Pislik adam

Savunmasi da yillarca kimseyle beraber olmamis. Sapkinligin boyutuna bakar misiniz? Sok oldum bende izlerken. Utanmadan 'beni hapise gondermeyin' diye agliyodu.
Hapiste yıllarca kimseyle beraber olmayan onlarca mahkum ona beraber olmak nasıl birşeymis gösterirler inşallah. Kazığa oturtmak gibi fantezileri de varsa o zaman tam tatmin olur o.. çocuğu pislik!

Böylesini hadım etmek lazım ya. Neymiş kadınlara verecek parası yokmuş da küçücük bebekle tatmin olmuş. Bela okumayın derler ama Allah belasını versin o herifin. Allah ıslah etsin böylesini ve uzak tutsun bizlerden.

+1
Söylediklerine katılıyorum yalnız şunu da eklemek istiyorum.bilmiyorum belki yazan olmuştur okumadım tüm yorumları.
Ailelere de çok iş düşüyor. 3.5 yaşında ki bir çocuk disari yalnız bırakılmaz. Yanında bir yakını olmadan ne işi var dışarda?işte bazı bilinçsiz anneler evdeki işlerini yaparken ayak altında dolaşmasın diye düşünerek çocuğu atıyor dışarı. Ya ortalık katilden sapık tan manyaktan organ mafyasindan vs geçilmiyor ne olur birazdan biz dikkat etsek.
Sakın bu yazdığımı "o saatte genç kızın dışarda işi neymiş,niye mini etek giymiş"diye söylenen yobazların yazdığı ile bir tutmayın. Bu aynı şey değil. Bir çocuk bir bebek sorumluluk ister.gözetim altında tutulması gerekir bakıma muhtaçtır onlar.
Allah hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın ama bu yaşananlar artık birilerine ders olsun.yeter..

Sapıklık pedofili yaşa bakmıyor demekki ya rabbi ne biçim bi zaman da yaşıyoruz
Şu anlattıklarınızı okurken buz kestim

Sapıklık pedofili yaşa bakmıyor demekki ya rabbi ne biçim bi zaman da yaşıyoruz
Şu anlattıklarınızı okurken buz kestim

Ama birşey yapamadım günlerce aklımdan çıkmadı o kadar anne oturuyor ne oluyor demiyor suanda yüzü gözümün önüne geldi cocugu öyle bir kucaklamasi yok mu resmen kucağına indiriyo bindiriyor... hic aklima gelmedi senin ne işin var çocuksuz cocuk parkında diye bagirmak pişmanım .

Böyle anneler m.llıktan başka bişey yapmıyor ya yaşlıda olsa kimse kimsenin çocuğunu kucaklayamaz arkadaş !
İnşallah bu anlattığınız yaşlı sapık başkalarına yapmamıştır kötü düşünmek istemiyorum
Allah belalarını versin kahrolsunlar her iki cihanda inşallah !!

benim kız kardesimde otobuste denk gelmis kadın ufak cocugu yanında karsılarında bir adam oturuyomus kardesimde dedi dikkatimi cekti adam surekli cocugu seviyor birseyler yapıyor falan diye artık insanlar suphe duymaya basladı baska bir adam bagırmıs adama rahat bırak cocugu diye adam birsey demeden donmus ben bazı annelere sasırıyorum ya nasıl tepksizi kalıyorlar yabancı herifin benim cocuguma dokunma hakkı yok o elini kırarım oyle pislik bir hal haldıki ortaokul yaslarına kadar cocukları kontrol altında tutmak gerekiyor dısarıya cıkarken dikkat etmek lazım heleki ufacık 4-5 yasındaki cocukları sokakta tek gorunce nasıl ana babası var bunların diyorum ya

kesinlikle katılıyorum..

katılmamak mümkün değil, ille sapık için de değil, 3.5 yaşında çocuk yola fırlar araba çarpar, çukura düşer gören olmaz boğulur, başını alır gider evin yolunu bulamaz kaybolur, o yaşta çocuk göz önünden ayrılmamalı.
ama evine girip uykusundaki çocuğu kaçıranları da gördük, bunlar kafasına koyduysa illa ki bir yolunu buluyorlar, yine de ebeveynlere biraz daha dikkatli olmak düşüyor.

İnşallah inşallah ölmüştür eğer böyle birsey varsa vicdan azabı çekerim... anlatıyorum bende çocuğuma seker vermek isteyenlere yemez o şimdiden öğrensin herkesten birşey alınamayacagini diye ama karşıdaki insanlar anlamıyor ki , en basiti bir yere oturuyorsun çalışan kiz ya da erkek makas aliyor artik dilde tüy bitti karşı taraf ben sapik miyim tribine giriyor yanındaki insanlar rahatsız oluyor ne yapalım bilmiyorum

Milliyetten alıntı

"Çalışmalar sonucunda zanlının 2002'de benzer bir suçtan dolayı cezaevinde yaklaşık 1,5 yıl hapis yattığının tespit edildiği, bunun üzerine soruşturmanın zanlı üzerinde yoğunlaştırıldığı belirtildi."

Benzer suçtan sadece 1.5 yil yatmış... taciz olabilir ama taciz devami tecavüz bu nasıl cezadır ya

Siz cok fazla sey biliyorsunuz sanirim...
Elestirdigim bahsettiginiz yaratik degil onun bu sucu yapmaz diyen komsulari ve kendi kizina guvenmeyip abime iftira atiyor diye suclayan caninin ablasi..kendi kendimizi elestirmek icin baska toplumlari tanimak gerekmez

Isin asil berbat tarafi oz yegeni tacizdr bulundugu icin hapis yatmis ve kizin annesi abim oyle sey yapmaz kizim iftira atiyor demesi

O
tacizde ceza verilmeyen adamın sırada tecavüz etmesi çok normal değil mi

Çok doğru söylüyorsun may hayret ediyorum böyle annelere ya ben evin içinde pesinden ayrılamıyorum onlar sokağa salıyorlar anlamadım gitti

Isin asil berbat tarafi oz yegeni tacizdr bulundugu icin hapis yatmis ve kizin annesi abim oyle sey yapmaz kizim iftira atiyor demesi

Bu şeref yoksunu öz yeğenine de mi taciz etmiş ?
En üzücü olanı ise anne kızına inanmıyor, ağabeyini aklamaya çalışıyor; akraba, eşe dosta karşı "Namuslu, ahlaklı" imajları sarsılmaması, kızından daha önemli çünkü. Olayı örtbas edince her şey unutuluyor(!) çünkü O kızın psikoloji ne durumdadır kim bilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…