Piskolojik olarak boşluktayım

Çok hayal kurduğum sevgilim tarafından terkedildim, 2 arkadaşımla aram bozuldu. Kimseyle flört edesim yok. 28 yaşımdayım ve artık direncimde kalmadı. İşim gücüm, maaşım, ailem iyi ama yetmiyor. Piskolojik bunalıma girdim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Arada kitap okuyorum, sosyal hobi edineceğim ama yine de mutsuzum. Ne yapmam gerekiyor ? Böyle bir dönemden geçen var mı? Bugünler geçecek mi?
Var canım aynılarını yaşadım. Yine senin işin maaşın varmış ben bide kpssyle cebelleşiyorum hala. Diyorum ki bi işim olsa yiyip içip gezicem 😄 bence sen öyle yap. Ama yinede kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum

Hayatta hiçbir duygu sonsuz değil.
Anı yaşamak lazım.
Ne geriye ne ileriye.
Dön bak 28 seneye, mutlu anlarında oldu mutsuz anlarında ama hepsi geçti.
Mutlu olmayı bekleme, kendine mutlu anlar yaratmaya çalış.
Hayat çok hızlı akıyor ve hiçkimse için keyifsiz olmaya değmez.
Biz nekadar kendimizi hırpalasakta en son nasip kısmet herşey.
Tabiki daha iyi olacaksın bundan şüphe olmasın.
Hayat dengedir. Ne herzaman iyi olur nede herzaman kötü.
Bi arkadaşım depremde herşeyini kaybetti.
Birdaha nefes alamam diyordu.
Şimdi konteyner evde yaşıyor, hamile. Hatta o evden kahve keyfisi resimleri atıyor.
Bi şekilde zorda olsa hayat devam ediyor.
Nefes aldıkça hayat devam ediyor 💜

Bitiyor. Hiç bir şey sonsuza kadar sürmüyor.
Hayat iniş ve çıkışlarla dolu. Her batışın bir çıkışı mutlaka var ♥️
Bu dediğiniz umut oldu. Yaklaşık 4 5 senedir kendimi berbat hissediyorum umarım artık bir çıkış gerçekleşir.

Çok hayal kurduğum sevgilim tarafından terkedildim, 2 arkadaşımla aram bozuldu. Kimseyle flört edesim yok. 28 yaşımdayım ve artık direncimde kalmadı. İşim gücüm, maaşım, ailem iyi ama yetmiyor. Piskolojik bunalıma girdim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Arada kitap okuyorum, sosyal hobi edineceğim ama yine de mutsuzum. Ne yapmam gerekiyor ? Böyle bir dönemden geçen var mı? Bugünler geçecek mi?
Geçecek.. geldi mi böyle üst üste gelir
Benim son konumu oku, 1 ay olmamıştır üst üste gelmişti herşey bir bunaldım, sonra artık bir gün daha sabredemem dediğim şeyler oldu, en azından biri yolunda gitse dedim. Şimdi iş buldum, anladım ki her şerde bir hayır vardır.
Bunu sana ümit olsun diye yazıyorum, bulunmak istemediğin yerden çıkman seni başarısız yapmaz. Sonradan anlıyorsun bazen, aslında bulunduğum durumun tadını çıkartmak, şükretmek gerekiyor.
Ben çok bunaldigimda kişisel gelişim kitaplarına sardım, arkadaşlarımla ailemle daha çok vakit geçirdim ve karanlık üstüme coktugunde o ruh halinden kurtulmak için alıştırmalar yaptım.

Back
X