Pislik adam

Ablasıda benim kardeşim yapmaz diyor iftira attılar diyor birde kendi kızına inanmıyor yani.

Kardesim bizim millet akliyla yasamaya aliskin degil ki ic guduleriyle yasamaya calisiyor..ic gudulerde insani yaniltmaz bizim durumumuz daha vahim orf adet ayip dedigimiz acayip aklin onune gecen su sacmaliklardan kurtulmadikca bize rahat yuzu yok

izledigimden beri bogazin dugumleniyor bu nasil bir seydir 3 yasibdaki sabiye goz koyacak kadar aziyor istem disi gozlerinden yaslar suzuluyor ya vide beni polise vermeyin falan diyor rabbim kahhar adiyla kahretsin onu

Bir de deli taklidi yapmaya çalışıyor. 'kadınlar beni kandırdı' diye ağlıyor. Böyle suç bastırma mı olur. Kafasını eze eze gebertirler inşallah can çekişe çekişe ölür.

Ablasıda benim kardeşim yapmaz diyor iftira attılar diyor birde kendi kızına inanmıyor yani.

Bence inanmiyor da degil, umursamiyor bu aileler, cunku kendileri de sapik, ne var iki elledi yokladiysa diye dusunuyorlar, burda bile halihazirda acik konu var kadinin kocasi yegenini taciz etmis, 1.5 ay gecmis uzerinden, kadin bosansam mi diye soruyor. yok bosanma, dogur seninkilere de tecavuz etsin. bunlar boyle insanlar işte

İşte olduğum için izleyemedim ama annemden duydum olayı. çok üzüldüm. böyle şerefizleri idam etmek onlara ödül olur, işkence yapıcaksın acı çeke çeke gebersin pislikler

Evet, senin boklu kardeşine iftira attılar. Allah o kadının da belasını versin. Zaten bu kadınlarda erkeklerini korumak için hemen 'iftira attılarrrr' diye inlemesi de. Sanki cumhurbaşkanı da iftira atacaklar.

yaww ne olacak bu suçlular İDAM edilsin artık yeter....

aklım çıkıyor benimde evladım var çook korkuyorum yeter...

Evet, senin boklu kardeşine iftira attılar. Allah o kadının da belasını versin. Zaten bu kadınlarda erkeklerini korumak için hemen 'iftira attılarrrr' diye inlemesi de. Sanki cumhurbaşkanı da iftira atacaklar.
allahım aklım almıyo nasıl insan bunlar ya nasıl uyku uyuyolar nasıl yemek yiyolar .... insan çocuğuna inanmazmı ...hadi ondanda geçtim bi komşu müsvettesi kadın elini kolunu saçını başını savura savura yok himmet yapma yok efendim kendi içlerinde arasınlar bilmem ne . nerde o komşu bakalım çıksın ortaya..birde diyoki çocuk başka yerden çıkarsa nasıl bakacaklar komşuların yüzüne..ne komşusu ne akrabası ya ..insanların öpmeye kıyamadığı çocuğu kaybolmuş ölmüş komşumu düşünecekakrabamı düşünecek..

Hamile kaldığından beri tv-haber izlemiyordum. Bu başlığı görünce ne kadar da doğru yapıyormuşum dedim ama bu iğrenç olayı öğrenmekten kaçamadım..

Ülkede işlenen suçların karşılığında verilen cezalar yeterli olmadığı müddetçe bu tarz olayların maalesef artarak devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü bu kişiler sanıldığından çok daha fazla ve hukuk bu kişilere yeterli ceza vermedikçe bu aşağılık mahlukatlar iyice palazlanıyor..

Fakat umarım dışarda düzgün işlemeyen adalet içerde bu adi herife en acımasız yüzünü gösterir..

Allahim ben vatanima milletime hasretim.diye temelli dönüs yapmak isdiyorum ama okuduklarim gene felc etti beynimi Allahim sen yavrularimizi vicdan sahibi insanlarla karsilastir

Olayı bilmiyordum konuyu gördükten sonra bir bakayım dedim ve yine içimde kocamannnn bir öfke birikti!!
Yahu bu nasıl bir insanlıktır nasıl bir hastalık bunların ki?3.5 yaşında minicik bir bebeğin nesini seksi buldun ha Allahın sapığı?
O daha bebek ya ağzı süt kokan minicik bir bebek!!
Bu tür suçları işleyenler hadım edilmeli.ve tabiki kimliği deşifre edilerek sokağa çıktığında herkes tarafından onun sapık olduğunu belirtecek bir işaretle gezmeli.sadece 10 yıl yatıp çıkartıyorlar sonra aynı suçu yine gerçekleştiriyor bu sapıklar.
Aslında bana kalsa ünlü bir meydanın orta yerinde o iğrenç çükünden asip ölene kadar sallandirmalari gerek.!işkence ve acılar çekerek gebersinler..!

Kardesim bizim millet akliyla yasamaya aliskin degil ki ic guduleriyle yasamaya calisiyor..ic gudulerde insani yaniltmaz bizim durumumuz daha vahim orf adet ayip dedigimiz acayip aklin onune gecen su sacmaliklardan kurtulmadikca bize rahat yuzu yok
Insanlarda icgudu olmaz. Hayvanlarda olur. Dogrulugundan emin olmadiginiz seyleri yazmayin.

Her olayda bizim milletimiz soyle boyle yazilmasina da karsiyim.kac millet taniyosunuz da bu yorumu yapiyosunuz?

Ayrica o adam insan degil tabiki yaratik kendisi. Bir insan uzerinden toplumu elestirmeyelim.

Savunmasi da yillarca kimseyle beraber olmamis. Sapkinligin boyutuna bakar misiniz? Sok oldum bende izlerken. Utanmadan 'beni hapise gondermeyin' diye agliyodu.

hangi konu göremedim ben.

bizim ülkemizdeki en büyük sorun pedofililerin bir süre cezaevinde tutulup çıkarılması,
pedofili zaten önemli psikiatrik araştırmalarda tedavisi olmayan bir davranış olarak tespit edilmiş, tek tedavisi ilaç ya da ameliyatla cinsel dürtülerinin yok edilmesi olarak kabul ediliyor, bu yüzden çek cumhuriyeti gibi bazı avrupa ülkeleri ve amerikanın bazı eyaletlerinde şahıs hem cezaevinde yatıyor hem de kimyasal hadım ya da ameliyatla testislerinin alınması gibi yöntemlerle cinsel dürtülerini kaybetmesi amaçlanıyor. buna rağmen pedofili davranışlarının devam ettiği örnekler de yok değil.

bu olayda en çok kızdığım şey adamın daha önce bir çocuk tacizi gerçekleştirmiş ve öylece topluma bırakılmış olması, şimdi 10 yıl yatıp çıksa yine aynı şeyi yapacak. sadece bu adam değil bunun gibi binlerce örnek var. 2000 yılında çıkan genel aftan sonra bikaç yıl içinde bunlardan cinsel suçlar işleyen 4000 kişinin yeniden cezaevine girmesi de bunun en somut örneğidir herhalde.

sapıklık geçici değil ne yazık ki.. o yüzden yaptırımlar çok daha ağır olmalı, özellikle çocuk tacizlerinde suçun niteliğine göre en az hadım olmak üzere idam cezası da mutlaka getirilmeli. sadece yaptığının cezasını çekmesi için değil, başka yavrulara da kıymaması için.

Günlerdir takip ettiğim olayın kötü sonuçlanacağını bekliyordum ama bu kadarı kanımı dondurdu, çok fazla doldum. Artık doldum demek bile yanlış, dolup taşalı çok oldu.

Allahın laneti, azabı, gazabı bu ve bunun gibi yaratıkların üzerine olsun. Her şekilde en ağır cezalara, belalara müstehaklar, kat kat çeksinler dilerim.

Yeter yahu yeter, nasıl bir toplumda yaşıyoruz, çoluk çocuk kimlere karışacak, ne yapacaz bu b.ktan dünyanın içinde!

Geçen sene oğlumu parka götürmüştuk esimle yasli bir dede ya da yasli gorunuyordu ,elinde bir bisiklet cocuklar kucağına oturuyor bisiklete bindiriyor ben torunumu değil mi diye göZ hapsine aldim birden fazla çocuk geliyor kucağına oturtuyor torunu olmadığını anladım. ama diğer çocukların anneleride oralardalar baktım bir değil iki çocuk değil esimle konuştuk gidip cocuklarin torunumu olup olmadığını soracaktik ama adam zaten bizim bakislardan rahatsız oldu, adama doğru yurumeye başladık tabiki bizim cocukta küçük 15 aylik filandi onu alip yürürken adam farketti ve bisikleti aldi yurumeye başladı arkasından seslendik amca bakar misin vs diye ama gitti kendi çocuğum yürümek istiyordu kosamadik peşinden ama canim cok sıkılmıştı ... salincak kavgası ederken birbirlerine demedik laf bırakmayan anneler elin adamı kucağında hoplatiyor sesleri cikmiyor kötü düşünmediler belki babama anlatmıştim yanina gitmeden bağırarak konuşsaydın dedi ama o an aklima gelmedi pişmanim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…