Pişman mı olmuş bilmiyorum ama bana yazdıkları..

canım ya bi öyle diyor bide umarım beni yanlış anlamıyorsundur.bu konuşmalarımı barışmak istiyor diye yorumlamıyorsundur benim barışmak gibi bi niyetim ve çabamda yok diyor bende bilmiorum pazar günü moralim çok bozuktu ama bunun yüzünden.:50: ertesi günde msn de yazmış ya kusura bakma dün net gitti yine diye hani tam sevgilimi olalım diyorsun yani dedi ya ondan sonra net gitti işte :31:

off bilmiyorum ki yaa varmıdır halen duyguları ne yapmak istiyor onu anlamıyorum.:26:

yok zaten yeterince acı cektim artık ona hiçbişey yazmayacamda o yazarsa cevapta vermeyecem yine mutsuz ediyor beni,üzülüyorum onun umurunda olmadığımı biliyorum ben unutmuştum herşeyi şimdi yine herşey başa saracak gibi sanıyorum :5: kendimi toparlamam gerek

yorum yazdığınız için sağolun kızlar :71:

bencede yazma bakalım ne yapıcak ertesi günde nete girmiş bide net gitti demiş dimi ta tahmin ettiğim gibi kaç bence şimdi kovalayan o olsun çünkü karşındaki insanı önemsemesen böyle net gitmiş o olmuş bu olmuş önemsemez şimdi geri çekil canım. Bak bakalım neler olucak :47:

evet canım yazmayacam şimdi birazdan hazırlanacam,süslenip işime gidicem bu arada sana bi link verecem özelden ben dün gece buldum güzel şeyler yazılıyor ayrılıklar konusunda gerçi konu 1 yıllık filan ama bilgiler evrensel tüm zamanlar için gerçerli kanımca :24: sayfa sayfa okuyorum ben tavsiye ederim tatlım :16:

canım tam unuttum dediğin an çıkıp geliyorlar ya alt üst etmekten akıl karışıklığından başka hiç bir işe yaramıyorlar

ben yeni üye olduğum için tatlım sana özelden mesaj atamıyorum o linkidaha önce okumuştum ama şu an 3 hafta içine giricek ne bir ses var nede seda ne bilim çok karışığım hamisciğim seninle yazışmak mümkün olsaydı konuşmak isterdim ne bilim dertliyim işte ..... :18:

canım tam unuttum dediğin an çıkıp geliyorlar ya alt üst etmekten akıl karışıklığından başka hiç bir işe yaramıyorlar

evet ve bunuda bilerek yapıyorlar çok sinir bozucu bi durum yaa.artık kaale almamaya karar verdim ne hali varsa görsün canım yaa :31:
ben yeni üye olduğum için tatlım sana özelden mesaj atamıyorum o linkidaha önce okumuştum ama şu an 3 hafta içine giricek ne bir ses var nede seda ne bilim çok karışığım hamisciğim seninle yazışmak mümkün olsaydı konuşmak isterdim ne bilim dertliyim işte ..... :18:

canım dertlenmemek mümkün değil ayrılalı 3 hafta olduğunda ben halen ruh gibiydim :31: umarım sende düzeleceksin.keşke konuşup seninle dertleşebilseydik ne iyi olurdu :16:

Back
X