• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Piskolojim mi bozuk derdim ne benim

Herkese iyi geceler kizlar. Nerden baslasam nasil baslasam bilmiyorum ama ben iyi degilim bu kesin, okudum, duydugum gordugum herseyi kafama takiyorum , kendim icin degil cocugum icin , kk de cocugumu buyuturken forumdaki konulara bakdim biraz piskolojim alt ust suan , kizlar napmam lazim tedavisi varmi nereye gitmeliyim , cocukdan gozumu alamiyorum hastami , hastami olcak , bu gun bi kac kere kosarken dusdu , bi kac konu okudum denge saglayamiyosa norolojik filendir diye ay ne olur yalvaririm yadirgamayin, linclemeyin gercekden iyi degilim sizinde cocuklariniz dusuyor mu kosarken arada gercekden iyi degilim ya Allah ma hep sukur ediyorum isyan etmiyorum ama herseyi takiyorum cocukla alakali hastalik konularinda
Rahasız olduğunumu düşünüyorsunuz çocuğunuzun devamlımı düşüyor normal şartlarda çocuklar düşe kalkar büyür rahasızlığı yok ise evhamın ötesinde kendinize hakim olun

Kesinlikle ama kesinlikle iyi bir piskolog . Bunlsra obsesyon diyorlar , her insanda farklı konularla çıkabiliyor . Hastalık hastalığı , çocuğuna takıntı , vsvs .

Bende obsesyon hastayıydım . Çok şükür piskolog ile görüştükten sonra rahatladım .

Annelik kolay değil evet. Hatta aşırı zor.
Ama çocukların bir yere takılıp düşmesi önündekini farketmeyip düşmesi normal bunlar.
Bizde zaman zaman ayağımız takıldığı oluyor sonuçta. (Ekstra bir durum yoksa tabiki)

Psikoloğa mutlaka gidin. Erteleyince kafada daha da büyüyor. Büyümeden yolun başında halletmiş olursunuz.
Kendimden örnek verecek olursam çocuklarım 1 yıl ara iLe çok zor büyüttüm. Sizden farklı olarak yalnız olmam ve çok yıpranmam.
Psikoloğa çok geç gittim. Artık son noktada yani.
Sonuç olarak haplar kullanıyorum. Güzel mi güzel anksiyete sahibi de oldum 😂

Evet konuşmayı görümcemin sözü ile bitirmek istiyorum.
-Ana olacağıma köpek olsaydım. 🤣

Zamanında nasıl bir anne böyle söyler diye çok yadırgamıştım. Haklı olduğunu anladım 🥳

Herkese iyi geceler kizlar. Nerden baslasam nasil baslasam bilmiyorum ama ben iyi degilim bu kesin, okudum, duydugum gordugum herseyi kafama takiyorum , kendim icin degil cocugum icin , kk de cocugumu buyuturken forumdaki konulara bakdim biraz piskolojim alt ust suan , kizlar napmam lazim tedavisi varmi nereye gitmeliyim , cocukdan gozumu alamiyorum hastami , hastami olcak , bu gun bi kac kere kosarken dusdu , bi kac konu okudum denge saglayamiyosa norolojik filendir diye ay ne olur yalvaririm yadirgamayin, linclemeyin gercekden iyi degilim sizinde cocuklariniz dusuyor mu kosarken arada gercekden iyi degilim ya Allah ma hep sukur ediyorum isyan etmiyorum ama herseyi takiyorum cocukla alakali hastalik konularinda
Yalnız her hareketi hastalığı internetten okursanız sizi intihara kadar sürükler bu google dayı söyliyim bakmayın internete sizin için söylüyorum. Benim çocukluğumu görseniz o zaman hastaneye yatırırdınız direk :D Benim sakarlığım meşhurdu üstüne düşünce gülmemde kemal sunalın sürekli güldüğü bir filmi vardı ona benzetilirdi :D O kadar dengesizdim ki anlatamam kesinlikle. Düşe kalka öğrendik bunları korkmayın o yüzden. Bi konuya daha yazmıştım aynı şeyi afedersiniz lavoboya girdiğimde klozet kan gölüne dönmüştü korkudan elim ayağım titredi google yazdım bağırsak kanseri diyor öldürdü iki dakikada beni :D Meğersem basurum çıkmış asdfgh. Çocuğunuz kaç yaşında bu arada?

Yalnız her hareketi hastalığı internetten okursanız sizi intihara kadar sürükler bu google dayı söyliyim bakmayın internete sizin için söylüyorum. Benim çocukluğumu görseniz o zaman hastaneye yatırırdınız direk :KK70: Benim sakarlığım meşhurdu üstüne düşünce gülmemde kemal sunalın sürekli güldüğü bir filmi vardı ona benzetilirdi :KK70: O kadar dengesizdim ki anlatamam kesinlikle. Düşe kalka öğrendik bunları korkmayın o yüzden. Bi konuya daha yazmıştım aynı şeyi afedersiniz lavoboya girdiğimde klozet kan gölüne dönmüştü korkudan elim ayağım titredi google yazdım bağırsak kanseri diyor öldürdü iki dakikada beni :KK70: Meğersem basurum çıkmış asdfgh. Çocuğunuz kaç yaşında bu arada?
Ah canim cok saol morel oldun bana , 5 yasinda canim

Annelik kolay değil evet. Hatta aşırı zor.
Ama çocukların bir yere takılıp düşmesi önündekini farketmeyip düşmesi normal bunlar.
Bizde zaman zaman ayağımız takıldığı oluyor sonuçta. (Ekstra bir durum yoksa tabiki)

Psikoloğa mutlaka gidin. Erteleyince kafada daha da büyüyor. Büyümeden yolun başında halletmiş olursunuz.
Kendimden örnek verecek olursam çocuklarım 1 yıl ara iLe çok zor büyüttüm. Sizden farklı olarak yalnız olmam ve çok yıpranmam.
Psikoloğa çok geç gittim. Artık son noktada yani.
Sonuç olarak haplar kullanıyorum. Güzel mi güzel anksiyete sahibi de oldum 😂

Evet konuşmayı görümcemin sözü ile bitirmek istiyorum.
-Ana olacağıma köpek olsaydım. 🤣

Zamanında nasıl bir anne böyle söyler diye çok yadırgamıştım. Haklı olduğunu anladım 🥳
Annelik guzel oldu kadar zor da heleki benim gibi takintili insanlar icin cok zor

Valla sizin açınızdan sıkıntı olur kendinize dikkat edin bu kadar üstüne titremeyin derim sakınan göze çöp batar misali

Yok bizimkiler hic düşmüyor ya soylediginiz mantiklimi cocugu rahat birakin ciddi takintilisiniz dusmedende bunlari cikaran normal olmadignin farkina varsin yani

Ah canim cok saol morel oldun bana , 5 yasinda canim
Küçükmüş daha normal. Biraz daha büyüsün size tavsiyem herhangi bir spor dalına yönlendirin ben ilkokul 5. sınıfta hentbola başlamıştım çok faydasını gördüm yürürken dengesiz yürürüm normalde ama o sporlar tüm dengeni koruyor :)

Back
X