Pişman olan var mı?

Galasu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2014
14
1
38
Ben burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama henüz bir senem var. Yaptırdıktan sonra burun eski sağlığını kaybediyor mu, sürekli ağrıyor mu? Keşke yaptırmasaydım hiç sağlıklı değil dokunsam ağrıyor görünüşü de beni tatmin etmedi diyen var mı içinizde?

Ben burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama henüz bir senem var. Yaptırdıktan sonra burun eski sağlığını kaybediyor mu, sürekli ağrıyor mu? Keşke yaptırmasaydım hiç sağlıklı değil dokunsam ağrıyor görünüşü de beni tatmin etmedi diyen var mı içinizde?

Neden böyle bi soru sorma isteği hissettiniz ki? Doktor seçimi çok önemli.kötü bir doktor ya da her ameliyat başarılı olacak diye bişey söz konusu değil ama başarı şansı yüksek doktoru seçerseniz hiçbişey olmaz. Burada ameliyatı kötü geçen herkes kendince size evet kötü olma diyecektir zaten?sordugunuz sorularin cevabında sanki bunu duymayı amaçlıyorsunuz hissi uyandırıyorsunuz kusura bakmayın.neyi sorduğunuz anlaşılmıyo.

İnsan vücudu kendini inanılmaz bir şekilde yeniliyor. Ağrılar sızılar geçince kimse o günleri hatırlamıyor.
Sizin sorduğunuz sorunun cevabı ise o kadar öznel ki.. Aslında cevapta ortada.
Burnunu beğenen sorun olmayan kişiler iyi ki olmuşum derken , şeklinden memnun kalmayan ve herhangi bi sorun çıkan kişilerde doğal olarak ameliyat olduklarına pişman.
Doktor seçmek evet önemlidir fakat bi yandan da bu birazda şans meselesidir.
Niyetiniz varsa her şeyi göze almak zorundasınız...

bennnnn ben asrin hatasini yaptimmm revizyon olmaklaaaaa avatar gbiyimm avatarrr ne salakmisim bu islere kalkmisim ilk ameliyatindan 3 5 sene sonra burnun yavas yavas cokmeye kemik incelmeye baslio oyuzden mecbur revizyon oluosun ve o ilk ameliyatindan dahada kotu oluo cnku o torpulenen kirilan inceltilen kemigi mecbur kikirdak koyup saglamlastriyo bu burun icindeki kikirdak kaburgandan yada kulagindan olabiliyo tam bir aptallkmis bu ameliyati olmak kizlar lutfen kusura bakmayin ben kendi adima konusuorum ve gercekten doktor secimi degil 100 de 100 sans isi baska hic bisey degill

Yok canim oyle surekli agri sizi yok. İlk zamanlar dokunamiosun aylar gectikce ameliyat oldugunu bile unutuyosun sadece burnunu zorladiginda agriyor henuz inmeyen odemlerden dolayi. Ama 1 yila kadar eminim onlar da geciyodur benim 6.ayim bazen ameliyat olduğumu unutuyorum. Sadece odemlerin kaldigi yerlerde bi dolgunluk hissi var

Meyi
Neden böyle bi soru sorma isteği hissettiniz ki? Doktor seçimi çok önemli.kötü bir doktor ya da her ameliyat başarılı olacak diye bişey söz konusu değil ama başarı şansı yüksek doktoru seçerseniz hiçbişey olmaz. Burada ameliyatı kötü geçen herkes kendince size evet kötü olma diyecektir zaten?sordugunuz sorularin cevabında sanki bunu duymayı amaçlıyorsunuz hissi uyandırıyorsunuz kusura bakmayın.neyi sorduğunuz anlaşılmıyo.[/QU

Ne sorduğum nasıl anlaşılmıyor pardon? Gayet açık ve net sormuşum soruyu daha ne kadar açabilirim yani?
Doktor iyi olsa da olmasa da burada her türlü tecrübeyi yaşamış insan var, bir kişinin lafıyla ameliyattan vazgeçecek değilim. Çoğunluk olumsuz yanıtlarsa o zaman değişecektir fikrim. Sorduğum soruyu kurcalamak yerine cevap verseydiniz daha makbule geçerdi.

Merhaba ben ameliyat olalı 3 ay olmak üzere benimde ameliyat olmadan önce hep acabalarım vardı. Acaba düşer mi acaba kötü mü olur zor mu olur işe dönüş nasıl olcak çocuğumun tepkisi nasıl olcak darbe alırsam ya kemikler hemen kaynamazsa vs vs o kadar fazlaydı ki bunlar kafam çok karışmıştı. Evet benim için ilk hafta zordu ama hiç öyle yaşantımı etkilemedi 3. günden sonra şişlikler morluklar geçmeye başlayınca bide tamponlar çıkınca oh dedim. Sonrasında 1 aydan sonra ufak bazen daha sert olmak üzere darbelerde yaşadım birşey olmadı öyle oyun hamuru gibi değilmiş :KK48: ve şimdilik memnunum şeklinden de nefes açısındanda :KK25:

Back
X