• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pislik adam

Benim midemi daha bulandıran, bu ortaya çıkan cinayeti. Kim bilir, cinayet haline gelmeden; tecavüz;taciz ettiği kaç çocuk vardır :(

Üvey oğlunu oklava ile terbiye etmeye çalışan o iğrenç kadını hatırlıyorum da zavallı yavrunun bağırsaklarını parçalamıştı...

Onun da hapiste diğer mahkumlar parçalamadık organını bırakmamışlar...

Muhtemelen bu o.çocuğuna da ya kol sokarlar yada bacak ama yaptığının 10 katını yaşatırlar şerefsize eminim... Çok da iyi olur...

Insallah insallah insallah

Bu toplum nereye gidiyor ne oluyoruz bilemedim.
Her yil dudak ucuklatan bir haber.cezalar caydirici olmali hadim cezasi gelsin mesela.
Bir de beni polise vermeyin diye agliyordu.sen merhamet ettinmi ki merhamet bekliyorsun.
Cocuklarinizi kimseye guvenmeyin...

Slm kızlar...uyayamıyorum aklıma geldikçe çıldırıyorum müge anlıdaki olayı duymuşsunuzdur küçük ırmağın başına gelenleri beni çok etkiledi böyleleri idam edilsin ya..

Boyleleri icin idamin geri donmesi lazim izlemedim birkac saat once sosyal medyada gordum Allah kahretsin sanki kalp vicdan denen sey yok bu insanlarda nasilda aeytanlasip bu hale geliyorlar

ülkede idam olmamasının sebebi şu aslında bu hapislerde uzun muabbet yiyen ağır abiler bu p*zv.. leri zaten işkenceyle öldürüyor yani yaşama süreleri hapisle sadece birkaç ay uzuyor o yüzden hapise girincede içim rahat ediyor bazen ... sadece bazen
Hapiste yatan ağır abiler mi ceza mekanızması peki .ağır abiler dedikleriniz de suçlu değil mi? Devlet vermeli cezayı

şimdi bu konuya da küfür yazınca banlanıyor muyuz? Yoksa kendi kendimize kulaklarını çınlatalım mı pisliğin Mune Mune Kazen Kazen

Bu bi cesit hastalik...
Is yine toplumda bitiyor..
Allah askina kimseyi tanimadan etmeden iyi demeyin ya hele bi adam boyle ipsiz sapsizsa vardir bir sebebi ne olur dislayalim boyleleri..

Misal bwnim kp aynen boyle bir adam kimseyi inandiramiyorum komsulari melek saniyor kizimi bir dak yaninda birakmaya cesaret etmem..

Bu bi cesit hastalik...
Is yine toplumda bitiyor..
Allah askina kimseyi tanimadan etmeden iyi demeyin ya hele bi adam boyle ipsiz sapsizsa vardir bir sebebi ne olur dislayalim boyleleri..

Misal bwnim kp aynen boyle bir adam kimseyi inandiramiyorum komsulari melek saniyor kizimi bir dak yaninda birakmaya cesaret etmem..
Ve acı olan bunu bilip söylesen dahi aktif suç yoksa, yani bir zarar gören yoksa ceza almıyorlar. Senin kp'ini şikayet edecek kanıtın yok mu

bazıları insan suretinde gezen şeytanlar ,işte onlardan Allah esirgesin tüm canlıları ,kınamakta istemiyorum yaşamadan ölmem korkusuna , neticede ben yapmasam akrabam yapar bişey olur Allah utandırır ,bu yüzden Allah inşallah böylelerini ıslah etsin onlara dertler versin ki böyle uğraşamasınlar elin mahsum savunmasız çoluk çocuğuyla

Ve acı olan bunu bilip söylesen dahi aktif suç yoksa, yani bir zarar gören yoksa ceza almıyorlar. Senin kp'ini şikayet edecek kanıtın yok mu

Yok canim adam ne halt yiyors bizim yanimizda yapmiyor ya...
Uzun yillar kiz yurdunda calismis kesin orda pislikler yapmistir.
Adam ickicnin tekiymis bunu bile ben on yil sonra ogrendim.
En guzeli yalniz yasayan boyle ipsiz sapsiz meczup tiplileri hadim etsinler toplumdan icinde yasamalarina izin vermesinler

Sanırım komşudan şüpheleniyorlardı.
Komşu mu çıktı katil bilmiyorum.

Ama tecavüz ve sonunda canına kastedildiğini duyunca içim parçalandı.

Böylesini yaşatmayacaksın ağır sapık,nefes alması hata.

Piskin suratli pislik, surekli alttan alttan guluyordu zaten.

Benim aklim almiyor bir insan nasil kotu olabilir. Herseyin sebebi vardir diyorum ama bunu yok aciklamasi kabul edilemez. Hem sapikligi, hem de o yavruyu oldurmesi.

Hic vicdan azabi cektigini bile dusunmuyorum.

Kim bilir kac cocugu daha taciz etti. O arayan kizin dogru hatirladigina da emindim. İnsan boyle bir tranvayi unutur mu hic? :(
Diyecek cok sey var bunlar icin de iste ...

Duydum ama dün haberleri kaçırdım detayları izleyemedim. Allah cezasını versin bunların nasıl bir sapkınlıktır saoıklıktır yarabbm sen koru.

ben dün akşam ilk defa duydum haberi ve oturdum ağladım resmen ağladım. Allah herkese akıl, vicdan versin. hiç iyi değiliz hiç..

Bunların cezası bir koğuşa tıkılmak olmamalı
kesinlikle bedenin her zerresi işkence görmeli

Üvey oğlunu oklava ile terbiye etmeye çalışan o iğrenç kadını hatırlıyorum da zavallı yavrunun bağırsaklarını parçalamıştı...

Onun da hapiste diğer mahkumlar parçalamadık organını bırakmamışlar...

Muhtemelen bu o.çocuğuna da ya kol sokarlar yada bacak ama yaptığının 10 katını yaşatırlar şerefsize eminim... Çok da iyi olur...

Ülkede, adaleti ve vicdan rahatlığını diğer suçluların sağlamasını dileyecek hale geldik hepimiz cezaların yetersizliği yüzünden.

Haberi dün izledim, tahmini hiç güç değildi, tecavüz edilerek öldürülmüş bulunacak dedim hemen.
Senaryolar bilindik, verilen cezalar aynı, iyi hal için kravat takıp başını önüne eğmek ve pişmanım demek yetiyor, kurbanlar çocuk, sadece isimler değişiyor ve farklı farklı annelerin yüreği yanıyor.

Hoş, 3 buçuk yaşındaki çocuğu bu devirde kapı önüne oynamaya bırakmak da ne cahil cesareti.
Ama bu, asla bir suçun hafifletici sebebi olamaz.

Cezasi verilecek olsaydı daha once oz yegenini tacizden yattigi 1.5 yilda verilirdi. Benim hic umudum yok maalesef. Bu ulke geri donusu olmayan bir sekilde bataga saplandi. Cezasini da hayvanlar, cocuklar, engelliler ve kadinlar cekiyor en fazla. Yazik, cok yazik...

Back
X