Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üvey oğlunu oklava ile terbiye etmeye çalışan o iğrenç kadını hatırlıyorum da zavallı yavrunun bağırsaklarını parçalamıştı...
Onun da hapiste diğer mahkumlar parçalamadık organını bırakmamışlar...
Muhtemelen bu o.çocuğuna da ya kol sokarlar yada bacak ama yaptığının 10 katını yaşatırlar şerefsize eminim... Çok da iyi olur...
Slm kızlar...uyayamıyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum müge anlıdaki olayı duymuşsunuzdur küçük ırmağın başına gelenleri beni çok etkiledi böyleleri idam edilsin ya..
Yeğenini 14 yaşında çocuğu yani.Birde birini de taciz etmis bir zamanlar 1.5 sene hapis yatmis yine cikmis
Hapiste yatan ağır abiler mi ceza mekanızması peki .ağır abiler dedikleriniz de suçlu değil mi? Devlet vermeli cezayıülkede idam olmamasının sebebi şu aslında bu hapislerde uzun muabbet yiyen ağır abiler bu p*zv.. leri zaten işkenceyle öldürüyor yani yaşama süreleri hapisle sadece birkaç ay uzuyor o yüzden hapise girincede içim rahat ediyor bazen ... sadece bazen
Ve acı olan bunu bilip söylesen dahi aktif suç yoksa, yani bir zarar gören yoksa ceza almıyorlar. Senin kp'ini şikayet edecek kanıtın yok muBu bi cesit hastalik...
Is yine toplumda bitiyor..
Allah askina kimseyi tanimadan etmeden iyi demeyin ya hele bi adam boyle ipsiz sapsizsa vardir bir sebebi ne olur dislayalim boyleleri..
Misal bwnim kp aynen boyle bir adam kimseyi inandiramiyorum komsulari melek saniyor kizimi bir dak yaninda birakmaya cesaret etmem..
Ve acı olan bunu bilip söylesen dahi aktif suç yoksa, yani bir zarar gören yoksa ceza almıyorlar. Senin kp'ini şikayet edecek kanıtın yok mu
O çoçuğun annesi de çıkmış ,yok benim kardeşim yapmadı kızım iftira attı diyorYeğenini 14 yaşında çocuğu yani.
Üvey oğlunu oklava ile terbiye etmeye çalışan o iğrenç kadını hatırlıyorum da zavallı yavrunun bağırsaklarını parçalamıştı...
Onun da hapiste diğer mahkumlar parçalamadık organını bırakmamışlar...
Muhtemelen bu o.çocuğuna da ya kol sokarlar yada bacak ama yaptığının 10 katını yaşatırlar şerefsize eminim... Çok da iyi olur...