Benim de kaynım bir tuhaf yılda iki kere görsek de iki saniye çocuklarımı yanımdan ayırmıyorum onunla görüştüğümüzde.
Ablasıda benim kardeşim yapmaz diyor iftira attılar diyor birde kendi kızına inanmıyor yani.
Yok tek hücreye koyarlar bu ....zi görürsün bakKeşke ya keşke kurtulabilsek.
Hapiste de gerekeni yaparlar zaten fazla yaşamaz.
Ablasıda benim kardeşim yapmaz diyor iftira attılar diyor birde kendi kızına inanmıyor yani.
allahım aklım almıyo nasıl insan bunlar ya nasıl uyku uyuyolar nasıl yemek yiyolar .... insan çocuğuna inanmazmı ...hadi ondanda geçtim bi komşu müsvettesi kadın elini kolunu saçını başını savura savura yok himmet yapma yok efendim kendi içlerinde arasınlar bilmem ne . nerde o komşu bakalım çıksın ortaya..birde diyoki çocuk başka yerden çıkarsa nasıl bakacaklar komşuların yüzüne..ne komşusu ne akrabası ya ..insanların öpmeye kıyamadığı çocuğu kaybolmuş ölmüş komşumu düşünecekakrabamı düşünecek..Evet, senin boklu kardeşine iftira attılar. Allah o kadının da belasını versin. Zaten bu kadınlarda erkeklerini korumak için hemen 'iftira attılarrrr' diye inlemesi de. Sanki cumhurbaşkanı da iftira atacaklar.
Insanlarda icgudu olmaz. Hayvanlarda olur. Dogrulugundan emin olmadiginiz seyleri yazmayin.Kardesim bizim millet akliyla yasamaya aliskin degil ki ic guduleriyle yasamaya calisiyor..ic gudulerde insani yaniltmaz bizim durumumuz daha vahim orf adet ayip dedigimiz acayip aklin onune gecen su sacmaliklardan kurtulmadikca bize rahat yuzu yok
Savunmasi da yillarca kimseyle beraber olmamis. Sapkinligin boyutuna bakar misiniz? Sok oldum bende izlerken. Utanmadan 'beni hapise gondermeyin' diye agliyodu.Olayı bilmiyordum konuyu gördükten sonra bir bakayım dedim ve yine içimde kocamannnn bir öfke birikti!!
Yahu bu nasıl bir insanlıktır nasıl bir hastalık bunların ki?3.5 yaşında minicik bir bebeğin nesini seksi buldun ha Allahın sapığı?
O daha bebek ya ağzı süt kokan minicik bir bebek!!
Bu tür suçları işleyenler hadım edilmeli.ve tabiki kimliği deşifre edilerek sokağa çıktığında herkes tarafından onun sapık olduğunu belirtecek bir işaretle gezmeli.sadece 10 yıl yatıp çıkartıyorlar sonra aynı suçu yine gerçekleştiriyor bu sapıklar.
Aslında bana kalsa ünlü bir meydanın orta yerinde o iğrenç çükünden asip ölene kadar sallandirmalari gerek.!işkence ve acılar çekerek gebersinler..!
hangi konu göremedim ben.Bence inanmiyor da degil, umursamiyor bu aileler, cunku kendileri de sapik, ne var iki elledi yokladiysa diye dusunuyorlar, burda bile halihazirda acik konu var kadinin kocasi yegenini taciz etmis, 1.5 ay gecmis uzerinden, kadin bosansam mi diye soruyor. yok bosanma, dogur seninkilere de tecavuz etsin. bunlar boyle insanlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?