piskoljim bozuldu yardm edin.

canım Toprak2014 Toprak2014 sen bacakda seroma oldumu benim diz içlerimde incelme hala yok aslında genel anlamda yok ama merak ediyorum senin nerden çekildi.. benim karnım dan çekildi.. acaba diyorum diz içimde seroma olmuşmudur.. Lakin baktığımda yağ gidi duruyor :mad:ayrıca kaç gün korse giydin benim şuan 19 gün oldu.

Karnımdan çekildi benimde başka bölgelerde olmuyor sanırım sadece göbekte oluyor korseyi 1 buçuk ay falan giydim kollar dizler en geç incelen yerler benimde dizlerimde hala tam anlamıyla incelme yok

anladım canım ... ben gene bu hafta çektircem karnımdan su topladı :(( dizler evet yaa gıdım oynamadı hala.. bekleyeceğiz el mahkum:KK11:

cevap için çok teşekkürler toprak hanım, bir önceki sayfada dloylom'un mesajında resimlerinizi paylaştığınızı gördüm çok eskiyim kadınlar kulübünde kayıt olarak ama yeni yeni mesaj atmayı vs. öğreniyorum belki daha önceki bir konu başlığında paylaşmış olabilirsiniz bilemiyorum ama benim de resimlerinizi görme şansım olur mu acaba? ferruh bey için de çok başarılı deniyor orhan bey ile arasında kaldım ve yardımcı oluırsanız çok sevinirim :/
Merhaba G guckkkastian oldun mu ameliyatını. Hangi doktora karar verdin. Ferruh Bıngöl ile Orhan Erbaş arasında kalmıştın. Ben olamadım henüz. Hesapta olmayan ödemelerin çıktı. Ferruh beyle de Orhan beyle de görüşmüştüm. Ben de karar aşamasındayım. Hayırlısî olsun bu kadar beklediğime göre

Merhaba :) ben orhan beye oldum gecen cuma. Usengec bi insanim ve kolay kolay da karar alamam alsam da uygulayamam neyse bu haldeyken ilk gorusmeyi ayarladigim orhan beyde ameliyat oldum ferruh beye gidemedim gorusmeye maalesef. Ilk ve tek gorusmem bu anlamda orhan hoca oldu beni ikna etti hemencecik -itiraf edeyim ikna olmak ve alin parami ve bana bunu yapin hemen geciyordu aklimda-. Gorusmeyi cuma gunu yaptik ve tam bi hafta sonraki cuma yani 24 martta saabh ameliyat oldum. Agri var bi kere kimse agri yok demesin lutfen hatta ben serum aldim baya ve bi unite de kan verdiler dengem sasmasin tansiyonum dusmesin diye. Bugun ameliyat sonrasi 1. Haftam bitti karin bolgesi super gorunuyor bence bacaklar hala sis ama ona ragmwn o bile guzel. Sanirim 1 aya kadar sonrasi resimlerim cekilir o zaman atarim ozelden. Su ana kadar 2 kere kontrol oldu bi haftada 2 kontrol iyi bi rakam bence. Orhan hoca dicem artik orhan beyden ziyade cok iyi bi doktor cok minnos bi adam hatta bence :) hastane ortaminda olmak iyi bisey bence ferruh hocayla konusmadim bilmiyorum nasil onda sistem ama orhan hoca akay hastanesinde ve ben 4 taksit yaptirdim odemeyi

merhaba G guckkkastian sevindim herşeyin güzel gitmesini.. peki hangi yöntemle oldun.. lazer lipomu mi normal lipomu vaser lipomu canım
merhaba :) lazer lipo oldum diz kapaklarım mor şu anda diğer bölgeler daha normal gibi şu anda,bugün de kontrol vardı az evvel işten izin alıp gidip geldim 1-2 hafta daha morluklar kalır dedi orhan hoca. korseyle hayat zor valla :( tekrar belirtiyorum okuyan birileri olur diye; ağrılı bir olay bu ve mümkünse 1 hafta en az işe gitmeden yatıp uzanın ayakları havada tutarak uzanın ama :) benim bölge sayısı da fazlaydı tabi ama totalde 12. gündeyim daha yeni düzeldi yürüyüşüm öyle söyleyeyim siz anlayın :) bu arada orhan hoca 1,5 lt su kafi dedi gün içinde ve yeşilçay içiyorum maydanozla, daha fazla su önermedi :( geceden bi bardak suya bi hurma koyup sabah suyuyla içiyorum ödem için, başka napılabilir acaba?

merhaba :) lazer lipo oldum diz kapaklarım mor şu anda diğer bölgeler daha normal gibi şu anda,bugün de kontrol vardı az evvel işten izin alıp gidip geldim 1-2 hafta daha morluklar kalır dedi orhan hoca. korseyle hayat zor valla :KK43: tekrar belirtiyorum okuyan birileri olur diye; ağrılı bir olay bu ve mümkünse 1 hafta en az işe gitmeden yatıp uzanın ayakları havada tutarak uzanın ama :) benim bölge sayısı da fazlaydı tabi ama totalde 12. gündeyim daha yeni düzeldi yürüyüşüm öyle söyleyeyim siz anlayın :) bu arada orhan hoca 1,5 lt su kafi dedi gün içinde ve yeşilçay içiyorum maydanozla, daha fazla su önermedi :KK43: geceden bi bardak suya bi hurma koyup sabah suyuyla içiyorum ödem için, başka napılabilir acaba?

merhaba.. evet haklısın hiç kolay değil bende anca 2 hafta sonra düz yürüdüm .. sırtım eğik kambur duruyordum karnım dan dolayı.. korse ile ben daha rahattım çıkırca ağrılarım olurdu şimdi 5. haftadayım incelme malesef yok en azından varsada çok az ama hala dizlerim kalın belim kalın neyse yazdıkça sinir oluyorum kendime.. arkadaşım ödem için bende büyük bir aktarcıdan ödem suyu hazırlattım 5 litre kadar 1 ay içiyosun günde 2 çay bardağı baya bişe karıştırıyor.. ben istanbuldayım anadolu yakasında.. istersen adresi özelden yollaım ama ben daha yeni başladım 3 gün oldu istersen ben sonuçu göreyim 1 hafta geçsin burdan söylerim.. ücret biraz tuzlu gibi 150 tl verdim ama bu rakam herkese göre farklı gelebilir.. tekrar gremiş olsun

merhaba.. evet haklısın hiç kolay değil bende anca 2 hafta sonra düz yürüdüm .. sırtım eğik kambur duruyordum karnım dan dolayı.. korse ile ben daha rahattım çıkırca ağrılarım olurdu şimdi 5. haftadayım incelme malesef yok en azından varsada çok az ama hala dizlerim kalın belim kalın neyse yazdıkça sinir oluyorum kendime.. arkadaşım ödem için bende büyük bir aktarcıdan ödem suyu hazırlattım 5 litre kadar 1 ay içiyosun günde 2 çay bardağı baya bişe karıştırıyor.. ben istanbuldayım anadolu yakasında.. istersen adresi özelden yollaım ama ben daha yeni başladım 3 gün oldu istersen ben sonuçu göreyim 1 hafta geçsin burdan söylerim.. ücret biraz tuzlu gibi 150 tl verdim ama bu rakam herkese göre farklı gelebilir.. tekrar gremiş olsun

Hepimize gecmis olsun azra :)
Benzer sureclerden geciyoruz kolay degil ama moralini bozma lutfen. Benim de dedigin gibi yuruken kamburlugum var ve yeni yeni duzeliyor, ameliyattan sonraki 1 2 gun iyiydi ama sonra sistikce sistim. 1 hafta yattigim zaman da iyiydim ama sindi gunduz isteyim ve ayakta kaliyorum bazen ya aksam geldigimde hop yine her taraf sismis. Can sikici seyler bunlar. Su an canimi sikmak istemiyorum sisim hala diye sonucta 6 hafta korse takcaksin dediginden doktorum o vakte kadar bu konuya takilmamaya karar verdim dus alirken bakmiyorum kendime oyle soyliiyim bi krem surerken bi iki saniye bakip cekiyorum gozlerim ahahaah. Yarin 2. Hafta bitecek kalacak 4 hafta. Vucudun kendine gelmesi oturmasi 1 seneyi buluyomus napalim bi karar alip bu isi yaptim sikicam disimi :( odem konusunda daha ucuz yollar pesindeyim ben aslinda zira malum baya para doktuk bu ise ve 150 tl o kadar buyuyor ki gozumde anlatamam :( bi de iyilesme doneminde protein agirlikli beslen diyor doktor ama et ates pahasi bi de bu masrafi var bu isin belirten olmadi hic bi baslikta bu kismi ya da ben denk gelemdim ama cidden beslenme de onemli su asamada. Suda hurma bekletip yemeye devam ediyorum su an bi de avakadolu bi cay aldim odem icin cok iyi dedi aktardaki kiz. Boyle paketli kutuda markali bi karisim bu gunde bi finca onu iciyorum. Yedilcay maydanoz devam. Sabahlari da en 1 yumurta yemeye calisiyorum. Gunduz isyerinde et varsa yiyorum aksamda yemegin yaninda ton baligi aciyorum bakalim ne olacak halimiz.

Hepimize gecmis olsun azra :)
Benzer sureclerden geciyoruz kolay degil ama moralini bozma lutfen. Benim de dedigin gibi yuruken kamburlugum var ve yeni yeni duzeliyor, ameliyattan sonraki 1 2 gun iyiydi ama sonra sistikce sistim. 1 hafta yattigim zaman da iyiydim ama sindi gunduz isteyim ve ayakta kaliyorum bazen ya aksam geldigimde hop yine her taraf sismis. Can sikici seyler bunlar. Su an canimi sikmak istemiyorum sisim hala diye sonucta 6 hafta korse takcaksin dediginden doktorum o vakte kadar bu konuya takilmamaya karar verdim dus alirken bakmiyorum kendime oyle soyliiyim bi krem surerken bi iki saniye bakip cekiyorum gozlerim ahahaah. Yarin 2. Hafta bitecek kalacak 4 hafta. Vucudun kendine gelmesi oturmasi 1 seneyi buluyomus napalim bi karar alip bu isi yaptim sikicam disimi :KK43: odem konusunda daha ucuz yollar pesindeyim ben aslinda zira malum baya para doktuk bu ise ve 150 tl o kadar buyuyor ki gozumde anlatamam :KK43: bi de iyilesme doneminde protein agirlikli beslen diyor doktor ama et ates pahasi bi de bu masrafi var bu isin belirten olmadi hic bi baslikta bu kismi ya da ben denk gelemdim ama cidden beslenme de onemli su asamada. Suda hurma bekletip yemeye devam ediyorum su an bi de avakadolu bi cay aldim odem icin cok iyi dedi aktardaki kiz. Boyle paketli kutuda markali bi karisim bu gunde bi finca onu iciyorum. Yedilcay maydanoz devam. Sabahlari da en 1 yumurta yemeye calisiyorum. Gunduz isyerinde et varsa yiyorum aksamda yemegin yaninda ton baligi aciyorum bakalim ne olacak halimiz.

inşallah canım benim de 40 gün oldu bozmuyorum morelimi ama en fazla 2 AY SONRA artık net bişe olur umarım.. sertlikler şişlikler devam... hadi hayırlısı.. ben alper bey lede görüştüm sada doğrusu asistanıyla yapılan yerlere şuan müdahale edilemiyor daha yeni dediler.. işte böyle.. bekliyoruzz bekliyoruzz:işsiz:

Back
X