Pişkinligin bu kadarı!!!

evet kararım boşanmak.çünkü ben ona her baktığımda başkasıyla oluşu beni yer bitiridi.her gün yanmaktansa bi kere yanarım.işte kanıtım olsa çocuğu görme yasağı bile koydururum ama kanıtım yok.ve burdan herkese sesleniyorum lütfen çocuk için devam edeyim diye düşünmeyin.o sizi aldatırken çocuğunu düşünmedi siz niye düşünesiniz niye hep düşünen taraf kadın tarafı olsun.niye hep kadınlar ezilsin ne olursa olsun boşanın ilk başlarda çok zor oluyo yıkılıyo insan ama işte şimdi çocuğunuz için ayakta ve dik durun.bırakın o utansın.tabi utanırlarsa.

asla devam et demem sahsen seni alkisliyorum onunde saygiyla egiliyorum ayni seyi yasasam bende bosanirdik merdiven siler tuvalet temizler yinede ayaklarimin uzerinde hayata meydan okurdum

sağol nurayy arkadaşım burda tanıdığım avukat var elbet gidip konuşacağım.eşim eve gelmiyo zaten bende azdaha kendimi topladığımda ilk işim avukata gidip danışmak tabiki.ve sonra boşanma davası açmak.

şimdi eşim hala arıyo seni seviyorum affet diyor.bidaha olmayacak boşluktaydım nasıl oldu anlamadım hatalıyım özür dilerim diyo.ben hala bitti boşuna arama diyorum.

Bırak ya aramasına laflarına aldanma, affetsen 2 gün sonra yine aldatacak...Sende insansın bu saçmalıkları çekmek zorunda değilsin.. Kendine güven dik dur, ki boşanma kararı alman da böyle biri olduğunu gösteriyor bence..Çoğu kişi sineye çekiyor..

Çocuğunu da sana verirler, fırtınanınkızı nickli arkadaş söylemişti sana sanırım diğer konunda, o avukattı galiba. Ona sorabilirsin, ama elbette bir avukatla yüzyüze konuşman daha iyi...
Vee nafaka muhakkak al, onun da çocuğu, verecek eşek gibi parasını, yok öyle kolaya kaçmak.

Umarım herşey güzel olur canım senin için.. a..s

aldanmıyorum zaten aramalarına.nedeni ise eşimle normal hayatımızda ben onu yemeğe çağırmak için bile arasam ne arıyon arama ikide bir gibi laflar söylüyordu.şimdi ise o ikide bir arıyo.ama kesinlikle taviz vermedim.çeksin cezasını.

canım bence davanın onun acmasını bekle.en azından nafaka maddi manevi tazminat talep et bak bide cocugun var en azından bir süre rahat etmene yardım eder.

senı tebrık edıyorum sahsen gururunu ayaklar altına aldırmadıgın ıcın bende olsam 5 dk durmam o adamla allah kımseye vermesın ama
ben asla demem ıste benım kocam yapmaz dıye yapıyo erkekler ıste ya :1no2:
allah yarımcın olsun canım

Yanlış anlamanı istemem ama benim hissettiğim senin bu boşanma işinden vazgeçeceğin.Yapman gereken söylediğin gibi davranıp boşanman.Affedersen tekrarı mutlaka olacaktır.Madem oturduğun evde babanın eve bile sokma bundan sonra.Allah yardımcın olsun.

yok vazgeçmedim.sadece hemen boşanmaktan vazgeçtim.biraz sürünsün yalvarsın ondan sonra boşanacağım.kararım değişmedi boşanma konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…