Pişman mı olucam

Haklısınız pişmanım bu konuda ben getirdim bu raddeye istiyordum çünkü.
Mesela bazı arkadaşlar sevmiyormuşsun dediler başkasıyla evlense kahrolurum ve onu özlerim ben çok karışığım ya 😢

Bence barış ve kimseye söyleme bi süre öyle devam edin en azindan içine pişmanlık kalmasın he baktın hislerin değişmiyor medenice ayrıl kimsenin seni yargılamaya hakkı.yok kendine ikinci şansı ver bence belkide senin için daha iyi olcak

Ben de sinmeden evlendim.hersey uyuyirdu ama ne bileyim iste olumsuzluk vardi ..sizi anliyorum.maalesef su an aliskanlik olsa da o his gecmiyor.keske evlenmeseydim diyorum.su.an hic sorun yok ama ruh esim degil.hayallerimdeki kafa yapima uygun degil.ama diger sartlarimin hepsi var.ikisi birada olmuyor.
Cok sanslilar ruh esini bulanlar.ins siz de bulursunuz.
Ben yapamadim siz sakin evlenmeyin

Çok üzüldüm gözlerim doldu inanın 😢 evlilik ne kadar zor bi şeymiş allahım aşık olarak evlense başka yerlerden sıkıntı çıkıyor mantıkla evlense duygu eksik kalıyor bilmiyorum insanlar mutsuz mu sandığım kadar ama çok takıyorum kafama ikisi bir arada zaten bulan zaten ultra şanslı.
Aslinda ben mutsuz olacağımı düşünmüyorum tam anlamıyla aşık değilim ama hissim var. Biraz belli olmuyor bu işler.

Siz mantıklı geliyor diye mi evlendiniz?

Bence barış ve kimseye söyleme bi süre öyle devam edin en azindan içine pişmanlık kalmasın he baktın hislerin değişmiyor medenice ayrıl kimsenin seni yargılamaya hakkı.yok kendine ikinci şansı ver bence belkide senin için daha iyi olcak

Çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için. Erkek arkadaşım gerçekten üzülmeyi hiç hak etmeyen birisi beni de çok seviyor onu yıpratmaktan korkuyorum.
Onun da hatası burada sen istemiyorsan ben hiç istemiyorum dese aklım başıma gelir mi belki..
Artık son noktayı koyduk ben onu aramamam lazım çünkü kıymetli benim için üzülmemesi için her şeyi yaparım.
Nasip diyip zamana bıraktım.

Çok üzüldüm gözlerim doldu inanın 😢 evlilik ne kadar zor bi şeymiş allahım aşık olarak evlense başka yerlerden sıkıntı çıkıyor mantıkla evlense duygu eksik kalıyor bilmiyorum insanlar mutsuz mu sandığım kadar ama çok takıyorum kafama ikisi bir arada zaten bulan zaten ultra şanslı.
Aslinda ben mutsuz olacağımı düşünmüyorum tam anlamıyla aşık değilim ama hissim var. Biraz belli olmuyor bu işler.

Siz mantıklı geliyor diye mi evlendiniz?
kucuk ornek vereyim.23 yasindayim.kiralik ev ariyoruz.once baktik baktik..ev icin sartlarimizi.prensipte anlastik..bir turlu begenemedik.4 ev bakmistik sadece..zaman olarak musait.israrla kabul ettirmeye calisiyor.benim hakli sebep var ama ona gore yok.
Ben de ne yaparsan yap dedim trip attim.kapattim
Sen bunu dogru yonde yorum yaparak evi tut.
3 gun telefonlari acmadim.ailemde fazla onemsemedi.kin yok ben de.
.1 ay sonra evi gordum.ufak tefek seyler hep doneydi ama gormezden geldim.

Ben simdi boyle yapan ileride ne yapmaz.nisani bile atmayi dusundum.
Sonra baristim .
Evlendik.pisman miyim?
hayir
Ailelerle tek tuk de olsa Buyuk sorunlar yasadim ama karsilikli tepkilerdi.
Esim Kisilik olarak fazla guclu karakter ben de duygusal hassasligim fazla.
Kisi olarak her kadinin sahip olmak istedigi bir adam....
Duygusal aktarimi yok.ailesinden kaynakli dusunuyorum.
evliligimde buyuk sorun var desem rabbim tas eder ..kisi olarak sevdim.o da beni seviyor.hala seviyorum
Cok cabaladim ama birbirimizin kabuklarini kiramadik.
.asik olmak cok farkli birsey..
Benim dunyamdan hic bakmiyor.cok realist.siyah ve beyaz ..benim gri alanim var
Onun yok.
Mantik cok fazlaydi ama sevgisini iliklerime kadar hissettim.
belki de ben de onun istedigi biri degilim.
Her istedigini ayni anda sahip olamazsin
Benim inancimdan kaynakli da davranislarim sekilleniyor.
Cok uzattim ama samimiyetinize inandim
Babam gibi birini sectim
Babamin da sevmedigim yonleri vardi
Esimde de var.😉

25.5 yaşındayım üniversite mezunuyum kpss çalışıyorum hâlâ.
Konumu hatırlayanlar vardır 10 aydır mükemmel anlaştığım, ahlaklı, dürüst, aşık birini ailemle tanışdırdıktan sonra bıraktım.
Çünkü evlenmek için can atamadım, içim daraldı, uykularım kaçtı zorladım kendimi ama yok kötü his 2 Gün geçti 3.gün yine çıkıyor.

Ailem, çevrem bir daha böyle birisini bulamazsın(bu zamana kadar bi çok erkek arkadaşım oldu hiç bu kadar anlaştığım evlenmeyi planladığım olmadı) yaşın geldi, evde kalırsın gibi sözler söylüyorlar piskolojim çok kötü kafayı yemek üzereyim.

Bi yandan 10 ayımı geçirdim özleyeceğim onu biliyorum, bi yandan erkek arkadaşım çok çok üzüldü bu zaten beni maffediyor 😢 😢 ah aldım fikri, pişman olacak olma korkusu lütfen bana bi şeyler söyleyin akıl fikir verin.
Teşekkür ederim
Kimsenin lafi ile evlenilmez ama yazdiklarindan anladigim kadari ile sende bu kisiye bos degilsin kararlarini birdaha gozden gecirmende fayda var sonucda senin hayatin bu

kucuk ornek vereyim.23 yasindayim.kiralik ev ariyoruz.once baktik baktik..ev icin sartlarimizi.prensipte anlastik..bir turlu begenemedik.4 ev bakmistik sadece..zaman olarak musait.israrla kabul ettirmeye calisiyor.benim hakli sebep var ama ona gore yok.
Ben de ne yaparsan yap dedim trip attim.kapattim
Sen bunu dogru yonde yorum yaparak evi tut.
3 gun telefonlari acmadim.ailemde fazla onemsemedi.kin yok ben de.
.1 ay sonra evi gordum.ufak tefek seyler hep doneydi ama gormezden geldim.

Ben simdi boyle yapan ileride ne yapmaz.nisani bile atmayi dusundum.
Sonra baristim .
Evlendik.pisman miyim?
hayir
Ailelerle tek tuk de olsa Buyuk sorunlar yasadim ama karsilikli tepkilerdi.
Esim Kisilik olarak fazla guclu karakter ben de duygusal hassasligim fazla.
Kisi olarak her kadinin sahip olmak istedigi bir adam....
Duygusal aktarimi yok.ailesinden kaynakli dusunuyorum.
evliligimde buyuk sorun var desem rabbim tas eder ..kisi olarak sevdim.o da beni seviyor.hala seviyorum
Cok cabaladim ama birbirimizin kabuklarini kiramadik.
.asik olmak cok farkli birsey..
Benim dunyamdan hic bakmiyor.cok realist.siyah ve beyaz ..benim gri alanim var
Onun yok.
Mantik cok fazlaydi ama sevgisini iliklerime kadar hissettim.
belki de ben de onun istedigi biri degilim.
Her istedigini ayni anda sahip olamazsin
Benim inancimdan kaynakli da davranislarim sekilleniyor.
Cok uzattim ama samimiyetinize inandim
Babam gibi birini sectim
Babamin da sevmedigim yonleri vardi
Esimde de var.😉
Aa bahsettiğiniz durum farklıymış ben mantıkla hareket ettim diyince iyi bi insandı ama aşık değildim diyeceksiniz sandım.. Halbuki başka durumdan yakınıyorsunuz benim böyle değil erkek arkadaşım çok uyumlu sen nasıl istersen öyle olsun diyo ve bunun için de uğraşıyor çırpınıyor yani karekter olarak bakış açısı olarak çok uygun geliyor bana zaten bırakmak istememekte bunun için ısrar ediyorum..

Konumu hatırlayanlar vardır 10 aydır mükemmel anlaştığım, ahlaklı, dürüst, aşık birini ailemle tanışdırdıktan sonra bıraktım.
Çünkü evlenmek için can atamadım, içim daraldı, uykularım kaçtı zorladım kendimi ama yok kötü his 2 Gün geçti 3.gün yine çıkıyor.

Ailem, çevrem bir daha böyle birisini bulamazsın(bu zamana kadar bi çok erkek arkadaşım oldu hiç bu kadar anlaştığım evlenmeyi planladığım olmadı) yaşın geldi, evde kalırsın gibi sözler söylüyorlar piskolojim çok kötü kafayı yemek üzereyim.

Bi yandan 10 ayımı geçirdim özleyeceğim onu biliyorum, bi yandan erkek arkadaşım çok çok üzüldü bu zaten beni maffediyor 😢 😢 ah aldım fikri, pişman olacak olma korkusu lütfen bana bi şeyler söyleyin akıl fikir verin.
Teşekkür ederim
25.5 derken yaşadığın yaş kompleksi ortada valla 26 dan sonraya erkekler yaşlı gözüyle bakıyor çıtır kız arayışında çoğu eşimin iş arkadaşları var bekar 30 yaşında 27 -28 yaşında taş gibi arkadaşlarımı elinin tersi ile itiyorlar valla otur bence derdine yan kardesim

aynısını yaşadım ben de çocuk da çok aşıktı bana ailesine nasıl annlatmışsa annesi bana bayılıyordu sakın ayrılmayın diyordu bana rahat battı ayrıldım kendi annemle de tanıştırmamıştım ama şimdi pişmanlıktan geberiyorum adeta aaah ah keşke geri dönse :KK45:

Ama sen sana gore 4 4luk ariyorsun . Mesela spor yapmiyor demişsin. Spor yapan kasli birini bulursun belki ama ilgisiz olur. Herkesin bir kusuru var. Sen bu kusurlari tolere edebilir misin ona bak.
25 yillik evliyim. Eşimin de kusurlari var benim de. Spor yapmaz çok yer. Bana canim cicim demez. Ama harika bir babadir ve beni hiç üzmez. Atletik biriyle evlenseydim yuzume canim cicim deyip arkamdan işler çevirseydi daha iyi mi olurdu.
Yalniz bir de nasip olayi var. Nasip degilse o yuzden de bozulmuş olabilir. Kendinizi üzmeyin nasip degilse yapacak bir şey yok.

Teşekkür ederim
Aslında ayrılığın sebebi olduğuna inanmıyorum vazgeçersen biter

Ya bence siz evlilikten korkup ayrılmışsınız. İlla evleneceksiniz diye bir şart yoktu ki devam etseydiniz.

Ama sen sana gore 4 4luk ariyorsun . Mesela spor yapmiyor demişsin. Spor yapan kasli birini bulursun belki ama ilgisiz olur. Herkesin bir kusuru var. Sen bu kusurlari tolere edebilir misin ona bak.
25 yillik evliyim. Eşimin de kusurlari var benim de. Spor yapmaz çok yer. Bana canim cicim demez. Ama harika bir babadir ve beni hiç üzmez. Atletik biriyle evlenseydim yuzume canim cicim deyip arkamdan işler çevirseydi daha iyi mi olurdu.
Yalniz bir de nasip olayi var. Nasip degilse o yuzden de bozulmuş olabilir. Kendinizi üzmeyin nasip degilse yapacak bir şey yok.

Ben ondan vücud yapmasını beklemiyorum ki boyu uzun biraz zayıf ne var yani hafta da 2 Gün salona gitse benim gözüme daha güzel görünse sadece seni istiyorum diyip sizlaniyor bazı erkekler gıcık oluyorum

• Komik
Reactions: 000
25.5 derken yaşadığın yaş kompleksi ortada valla 26 dan sonraya erkekler yaşlı gözüyle bakıyor çıtır kız arayışında çoğu eşimin iş arkadaşları var bekar 30 yaşında 27 -28 yaşında taş gibi arkadaşlarımı elinin tersi ile itiyorlar valla otur bence derdine yan kardesim
Komik bi yorum :)

Ben ondan vücud yapmasını beklemiyorum ki boyu uzun biraz zayıf ne var yani hafta da 2 Gün salona gitse benim gözüme daha güzel görünse sadece seni istiyorum diyip sizlaniyor bazı erkekler gıcık oluyorum
Siz spora gidiyor musunuz? Fiziğiniz çok mu iyi?

İçinize sinmemiş erkek arkadaşınız, ilk tanıştığız zamanlardan beri konu açıyorsunuz bu konuyla ilgili. Başından beri soru işaretleriyle devam ettiniz çünkü evlenmek istiyordunuz. Ama iş ciddiye binince, adım atamadınız çünkü aşık değilsiniz, hadi aşık değilsiniz, duygusal anlamda bir sevgi de hissetmiyorsunuz. İnsan olarak sevmeniz, beraber güzel vakit geçirmeniz, fikirlerinizin uyuşması ayrı birsey.

Pişmanda olabilirsiniz olmayada bilirsiniz. Ama baştan beri tereddütle devam edip karşınızdaki insana yeterince haksızlık ettiğinizi düşünüyorum. Hala spor yapıp gözüme hoş gözükseydi demeniz oldukça bencilce. Spor yapsaydı başka bir noktaya takılacaktınız çünkü bu adamı sevmiyorsunuz. Zorlamanın bir anlamı yok. Madem bitirmişsiniz, yolunuza bakın.

ama tutarlı olmanız lazım siz sadece o kişiye zararınız olmuş hadi sonradan iş ciddiye binince fikrinizin değişmesi sizin yeterince olgun olmadığınızın göstergesi bence.

Siz spora gidiyor musunuz? Fiziğiniz çok mu iyi?

İçinize sinmemiş erkek arkadaşınız, ilk tanıştığız zamanlardan beri konu açıyorsunuz bu konuyla ilgili. Başından beri soru işaretleriyle devam ettiniz çünkü evlenmek istiyordunuz. Ama iş ciddiye binince, adım atamadınız çünkü aşık değilsiniz, hadi aşık değilsiniz, duygusal anlamda bir sevgi de hissetmiyorsunuz. İnsan olarak sevmeniz, beraber güzel vakit geçirmeniz, fikirlerinizin uyuşması ayrı birsey.

Pişmanda olabilirsiniz olmayada bilirsiniz. Ama baştan beri tereddütle devam edip karşınızdaki insana yeterince haksızlık ettiğinizi düşünüyorum. Hala spor yapıp gözüme hoş gözükseydi demeniz oldukça bencilce. Spor yapsaydı başka bir noktaya takılacaktınız çünkü bu adamı sevmiyorsunuz. Zorlamanın bir anlamı yok. Madem bitirmişsiniz, yolunuza bakın.
çok güzel bir yorum. devam et diyenlere kesinlikle katılmıyorum. adamın 10 ayını almışsınız zaten daha fazla zamanını çalmayın. zaten biraz aklı varsa o da istemez bundan sonra. 10 ay isteyip istemediğinizi anlamak için yeterli bir süre. bazı insanlar için elektrik çok önemlidir zamanla da olmaz. sizin yapınız da böyle. yapılacak bir şey yok.
bundan sonrasına gelince. karşınıza daha iyisi de çıkabilir çıkmayadabilir. istedikleriniz de sizi istemeyebilir. ama bu istemediğiniz biriyle evlenmenizi gerektirmez.

Eşinizle ilgili özel bir şey mi var yoksa genel olarak evlilik için mi söylediniz bunu merak ettim
Genel anlamda evlilik için söyledim.
Yeni nesil evlenmeyi toz pembe görüyor. Pembe panjurlu ev, sevgi yumağı bi ilişki filan sanıyorlar evliliği. evlendikten sonra herşey monotonlaşınca da hayal kırıklığına uğruyorlar. Burada bununla alakalı çok konu var. Yıllarca flört edip romantik zaman geçirirken evde elinden telefon düşmeyen kocalardan şikayet ediyorlar. Veya sevgiliyken ailesiyle ilişkileri daha az olanın evlenince anneci çıkması, kadın evin içindeki her işi yüklenmek zorundaymış gibi davranılması gibi gibi.
Bu yüzden evlilik ciddi bir sorumluluk. Bekarken evde anneniz mis gibi yemeğinizi yapıyor işten gelince ayağınızı uzatacak veya kendinize ayıracak vaktiniz oluyor. Evlenince kendi sorumluluğunuz yanında bir başkasının sorumluluğunu da üstleniyorsunuz ve hasta olmanıza bile izin olmuyor neredeyse. İstisna evlilikler tabiki var ama malesef geneli böyle. Hep kadın idare etmek zorunda kalıyor yada boşanıp geri dönüyor.
Bu sorumluluklardan dolayı şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim diyorum. Bekarlık sultanlıktı 😂

Ben 25 yaşında benimle evlenmek isteyen sevgilimle evlenmediğim için şükürler ediyorum. 28 yaşında eşimle tanıştım, çok iyi bir eş. Arkadaşım 26 yaşında evlenmek isteyen sevgilisiyle evlenmediği için kahroluyor, çünkü 35 yaşında ve bekar. Yani bu çok kompleks bir konu, ne olacağı hiç belli olmaz. Hakkınızda hayırlısı diyelim.

Back
X