan, imzasından beslenerek geçti sınıfı. neyse vizeler açıklanmaya başladı x, y'den daha yüksek notlar almış ve dalga geçer gibi "ayy hiç girmediğim dersten nasıl yüksek aldım anlayamıyorum" diyor. bunu her dediğinde benim gözlerden ateş fışkırıyor. çünkü hanımefendi sıcacık yatağında uyurken ben 5.45te kalkıp, karanlık buz gibi sokaklarda yola düşüyorum, serviste iki büklüm ders çalışıyorum, belim tutuluyor artık. bana haksızlık olarak geliyor bu. sussam kendimi yiyip bitiriyorum, konuşsam sana ne dediklerinde ne diyebilirim. sıkıştım kaldım sizce ne yapmalıyım kızlar notları veren arkadaşla konuşsam mı?

Haha. . Aynısı bizim okulda vardı. Hiç gelmeden okul 2.si olarak mezun olmuştu hatun. .

Ee kız hakikaten zeki demek ki. Anlaşılan daha yüksek not aldığı tek kişi y değil. Bazı şeyler kapasite ile ilgili.

Valla sanane ? O öyle yata yata senden yüksek alıyorsa kendini sorgula onu değil.kapasite meselesi demek ki.

düzgün okusaydınız benden değil notları alan arkadaştan yüksek aldığını görürdünüz. kapasitem yeterli çok şükür okulun onur listesinde adım kapı gibi duruyor. siz kendinizi sorgulayınız efendim. iyi akşamlar

Kizin "hic derslere gelmeden nasil yuksek aliyorum anlamadim" falan demesi nankorluk. Notlari aldigi arkadasina sukretsin.

Ama bu konuda sen cok dis kapinin mandalisin. Seninle hic alakasi olmayan bi durum.

Şimdi notunu veren arkadaş durumdan memnun, sen niye karışıyorsun ki?
Gidip konuşsan notunu verme falan desen çocukca değil mi?
Her koyun kendi bacağından asılır, sen kendine bak.

Biz üniversitedeyken tüm notlar fotokopicide olurdu zaten herkes oradan toplardı. Ben gitmediğim zamanlar olurdu ama yakınımdakilerden hep yüksek alırdım. Beraber çalıştığımız sınavlarda da daha yüksek alırdım.kimse de senin gibi düşünmedi,beraber çalışıyoruz nasıl alıyorsun kızıııım derlerdi. Zaten 3.5 üzeri ortalamayla bitirdim. Birazda kapasite meselesi demekki,neyi nasıl çalışacağını bilmekle ilgili. Seni bağlayan durum yok ortada x ve y aralarında anlaşıyorsa.

Back
X