Öncelikle merhaba.Herkes gibi benim de dertlerim var.Sağolsunlar hiç de eksik olmuyorlar.İki gün önce de büyük bir yıkım yaşadım.19 yaşındayım.Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı doğru düzgün erkek arkadaşım bile olmadı, kız lisesinde okuduğum için.Fakülteden bir arkadaşım oldu.Face'den ekledi beni.Oradan öyle konuştuk.Okulda öyle bir ortam olmadığı için iki yabancı gibiyiz.Face'te de öyle birkaç defa arkadaşça.Kendisi de benim gibi muhafazakar...Ben ehliyet aldım, o da almak istiyormuş, gittiğim kurs uygun diye oraya yazılmak istedi.Tamam yardımcı olurum yazdırırım seni dedim.Okul Avrupa yakasında, orada değil de geldi Üsküdar'da buluştu benimle.(Kurs Üsküdar'da) Halbuki aynı gün aynı saatte okulda ikimizin de sınavı var birlikte de çıkabilirdik.Neyse buluştuk yürüyoruz, önden önden gidiyor ben arkadan yetişmeye çalışıyorum.Resmen kursa kadar o önde ben arkada koşturdum.Aramızda 1 metre var neredeyse.Utandığını falan anladım.Rahatlasın diye konuştum biraz kısa kısa cevap falan verdi.Yüzünü görmüyorum tabi.
Kursa girdik, kapıyı açıp kendi geçti kapıyı da benim üstüme bıraktı, hiç tutmadı.
Ben sinirden gülüyorum artık arkada.Böyle saçma sapan falan konuştu bir iki.Sonra ayrıldığımızda da ben gidiyorum anca giderim hoşçakal dedi bir teşekkür bile etmeden, halbuki çok koşturdum onun için.Sonra 5-10 dakika sonra Face'ten teşekkürler yazdı.O önden ben arkadan yürürken kendimi o kadar kötü hissettim ki.Sanki ben pislikmişim gibi.Hani arkadaşça görüyorum ama acaba olur mu bir şeyler diye de düşünmüyor değildim, karşı cins sonuçta.Gerçekten çok kötü hissediyorum iki gündür, yaptığı şey çok ağrıma gitti.