- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Hapiste yıllarca kimseyle beraber olmayan onlarca mahkum ona beraber olmak nasıl birşeymis gösterirler inşallah. Kazığa oturtmak gibi fantezileri de varsa o zaman tam tatmin olur o.. çocuğu pislik!Savunmasi da yillarca kimseyle beraber olmamis. Sapkinligin boyutuna bakar misiniz? Sok oldum bende izlerken. Utanmadan 'beni hapise gondermeyin' diye agliyodu.
+1bizim ülkemizdeki en büyük sorun pedofililerin bir süre cezaevinde tutulup çıkarılması,
pedofili zaten önemli psikiatrik araştırmalarda tedavisi olmayan bir davranış olarak tespit edilmiş, tek tedavisi ilaç ya da ameliyatla cinsel dürtülerinin yok edilmesi olarak kabul ediliyor, bu yüzden çek cumhuriyeti gibi bazı avrupa ülkeleri ve amerikanın bazı eyaletlerinde şahıs hem cezaevinde yatıyor hem de kimyasal hadım ya da ameliyatla testislerinin alınması gibi yöntemlerle cinsel dürtülerini kaybetmesi amaçlanıyor. buna rağmen pedofili davranışlarının devam ettiği örnekler de yok değil.
bu olayda en çok kızdığım şey adamın daha önce bir çocuk tacizi gerçekleştirmiş ve öylece topluma bırakılmış olması, şimdi 10 yıl yatıp çıksa yine aynı şeyi yapacak. sadece bu adam değil bunun gibi binlerce örnek var. 2000 yılında çıkan genel aftan sonra bikaç yıl içinde bunlardan cinsel suçlar işleyen 4000 kişinin yeniden cezaevine girmesi de bunun en somut örneğidir herhalde.
sapıklık geçici değil ne yazık ki.. o yüzden yaptırımlar çok daha ağır olmalı, özellikle çocuk tacizlerinde suçun niteliğine göre en az hadım olmak üzere idam cezası da mutlaka getirilmeli. sadece yaptığının cezasını çekmesi için değil, başka yavrulara da kıymaması için.
Sapıklık pedofili yaşa bakmıyor demekki ya rabbi ne biçim bi zaman da yaşıyoruzGeçen sene oğlumu parka götürmüştuk esimle yasli bir dede ya da yasli gorunuyordu ,elinde bir bisiklet cocuklar kucağına oturuyor bisiklete bindiriyor ben torunumu değil mi diye göZ hapsine aldim birden fazla çocuk geliyor kucağına oturtuyor torunu olmadığını anladım. ama diğer çocukların anneleride oralardalar baktım bir değil iki çocuk değil esimle konuştuk gidip cocuklarin torunumu olup olmadığını soracaktik ama adam zaten bizim bakislardan rahatsız oldu, adama doğru yurumeye başladık tabiki bizim cocukta küçük 15 aylik filandi onu alip yürürken adam farketti ve bisikleti aldi yurumeye başladı arkasından seslendik amca bakar misin vs diye ama gitti kendi çocuğum yürümek istiyordu kosamadik peşinden ama canim cok sıkılmıştı ... salincak kavgası ederken birbirlerine demedik laf bırakmayan anneler elin adamı kucağında hoplatiyor sesleri cikmiyor kötü düşünmediler belki babama anlatmıştim yanina gitmeden bağırarak konuşsaydın dedi ama o an aklima gelmedi pişmanim bu konuda
Sapıklık pedofili yaşa bakmıyor demekki ya rabbi ne biçim bi zaman da yaşıyoruz
Şu anlattıklarınızı okurken buz kestim
Böyle anneler m.llıktan başka bişey yapmıyor ya yaşlıda olsa kimse kimsenin çocuğunu kucaklayamaz arkadaş !Ama birşey yapamadım günlerce aklımdan çıkmadı o kadar anne oturuyor ne oluyor demiyor suanda yüzü gözümün önüne geldi cocugu öyle bir kucaklamasi yok mu resmen kucağına indiriyo bindiriyor... hic aklima gelmedi senin ne işin var çocuksuz cocuk parkında diye bagirmak pişmanım .
bizim ülkemizdeki en büyük sorun pedofililerin bir süre cezaevinde tutulup çıkarılması,
pedofili zaten önemli psikiatrik araştırmalarda tedavisi olmayan bir davranış olarak tespit edilmiş, tek tedavisi ilaç ya da ameliyatla cinsel dürtülerinin yok edilmesi olarak kabul ediliyor, bu yüzden çek cumhuriyeti gibi bazı avrupa ülkeleri ve amerikanın bazı eyaletlerinde şahıs hem cezaevinde yatıyor hem de kimyasal hadım ya da ameliyatla testislerinin alınması gibi yöntemlerle cinsel dürtülerini kaybetmesi amaçlanıyor. buna rağmen pedofili davranışlarının devam ettiği örnekler de yok değil.
bu olayda en çok kızdığım şey adamın daha önce bir çocuk tacizi gerçekleştirmiş ve öylece topluma bırakılmış olması, şimdi 10 yıl yatıp çıksa yine aynı şeyi yapacak. sadece bu adam değil bunun gibi binlerce örnek var. 2000 yılında çıkan genel aftan sonra bikaç yıl içinde bunlardan cinsel suçlar işleyen 4000 kişinin yeniden cezaevine girmesi de bunun en somut örneğidir herhalde.
sapıklık geçici değil ne yazık ki.. o yüzden yaptırımlar çok daha ağır olmalı, özellikle çocuk tacizlerinde suçun niteliğine göre en az hadım olmak üzere idam cezası da mutlaka getirilmeli. sadece yaptığının cezasını çekmesi için değil, başka yavrulara da kıymaması için.
+1
Söylediklerine katılıyorum yalnız şunu da eklemek istiyorum.bilmiyorum belki yazan olmuştur okumadım tüm yorumları.
Ailelere de çok iş düşüyor. 3.5 yaşında ki bir çocuk disari yalnız bırakılmaz. Yanında bir yakını olmadan ne işi var dışarda?işte bazı bilinçsiz anneler evdeki işlerini yaparken ayak altında dolaşmasın diye düşünerek çocuğu atıyor dışarı. Ya ortalık katilden sapık tan manyaktan organ mafyasindan vs geçilmiyor ne olur birazdan biz dikkat etsek.
Sakın bu yazdığımı "o saatte genç kızın dışarda işi neymiş,niye mini etek giymiş"diye söylenen yobazların yazdığı ile bir tutmayın. Bu aynı şey değil. Bir çocuk bir bebek sorumluluk ister.gözetim altında tutulması gerekir bakıma muhtaçtır onlar.
Allah hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın ama bu yaşananlar artık birilerine ders olsun.yeter..
İnşallah inşallah ölmüştür eğer böyle birsey varsa vicdan azabı çekerim... anlatıyorum bende çocuğuma seker vermek isteyenlere yemez o şimdiden öğrensin herkesten birşey alınamayacagini diye ama karşıdaki insanlar anlamıyor ki , en basiti bir yere oturuyorsun çalışan kiz ya da erkek makas aliyor artik dilde tüy bitti karşı taraf ben sapik miyim tribine giriyor yanındaki insanlar rahatsız oluyor ne yapalım bilmiyorumBöyle anneler m.llıktan başka bişey yapmıyor ya yaşlıda olsa kimse kimsenin çocuğunu kucaklayamaz arkadaş !
İnşallah bu anlattığınız yaşlı sapık başkalarına yapmamıştır kötü düşünmek istemiyorum
Allah belalarını versin kahrolsunlar her iki cihanda inşallah !!
Insanlarda icgudu olmaz. Hayvanlarda olur. Dogrulugundan emin olmadiginiz seyleri yazmayin.
Her olayda bizim milletimiz soyle boyle yazilmasina da karsiyim.kac millet taniyosunuz da bu yorumu yapiyosunuz?
Ayrica o adam insan degil tabiki yaratik kendisi. Bir insan uzerinden toplumu elestirmeyelim.
Milliyetten alıntı
"Çalışmalar sonucunda zanlının 2002'de benzer bir suçtan dolayı cezaevinde yaklaşık 1,5 yıl hapis yattığının tespit edildiği, bunun üzerine soruşturmanın zanlı üzerinde yoğunlaştırıldığı belirtildi."
Benzer suçtan sadece 1.5 yil yatmış... taciz olabilir ama taciz devami tecavüz bu nasıl cezadır ya
İnanamıyorum kizim iftira atti ne demek nasil.annelik bu allah korusun yaIsin asil berbat tarafi oz yegeni tacizdr bulundugu icin hapis yatmis ve kizin annesi abim oyle sey yapmaz kizim iftira atiyor demesi
İnanamıyorum kizim iftira atti ne demek nasil.annelik bu allah korusun ya
tacizde ceza verilmeyen adamın sırada tecavüz etm
Yillar oncede ankara da benzeri olay yasanmisti adam tacizden ceza alip cikiyor ve hukumlu kadrosundan parka bekci yapiliyor dusunsene cocuk tacizcisi cocuk parkinda calisiyor cani sapik bir kiz cocugunu kacirip gunlerce parktaki bekci kulubesindr tecavuz ediyor ve sonra olduruyor...burda suclu bu hasta adamlar mi yoksa bu sacma adalet sistemimi yoksa bu adama bu isi verende mi
esi çok normal değil mi
tacizde ceza verilmeyen adamın sırada tecavüz etmesi çok normal değil mi
Çok doğru söylüyorsun may hayret ediyorum böyle annelere ya ben evin içinde pesinden ayrılamıyorum onlar sokağa salıyorlar anlamadım gitti+1
Söylediklerine katılıyorum yalnız şunu da eklemek istiyorum.bilmiyorum belki yazan olmuştur okumadım tüm yorumları.
Ailelere de çok iş düşüyor. 3.5 yaşında ki bir çocuk disari yalnız bırakılmaz. Yanında bir yakını olmadan ne işi var dışarda?işte bazı bilinçsiz anneler evdeki işlerini yaparken ayak altında dolaşmasın diye düşünerek çocuğu atıyor dışarı. Ya ortalık katilden sapık tan manyaktan organ mafyasindan vs geçilmiyor ne olur birazdan biz dikkat etsek.
Sakın bu yazdığımı "o saatte genç kızın dışarda işi neymiş,niye mini etek giymiş"diye söylenen yobazların yazdığı ile bir tutmayın. Bu aynı şey değil. Bir çocuk bir bebek sorumluluk ister.gözetim altında tutulması gerekir bakıma muhtaçtır onlar.
Allah hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın ama bu yaşananlar artık birilerine ders olsun.yeter..
Isin asil berbat tarafi oz yegeni tacizdr bulundugu icin hapis yatmis ve kizin annesi abim oyle sey yapmaz kizim iftira atiyor demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?