Pisman etmek

Evet haklisiniz ama belkide gozunde aklanmayacagim. Rezil olmus hissediyorum amlayabiliyor musunuz? Daha oncede dile getirdigim gibi, kendimden utandim,utaniyorumda
farkındamısın daha yeni yeni anlaşılıyorsun...önce kendini affet ve zaten kendini bir daha utnadıracak şeyler yapmamaya dikkat et...gençsin kanın kaynıyor,kabına sığmıyorsundur... belki bu olay olmasaydı kendine çeki düzen vermeyecek hala aynı rahatlıkla devam edecektin...
ben o arkadaşının yerinde olsam ve sen bana desenki... kusura bakma evet çok şımardım... utandım... sen bana bunları hatırlattığın için çok teşekkürederim desen...karşındaki bu sözlerinden etkilenip ne kadar olgun bir kız böyle tepki vereceğini bilmiyordum diyecek kapasitede birimi...
eğer değilse boş ver gitsin...çevrenede kendinede tavırlarınada çeki düzen verirsin... bazı şeyleri düşünmeden yapabilir insan... yapıyoruz da ...önemli olan tekrarlamamak...
ilk yapılan hatadır..eğer tekrarlıyorsan bu aptallığa girer...
utanıyorsan, sevinmelisin , olgunlaşıyorsun demekki...

farkındamısın daha yeni yeni anlaşılıyorsun...önce kendini affet ve zaten kendini bir daha utnadıracak şeyler yapmamaya dikkat et...gençsin kanın kaynıyor,kabına sığmıyorsundur... belki bu olay olmasaydı kendine çeki düzen vermeyecek hala aynı rahatlıkla devam edecektin...
ben o arkadaşının yerinde olsam ve sen bana desenki... kusura bakma evet çok şımardım... utandım... sen bana bunları hatırlattığın için çok teşekkürederim desen...karşındaki bu sözlerinden etkilenip ne kadar olgun bir kız böyle tepki vereceğini bilmiyordum diyecek kapasitede birimi...
eğer değilse boş ver gitsin...çevrenede kendinede tavırlarınada çeki düzen verirsin... bazı şeyleri düşünmeden yapabilir insan... yapıyoruz da ...önemli olan tekrarlamamak...
ilk yapılan hatadır..eğer tekrarlıyorsan bu aptallığa girer...
utanıyorsan, sevinmelisin , olgunlaşıyorsun demekki...
Uzatmamak adina özür dilemedim ondan hatta muhattap bile olmuyorum artik. Kendimi de affedemiyorum. Intikam gibi sacma islere de kalkismayacagim, saygisizlik ettiysem defalarca kez ozur diliyorum sizden. Kendimden bu kadar utanirken onunla karsilastigimda ne yapacagimi bilmiyorum sadece..

Ahah karsilikli guluselim o zaman, kirici yorumlarinizi ciddiye alacagimi dusunmediniz herhalde :)
Bak iste sana göstermek istedigim bu canım. Gördün mı bak aynı senin gibi şımarık davrandım ve kırıcı oldugunu gordun. Kalp kirmakla,üstün olmakla hic bir sekilde mutlu olunmaz. O yuzden öncelikle insanlara karsi tutumunu gözden geçir sonra kendine bu konu da yol ciz

Evet haklisiniz belkide hirsli oldugum icin boyle dusunuyorum. Soyle bir hisse kapildim;rezil olmus hissi. Ki kendimden utaniyorum. Gormeye bile tahammulum yok onu. Cunku cidden gordukce, hatirladikca rezil oldugum aklima geliyor ve utaniyorum

yok ablacım, ona rezil oldum diye düşünme. sadece toplumda saygı duyulan ve sevilen bir insan olmak için bahsettiğin şımarık tavırlarını törpülersin olur biter. o zaman kendine duyduğun saygın da artar ve olgunlaşırsın. bu senin bundan sonraki hayatın için gerekli. o çocuğa rezil olmuş olmuyorsun.. bak ben bir kere evlilik niyetiyle biriyle görüşmüştüm. çocuk yakışıklı, efendi, maddi durumu da iyi biriydi. ama çok mükemmelliyetçiydi. bunu bildiğim için çok dikkat etmiştim her detayıma. o gün yeni kadın çorabı giydim. namaz vakti gelince birlikte camiye girdik. ayakkabımı çıkardığım gibi ne göreyim çorabım hem de üstten kocaman şekilde kaçmış ve o da gördü bunu. yerin dibine geçmiştim :) ama şu an düşünüyorum sadece gülüyorum. ben de bundan sonra toplumda sevilmek için pamuk çorap giyeceğim :KK48: o çocukla olmadı mesela. başka pürüzler de çıktı. ben de utandm ama geçti şimdi. hayırlısı değilmiş öyle düşünüyorum, sen de öyle yap :)

Bak iste sana göstermek istedigim bu canım. Gördün mı bak aynı senin gibi şımarık davrandım ve kırıcı oldugunu gordun. Kalp kirmakla,üstün olmakla hic bir sekilde mutlu olunmaz. O yuzden öncelikle insanlara karsi tutumunu gözden geçir sonra kendine bu konu da yol ciz
Bugun hayatimin dersini aldim sanirim :) defalarca kez tesekkurler ve ozur diliyorum

yok ablacım, ona rezil oldum diye düşünme. sadece toplumda saygı duyulan ve sevilen bir insan olmak için bahsettiğin şımarık tavırlarını törpülersin olur biter. o zaman kendine duyduğun saygın da artar ve olgunlaşırsın. bu senin bundan sonraki hayatın için gerekli. o çocuğa rezil olmuş olmuyorsun.. bak ben bir kere evlilik niyetiyle biriyle görüşmüştüm. çocuk yakışıklı, efendi, maddi durumu da iyi biriydi. ama çok mükemmelliyetçiydi. bunu bildiğim için çok dikkat etmiştim her detayıma. o gün yeni kadın çorabı giydim. namaz vakti gelince birlikte camiye girdik. ayakkabımı çıkardığım gibi ne göreyim çorabım hem de üstten kocaman şekilde kaçmış ve o da gördü bunu. yerin dibine geçmiştim :) ama şu an düşünüyorum sadece gülüyorum. ben de bundan sonra toplumda sevilmek için pamuk çorap giyeceğim :KK48: o çocukla olmadı mesela. başka pürüzler de çıktı. ben de utandm ama geçti şimdi. hayırlısı değilmiş öyle düşünüyorum, sen de öyle yap :)
Ahahaha tesekkur ederim abla, seni kaybettigine pisman olmali bence :) daha iyi hissediyorum gercekten. Simdi daha ozguvenli hissediyorum karsisinda daha dik,hanimhanimcik durabilecegim galiba. Sayisiz tesekkur ederim sana :)

Ahahaha tesekkur ederim abla, seni kaybettigine pisman olmali bence :) daha iyi hissediyorum gercekten. Simdi daha ozguvenli hissediyorum karsisinda daha dik,hanimhanimcik durabilecegim galiba. Sayisiz tesekkur ederim sana :)

ben teşekkür ederim, o kadar olgun ve hanım hanımcık ol ki o yansın seni kaybettiğine. zaten erkekler gözümüzde büyüttüğümüz gibi değiller. sıradan insanlar :)

sen şımarmışsın o da seninde farkında olduğun şeyi yine sana söylemiş..
bunda pişman etmelik bi durum yok..

Hoslandigini bildigin icin simarik hareketler sergiledin cocukta bundan rahatsiz olmus sonrasinda sordugunda cevaplamis neyine pisman ediceksin ? Sen neyine guveniyosun acaba? Herkes simarik hareketlerinle etrafinda mi olmali sence :D

Cirkinse neden hoslandin cocuktan , cirkin mirkin ama seni fena bozmuss...

Arkadaslar hoslandıgım bir cocuk vardı. Basta bana acıldı ama ben kabul etmedim. Daha sonra o cocuk kuzenimin arkadası oldugundan kuzenimle beraber o cocukla bulustuk,oturduk,sohbeti ettik falan. Ben cocuktan hoslanır gibi oldum. En son bulusmamizda biraz fazla sımardım farkında olmadan sımarık hareketler falan yapmısım iste. Cocukla bir kez daha bulustuk o olaydan sonra kuzenimde var tabi. Kuzenim sevgilisini aldi gittibiz basbasa kaldik yanima bile gelmedi. Eve gelince mesaj attim soguk konustu daha sonra biz seni fazla simarttik heralde dedi. Tabiii ben delirdim.. Simdide onun canini yakmak istiyorum. Ya cirkinin biri laf aramizda bütün arkadaslarim sen ona fazlasin diyor. Tip icin elestirmiyorum olan bu sadece. Sizce pisman etmek icin ne yapmaliyim? Bu arada burnu kaf daginda olan biri.

senin burnun da yerlerde değil sanki :)
açıkcası pişman edeceğin birşey yok ki
açık yüreklilikle seni eleştiren bir insan var karşında
eleştirilmekten bu derece gocunup bunu intikam meselesi haline getirmek
kişiliğini zaten ele veriyor

senin burnun da yerlerde değil sanki :)
açıkcası pişman edeceğin birşey yok ki
açık yüreklilikle seni eleştiren bir insan var karşında
eleştirilmekten bu derece gocunup bunu intikam meselesi haline getirmek
kişiliğini zaten ele veriyor
Elestirilmekten neden gocunayim. Kendisi dort dortluk bi insan olsa her turlu elestirisini dinlerim. Ben onun hatalarini yuzune vurmuyorum mesele budur belkide :)

Bugun hayatimin dersini aldim sanirim :) defalarca kez tesekkurler ve ozur diliyorum
Onemli degil canım.:) insanız hata yaparız ama bazen bi musibet bin nasihattan iyi geliyor. Yıllar once benzer seklde bi olay yasamıştım ck sevsigim bi büyüğüm bana boyle bisey yapmıştı. Mutlu günler :)

Benden 1 yaş küçüksün ve şu an kendimi nine gibi hissettim be canım.
Azıcık büyü lütfen... Herkes sana ailen gibi davranmaz bu hayatta bunu bil.
Sonradan çoook üzülürsün,demedi deme.

olgun olmak icin daha mi ciddi, resmi olmaliyim :)

hayır tabi ki. ben mesela hiç ciddi ve resmi değilimdir. gayet sıcakkanlı davranırım. ama aynı zamanda şımarık hareketler yaparak çocuksu gözükmemeye çalışırım. yani şımardığım kişiler bellidir, ailemin yanında, beni gerçekten tanıyan o hallerimin hoşuna gideceği kişiler yanında. ama şaka olduğunu belli ederek :) ama mesela yeni tanıştığın bir erkeğe daha hanım durmalısın. güleryüzlü ol, doğal ol ama şımarık tavırları törpüle yeterli :)

Back
X