Hepimize gecmis olsun azra :)
Benzer sureclerden geciyoruz kolay degil ama moralini bozma lutfen. Benim de dedigin gibi yuruken kamburlugum var ve yeni yeni duzeliyor, ameliyattan sonraki 1 2 gun iyiydi ama sonra sistikce sistim. 1 hafta yattigim zaman da iyiydim ama sindi gunduz isteyim ve ayakta kaliyorum bazen ya aksam geldigimde hop yine her taraf sismis. Can sikici seyler bunlar. Su an canimi sikmak istemiyorum sisim hala diye sonucta 6 hafta korse takcaksin dediginden doktorum o vakte kadar bu konuya takilmamaya karar verdim dus alirken bakmiyorum kendime oyle soyliiyim bi krem surerken bi iki saniye bakip cekiyorum gozlerim ahahaah. Yarin 2. Hafta bitecek kalacak 4 hafta. Vucudun kendine gelmesi oturmasi 1 seneyi buluyomus napalim bi karar alip bu isi yaptim sikicam disimi

odem konusunda daha ucuz yollar pesindeyim ben aslinda zira malum baya para doktuk bu ise ve 150 tl o kadar buyuyor ki gozumde anlatamam

bi de iyilesme doneminde protein agirlikli beslen diyor doktor ama et ates pahasi bi de bu masrafi var bu isin belirten olmadi hic bi baslikta bu kismi ya da ben denk gelemdim ama cidden beslenme de onemli su asamada. Suda hurma bekletip yemeye devam ediyorum su an bi de avakadolu bi cay aldim odem icin cok iyi dedi aktardaki kiz. Boyle paketli kutuda markali bi karisim bu gunde bi finca onu iciyorum. Yedilcay maydanoz devam. Sabahlari da en 1 yumurta yemeye calisiyorum. Gunduz isyerinde et varsa yiyorum aksamda yemegin yaninda ton baligi aciyorum bakalim ne olacak halimiz.