- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 946
- 123
- 31
Siz spora gidiyor musunuz? Fiziğiniz çok mu iyi?
İçinize sinmemiş erkek arkadaşınız, ilk tanıştığız zamanlardan beri konu açıyorsunuz bu konuyla ilgili. Başından beri soru işaretleriyle devam ettiniz çünkü evlenmek istiyordunuz. Ama iş ciddiye binince, adım atamadınız çünkü aşık değilsiniz, hadi aşık değilsiniz, duygusal anlamda bir sevgi de hissetmiyorsunuz. İnsan olarak sevmeniz, beraber güzel vakit geçirmeniz, fikirlerinizin uyuşması ayrı birsey.
Pişmanda olabilirsiniz olmayada bilirsiniz. Ama baştan beri tereddütle devam edip karşınızdaki insana yeterince haksızlık ettiğinizi düşünüyorum. Hala spor yapıp gözüme hoş gözükseydi demeniz oldukça bencilce. Spor yapsaydı başka bir noktaya takılacaktınız çünkü bu adamı sevmiyorsunuz. Zorlamanın bir anlamı yok. Madem bitirmişsiniz, yolunuza bakın.
Aşık değilim ama zaten aşk elde edemediğine seni istemeyene oluyor kendim de söylüyorum aşık olmadığımi ama seviyorum sevmesem bunca ay konuşamam zaten.
Ayrıca tanıştığımdan beri de konu açarım çünkü bu platform bunun için. Çünkü hayatımın en önemli kararını düşünüp taşımadan değerlendirmeden veremem.
Fikir alışverişi yapmak gayet mantıklıca