pislik eltim.

gorusmuyorum kımseyle sadece ben lafları yedıgımle kaldım diye uzuluyorum aklıma geldikçe. haklısınız gorumcemın kendısını ılgılendırır ama işte nasıl yanı ya dıyorum kendı kendıme
ne biçim bi aileye düşmüşssün.
bu kadar yüzgöz olunur mu,ailede bu kadar ağır küfürler nasıl ediliyor.
şaştım açıkcası.
görümceni de kv vs bırak bir kenara.
kanıksamışlar belli ki
laçka olmuş ilişkiler.
yapacağın şey uzak durmak.
daha da bu çirkefliğin içine batmak değil.

ne biçim bi aileye düşmüşssün.
bu kadar yüzgöz olunur mu,ailede bu kadar ağır küfürler nasıl ediliyor.
şaştım açıkcası.
görümceni de kv vs bırak bir kenara.
kanıksamışlar belli ki
laçka olmuş ilişkiler.
yapacağın şey uzak durmak.
daha da bu çirkefliğin içine batmak değil.

aynen nereye dustum dıye cok mutsuzum zaten. ben eltımı 2. defa dugunumde gordum daha oncesınde gormedım bıle. kaynanam gorumcemle bıle cok mesafelıydım.

Bu ailede herkes bi tuaf..bence kimse kimse ile görüşmesin herkes işine baksın

merhaba kızlar içime işleyen bir olayı anlatmak istiyorum biraz uzun ama lütfen okuyun.aklıma geldikçe çılgına dönüyorum çünkü. mayıs ayında düğünüm oldu. normalde 1senelik evliydim tayin vs.dolayı önce yaptık. eşimin memletindeki düğünüm sorunlu oldu,yani kavgalı.. şimdi eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. eşimin yalvarmalarına daha fazla dayanamadan yuvamı kurtardım. ama eşiminde çok büyük suçu vardı. neyse bir gece 01.30 civarında eltimden bir msj(eltim yurtdısında) işte cancagızım,abin seni aradı mı bugün konuştugumuzu soyledım. seni ailecek çok seviyoruz kardeşim her zaman yanındayız vs. eşim bişey yazmadı. ben şok oldum bu neyin desteğiydi gece 1,5 ta bişey demedim.unutur gibi yaptım. ertesi gün gece 00.15 civarında bir msj daha x, işte yine kocasına sorsa cvbını alacağı seyleri yazmıs sonunda seni seviyoruz kardeşim yazmış. bu sefer asfalyalarım attı. kıyameti kopardım. nasıl olur bu ne yapmaya calısıyor die. eşime ara dedim uzun ugraslar sonucu aradı 10defa kadar açmadı.sonra x, bana birdaha gece bu saatte msj atma yazma diye msj attı. ertesi gün abisini arıyor. abi x bana ne diye destek veriyor gecenın bır saati karımın yanında, beni arıyosa gunduz arasın bak boyle olmuyo vs demıs. abiside karısına soyluor.ertesı gun faceden sildiğim whatsapptan engellediğim halde bana eltim msj atıyor. sen yanlıs kısıyle ugrasmayı seçtin ben ne gorumcenım ne kayınvalidenim sen kocacıgının nısanlı oldugunu bılıyomuydun ıste kız suralı adı da su.( nısanlı deılmıs sadece bıkac kız ark. ailesıyle tanıstırmıs) işte bana sonra o..u ailece o..u ben sevgiliyken kocamdan y...k yemezdim.(kızlar cok ozur dilerim.)bende yazdım biliyodum bosanmıs olsaydı da kabul ediodum sanane sensin o..u yazdım. sonra kocam arıyor belki 50 defa aradı acmadı. sen karımı sahıpsız mı sandın vs.vs yazdı o da kocama sen sus .... kenarı falan yazdı. sonra ben açtım ağzıma gelenı soyledım ama o da soyluyor. belkide saydıklarımdan bişe anlamadı bilmiyorum.sonra ekran goruntulerını kocamın tlf annesine ve gorumceme attım kocam atmış gibi görün diye. sonra eltim gorumcem hakkında onun p...o videolar var işte kaynanama babasının goruntulu aramada f...şe deyişini falan hep anlattım .esımde annesıne ve kardesıne soylemıs. olay boylece kapandı güya. abisinide aradık karısını soyledık yazısmaları attık o gun bugundur abısı bıle kardesını aramıyor. beni ne kaynanam ne gorumcem ne biri bile aramadı. şimdi gorumcem eltimin fotografları falan begenıyor bişey olmamış gibi. ben görünce çıldırıyorum bana o kadar laflar sayıldı kımsenın cıtı cıkmadı.gorumceme p..o su var dedi hala can ciger kuzu sarmaları. sizce ben ne yapmalıyım ? çok uzun oldu kusura bakmayın.

O aileden kimseyle gorusmeyin. Esiniz de resmi olsun. Yomsa evliliginiz zarar gorur.

Çok gördüm birbirinin arkasından konuşup da yüzyüzeyken can ciğer olan. Buraya takılmayın.

Kendinize bir iyilik yapın ve o insanlardan uzak durun. Ne oldukları belli değil.

Çok gördüm birbirinin arkasından konuşup da yüzyüzeyken can ciğer olan. Buraya takılmayın.

Kendinize bir iyilik yapın ve o insanlardan uzak durun. Ne oldukları belli değil.

takılıyorum işte nasıl olur diye amaevt görüşmüyorum inşallah bi yerde yolda bile denk gelmeyiz.

takılıyorum nasıl olur dıyorum kendı kendıme ama esımde bosver dıyo o onların sorunu dıyo bızene dıyo. ınsallah bı yerde bıle denk gelmeyız herhangi biriyle.

Pardon da ne biçim bir ailenin içerisindesiniz.
Ben olsam kimseyi muhattap almazdım bu saatten sonra, ne kadar çirkin söylemler.
Çirkef bir ailedesiniz vesselam...

kötü söz sahibine yakışır ağzını da kalbini de bozma sen kendi yuvana bak evliliğine bak tıka kulaklarını kapa gözlerini eşinle e de snein ailen vs diye söylenme huzunuz kaçmasın

Belkide söyledikleri vardır
Bu yüzden canciğerler halen :skandal:
bide boşver kimsenin ne kötü olduğunu ispatlamaya çalışma
inan herkes biliyor neyin ne olduğunu

Belkide söyledikleri vardır
Bu yüzden canciğerler halen :skandal:
bide boşver kimsenin ne kötü olduğunu ispatlamaya çalışma
inan herkes biliyor neyin ne olduğunu

eltimin dediklerini 1 yıl önceden biliyodum ama kımseye bişey demedim demezdimde ama artık damarıma bastı bende inceldiği yerden kopsun dedim. belkide soyledıklerı vardır derken ne demek ıstediniz anlayamadım ama açıklarsanız

Kapinizi kapattiginizda herkes disarida kalir esinizin size destek olmasi onemli olan ki bunu yapmayan adamlar da var. Terbiyesiz insanlara cevap vermeyin kesip atmissiniz bu yeterli zamani gelir utanirlar yaptiklarindan unutmayin ama sadece sabredin huzurunuzu bozmayin.

eltimin dediklerini 1 yıl önceden biliyodum ama kımseye bişey demedim demezdimde ama artık damarıma bastı bende inceldiği yerden kopsun dedim. belkide soyledıklerı vardır derken ne demek ıstediniz anlayamadım ama açıklarsanız
Görümceniz hakkında söyledikleri

fazla ilginç bir aile yapıları var..uğraşırsan dahada batarsın..bence sende ilgilenme..

Back
X