Pişkinligin bu kadarı!!!

yuhh beee hem suçlu hem güçlü birde haklı çıkarıyor bunca şeyden sonra kendini ya pes doğrusu :1shok: anlamakta güçlük çekiyorum bu erkekleri ben sanırım bir çoğunuzda benim gibi düşünüyorsunuz :enbuyukkk:

ya ben anlayamıyorum severek evlendıgımız aynı yastıga bas koydugumuz kocalarımız nasıl oluyorda bu kadar cırkınlesıp yabancılasabılıyor.hem yapıyor yapacagını hemde bosanmak ıstemenı resmını yırtmanı hazmedemıyor.o senın gururunu kırsın guvenını altust etsın,psıkolojını bozsun sonra anaokulu cocugu gıbı resmını yırttın dıye mızmızlanıp sacma sapan davranıslarda bulunsun.offf offf ne dıyımkı hersey gonlunce olsun canım ıyı gunler ılerde merak etme

nafaka mutlaka isteyin. cüz'i bir miktar da olsa isteyin. yavrunuz 3,5 yaşında daha size verirler çünkü kendi eviniz alt katınızda aileniz oturuyor. babasına verilmesi için bir sebep yok.
ve bence dua edin böyle bir adamdan kurtulacağınız için..

bencede anlaşmalı dava açmayın,siz güzel bi dilkçeyle mahkemeye başvurun nafaka falanda istemem demeyin,,tek başınızamı yaptınız bu çocuğuda nafaka istemeyesiniz,,zaten size değil kendi çocuğuna vericek e...gibi...umarım böle insanlar aynı acıları kendileride tadar ve görür aldatılmanın ne demek olduğunu

çook üzüldüm Allh yardımcınız olsun.
Anlaşmalı boşanma davası açmak için vereceğiniz dilekçeyi birlikte imzalamanız bir çok onuda hemfikir olup o adamla (eşiniz demek istemedim kusura bakmayın) birlikte başvurmanız gerekiyor.
Benim size önerim hiiiiç onunla uğraşmayın. Eğer durumunuz avukat tutmaya yetmezse adliyede barodan avukat isteyin. (muhtarlıktan fakirlik belgesi ile hemen kabul ediliyor. muhtarlıkta bu belgeyi hemen herkese kolayca veriyor.) Böylece avukatınız sizin adınıza birçok şeyi halledecektir.Üstelik sizden hiçbir ücret talebinde bulunmadan. Avukat zaten sizin taleplerinizi sıralayarak anlaşmayı sağlayacaktır emin olun. Tabiki bunu adam kabul etmeyecek nafaka vermek istemeyecek direnecektir. Ama mutlaka en fazla 2-3 duruşmada kabullencektir. Kimbilir belki de ilk duruşmada anlaşır sizde rahatlarsınız. Siz çalışmıyor olduğunuzdan ve çoçukta sizde kalıcaksa mutlaka az ya da çok eşinizin durumuna göre çoçuğa nafaka bağlanır.
Ayrıca verdiğiniz ziynet eşyaları talep etsenizde bunları size geri ödenmesini sağlayamazlar, çünkü alçak adamın bunu kabul etmesi gerekir, o da etmez.
Son olarak gözünüz korkmasın yarım günde bunları halledebilirsiniz.

Allah yardımcınız olsun kolay bir durum değil,
anlaşmalı boşanma konusunda eşinizin olumlu bir tavır segilemeyeğini düşünüyorum,
hukuk köşesindeki arkadaşlar daha ayrıntılı yardımcı olabilirler sanırım konuyu o bölümde değil gerçi

anlaşmalı boşanırmı bilmiyorum henüz konuşmadım.ama benim düşüncem anlaşmalı boşanmaya karar verir yoksa ben tek açsam aldattığı konusunda açarım ki eminim telefon kayıtlarının incelenmesinden çekinir.o yüzden anlaşmalıyı kabul eder gibime geliyo.işte burda da en önemli nokta ben anlaşmalımı açsam yoksa tekmi onu bilmiyorum

anlasmalı bosanmak ıstersenız tek celsede bıter
anlasmalı bosanma olucagı ıcın cocuk ıcınde nafaka ıcınde esyalar ıcınde sız kendı aranızda anlasacaksınız ve en son kararı hakım verıcek
Allah yardımcın olsun canım

peki şöylede bişey var eşim çocuğu alıp kaçmakla beni tehdit ediyo bunu dilekçeye yazdırabiliyormuyum

sanirim esiniz bosanmak istemiyor
o zaman davayi sizin avukatiniz acsin
butun sikayetlerinizi bildirin
o zaman oglunuzu alip hic bir yere kacamaz

valla istiyomu istemiyomu bilmem resimleri yırttığımı görünce bitti boşanıyoruz dedi ama şimdi bilmem.o anki sinirlemi dedi.aldattığı yetmiyo üstüne üstlük haklı çıkarıyo kendini

arkadaşlar yorumlarınızdan anladığım benim için en iyi yol anlaşarak boşanmak.ama onda da işte eşimde çocuğumu istiyo gerçi henüz konuşmadım onunla ama istiyo onu biliyorum

Ey Allah'ım yaa hem suçlu hem güçlü.
inşallah çocuk sende kalır.
hakkında hayırlısı olsun.

evet hem suçlu hem güçlü ve yani bilmiyorum sen onunla hayatını paylaşıyorsun o sana neler yapıyo ve sanki aldatan o değil sorunumuz resim yırtması.gerçekten sinir sistemim harap oldu.ama yıkılmıyorum yıkılmıyacağım da.

eşinin aldattığını kanıtlayabilseydin çocuğu sanırım direk sana verirlerdi.ben bu konulardan pek anlamam ama.sonuçta yanlışı o yapmış siz niye çocuğunuzdan ayrılasınız.hak yerini bulur inşallah.

Allahım bu erkek türü kendini bile aştı artık..Sen kadınlara güç kuvvet ver Yarabbım..sabır demıyorm sabretmek zorunda degılız cekmek zornda degılz cunku..Allah yardımcn olsn kardesm.hep böyle kararlı ve guclu ol..

o adi kadinda gun yuzu gormesin bin beter aldatilir umarim esine demiyorum o adamda layigini yasar hergun pismanlikla olup olup dirilsin senide bir kadin olarak gururundan cesaretinden dolayi tebrik ediyorum insallah diger kadinlarda boyle seyler yasadiktan sonra o erkekleri cekmek zorunda kalmazlar cikis yollari bulurlar

vallahi iyi bir avukatin var mi bosanma konusunda esim tekirdagli bir avukat tanidigi var bosanma avukati sana adresi bulup verebilirim en iyi cevabi sana avukat verir simdi biz hirsla yaziyoruz o adam simdi yara aldi yarali hayvan nasil saldirgan olur gozu gormezse bu adamda oyle olup her noktadan sana saldiracak ilk olarak evladini kullanicak kacirilmaya karsi ilk dilekce ver yurtdisi cikisi yasaklanir igne deligine goturse bulurlar tabi insallah boyle sacmalamazda sen yinede avukatla haklariniogren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…