Piskolojik olarak boşluktayım

Bence yok ben hayatımda hep bunu gördüm.
Gençliğim guzelligim gitti valla .
Ne kadar standartıni yüksek tutarsan o kadar değer görürsün bu hayatta.
Bunu başaran kadın mutlu olur istediğini alır bir erkekten.
Diğer türlü üç kuruşluk heriflerin arkasından ağlarsın o kadar.
Bir kadının en büyük hatası fedakar olmak mı?

O kadar kolay kız buluyorlar ki anlatamam. Hayır benımkı takılmak ıcın takılıncak yakısıklılıkta da degıl.
Benimki de öyle ama teğmen işte parası var bi de üniforma falan cool geliyo heralde millete😂 Valla bir ayda hemen bulmuş birini adam benden ayrılmayı bekliyomuş şaka gibi

Öyle kötü dönemlerden geçtim ki artık bitti buradan dönülmez dediğim noktalar çok oldu ama biliyor musun dönülüyormuş
Gerçekten bitiyor mu hamileyim ve yaşadığım sorunlardan dolayı yataktan kalkamıyorum özgüven değerimi herşeyimi kaybettim çocuklarıma zor bakıyorum gerçekten bi kaç cümleye ihtiyacım var

Gerçekten bitiyor mu hamileyim ve yaşadığım sorunlardan dolayı yataktan kalkamıyorum özgüven değerimi herşeyimi kaybettim çocuklarıma zor bakıyorum gerçekten bi kaç cümleye ihtiyacım var
Bitiyor. Hiç bir şey sonsuza kadar sürmüyor.
Hayat iniş ve çıkışlarla dolu. Her batışın bir çıkışı mutlaka var ♥️

Çok hayal kurduğum sevgilim tarafından terkedildim, 2 arkadaşımla aram bozuldu. Kimseyle flört edesim yok. 28 yaşımdayım ve artık direncimde kalmadı. İşim gücüm, maaşım, ailem iyi ama yetmiyor. Piskolojik bunalıma girdim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Arada kitap okuyorum, sosyal hobi edineceğim ama yine de mutsuzum. Ne yapmam gerekiyor ? Böyle bir dönemden geçen var mı? Bugünler geçecek mi?
Yalnız deilsin. Ve beni sinir eden ne biliyo msjjn işimiz gğcğmiz var ailemiz yanımızfa sağlıklıyız ama sadece bir kişinin hayatımızın içine etmiş olması neden bizi bu kadar aşağo çekiyo anlayamıyorum. Bende aynıyım. O kafar turlara çıkıuorum alışveriş yapıyorum arkadaşlarla buluşıyorum tarzımı drğişitrdim yok yok yok. Tam bitti diyorum ama içimde bi yerlerde hala ona katşı kıtıntılat kalmış tamamen bititemiyorum. Nedennn bitsin artık bitisnn

1 ay önce ben de sevgilimden ayrıldım ama öyle psikolojik bunalıma girmedim. Hayat çok kısa ve aşk gibi boş şeyler için üzülmeye değmez. Kendini sev kendi kendine mutlu olmaya çalış.

k
Yalnız deilsin. Ve beni sinir eden ne biliyo msjjn işimiz gğcğmiz var ailemiz yanımızfa sağlıklıyız ama sadece bir kişinin hayatımızın içine etmiş olması neden bizi bu kadar aşağo çekiyo anlayamıyorum. Bende aynıyım. O kafar turlara çıkıuorum alışveriş yapıyorum arkadaşlarla buluşıyorum tarzımı drğişitrdim yok yok yok. Tam bitti diyorum ama içimde bi yerlerde hala ona katşı kıtıntılat kalmış tamamen bititemiyorum. Nedennn bitsin artık bitisnn
Ben bunun sebebini öğrenmek için piskologa gidicem. Yoksa çözemiyorum . Bu kadar şeye sahip olup, nasıl bu kadar aciz olabiliyorum.

k

Ben bunun sebebini öğrenmek için piskologa gidicem. Yoksa çözemiyorum . Bu kadar şeye sahip olup, nasıl bu kadar aciz olabiliyorum.
Ben gittim başta güzel bi yol kattedim şimdide eskisi kadar çok çok kötü deilim ama tamamende iyileşmiş deilim. Ben hiç.yaşanmamış olsun sitiyorum biliyorım bu imkansız ama içimde kırıntı olsun istemiyorum çünkğ başka insnalata fırsat veremiyorum bu şekilde. Başta iyiiydi seanslar ama artık etkili deil gibi geliyo ama yinede dene git faydası olur inşallah

Ben gittim başta güzel bi yol kattedim şimdide eskisi kadar çok çok kötü deilim ama tamamende iyileşmiş deilim. Ben hiç.yaşanmamış olsun sitiyorum biliyorım bu imkansız ama içimde kırıntı olsun istemiyorum çünkğ başka insnalata fırsat veremiyorum bu şekilde. Başta iyiiydi seanslar ama artık etkili deil gibi geliyo ama yinede dene git faydası olur inşallah
Bende etkılı olmamasından korkuyorum. Arkadaslarıma da sureklı anlatmak ıstemıyorum. Kımsede anlayamaz benı. Ay ne zor ıs

Saçmalama gencecik kızsın .
Toparlan gez toz sosyalles .
Tepeden bak erkeklere valla .
Fedakar seven taraf olursan hep kaybedersin.
Burnun düşse yerden almicaksin .
Burdan bütün genç kızlara sesleniyorum bir ablaniz olarak burnunuz düşse yerden almayın .
Asla mutavazi olmayın .
Eyvallahiniz olmasın .
Bu seferde şımarık ukala oluyoruz abla 😄

Back
X