Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemediğiniz bir gebelik miydi yoksa hamileliğin hormonlar üzerinde etkisi mi? Arkadaşınız komşunuz var mı vakit geçirecek? Film izleyin kitap okuyun yürüyüş yapın vsHamileyim o yüzden psikolojim alt üst oldu ne yapacağımı bilmiyorum
Istediğim hamilelik neden böyle oluyir bilmiyirimİstemediğiniz bir gebelik miydi yoksa hamileliğin hormonlar üzerinde etkisi mi? Arkadaşınız komşunuz var mı vakit geçirecek? Film izleyin kitap okuyun yürüyüş yapın vsyapacak çok şey var aslında
![]()
Bazi zamanlar oluyor hamilelikde. Ama dizi izle kitap al oku. Kafani dağit. Emin ol hayatinin en guzel anlarini yaşiyorsun. Beynine de bunu iletIstediğim hamilelik neden böyle oluyir bilmiyirim
Destek oluyor eşim ama sabah ise erken gidip geç geliyir bunlar ondan oluyorAğlamayın bebişinizi de üzmeyin. Şükredin, yürüyüşe çıkın kitap okuyun müzik dinleyin. Bana en iyi gelen şeyler onlar oluyor. Eşinizde destek oluyorsa, hayatınızın en güzel dönemini geciriyorsunuz![]()
Kendinize yapacak bir şey bulun. Çıkın yürüyüş yapın..
Yani normal hayatıma devam ediyorum12 .haftada sizin nasıl geçiyor
Hamilelik döneminde hormonlarda değişim oluyormuş bu da anne adaylarında ağlama krizlerine, aşırı alınganlıklara, geçici depresyona, strese neden olabiliyormuş.. İyi geleceğini düşünüyorsanız psikolojik destek almanızda tabi fayda var.Istediğim hamilelik neden böyle oluyir bilmiyirim
Benimde öyle. Ama eşinizle degil kendinizle bir uğraş bulmalısınız. Bebeğinizi hissettikçe daha güzel geçicek günleriniz. Yalnız olmadığınızı biliceksiniZDestek oluyor eşim ama sabah ise erken gidip geç geliyir bunlar ondan oluyor
TeşekkürlerBenimde öyle. Ama eşinizle degil kendinizle bir uğraş bulmalısınız. Bebeğinizi hissettikçe daha güzel geçicek günleriniz. Yalnız olmadığınızı biliceksiniZ![]()
InsallahHamilelik döneminde hormonlarda değişim oluyormuş bu da anne adaylarında ağlama krizlerine, aşırı alınganlıklara, geçici depresyona, strese neden olabiliyormuş.. İyi geleceğini düşünüyorsanız psikolojik destek almanızda tabi fayda var.
Rabbim bebeğinize, size ruhi ve bedeni sağlık versin inşallah..
İnşallah bu olumsuz günler en kısa sürede geçer ve hayırlı bir hamilelik süreci geçirirsin
Biri bisey yapsın demiyoruz zaten sadeve böyle fikir almak ve konuşmak böyle bir yerlerden tavsiye almak iyi geliyoBenimde psikolojim bozuk ama kim ne yapabilir ki?
Merhabalar, hayırlarla gelsin bebişiniz, mutluluk getirsin :) Hamilelikte ruhsal değişimlerin normal olduğunu söylüyor tüm uzmanlar. Siz de kendinize bu durumun normal ve geçici olduğunu hatırlatın sık sık. Tavsiyem yarım saat de olsa mutlaka dışarı çıkın yürüyüş yapın, arkadaşlarınızla görüşün sosyalleşin kafanız dağılır. Dışarıda olmak iyi geliyor. Mutlaka hobileriniz vardır onlara eğilin, kitap okuyup film izleyebilirsiniz. Doğuma hazırlık için kitaplar var onlardan da okuyabilirsiniz, faydalı olur. Karnınızda bir mucize taşıyorsunuz, bu ruh halinizin bebeğinizin orada sağlıkla büyüyor olmasından kaynaklandığını hatırlayın. Kendinize şefkat gösterin bu hallerinizi de kucaklayın, sevin :)Merhabalar öncelikle ilk hamileliğim bu evde yanlızim destekçim sadece eşim oda çalışıyor ama pskolojim bozuldu evde duramıyorum yanlız pskolok dan destek alsam olur mu çok kötü durumdayım sabahtan akşama kadar ağlıyorum