Pişman olanlar

İşin aslı, ben bu ameliyatı estetik amaçlı olmadım benim burnum zaten ufak ve güzeldi kırıktan dolayı içi yana kaymış bu yüzden ameliyat oldum KBB doktoru yaptı hatta. Ama doktor yapmisken tam olsun dedi ve biraz kaldırırım yanları toparlarim filan dedi. Ben de herhalde zaten güzel olan burnuma mahvedemez o kadar da beceriksiz değildir diye şekline filan hiç takılmadim merak bile etmedim aklım fikrim nefes problemimdeydi çünkü sol taraftan yuzdeye vurursak %20 filan ancak nefes alabiliyorumdur. Alçı çıkınca da burnum bana normal geldi ama bandaj çıktıktan sonra şişti ve burun kanatlarımın üstlerini çökük gibi ucu da şiş olunca yanlardan mandalla sıkmışlar gibi iğrenç bir görüntü. Fotolarda ışıktan belli olmuyor olabilir ama bir sorun kesinlikle var bence.
bence şiş henüz ucu falan ödemli çok belli sabredin üzülmeyin boşuna değişeceğe benziyor

Ay umarım öyledir ya, bana kenarlarındaki çöküntüler çok kötü görünüyor.
Burnunuz daha yerine oturmamış çok belli geçer boşa uzulmeyin en az 6ay ve net bellik 1yil benim burnumda sizinki gibi yanlar çökük duruyor ve morluk var çizgi gibi ve hergun burunum şekil değiştiriyor geçecek sabredin uzulmeyin olumsuz düşünmeyin bende sizin gibi nefes problemi yüzünden estetikle birleşti oldum

Burnunuz daha yerine oturmamış çok belli geçer boşa uzulmeyin en az 6ay ve net bellik 1yil benim burnumda sizinki gibi yanlar çökük duruyor ve morluk var çizgi gibi ve hergun burunum şekil değiştiriyor geçecek sabredin uzulmeyin olumsuz düşünmeyin bende sizin gibi nefes problemi yüzünden estetikle birleşti oldum
Şu an ne durumda burnun memnun musun?

İşin aslı, ben bu ameliyatı estetik amaçlı olmadım benim burnum zaten ufak ve güzeldi kırıktan dolayı içi yana kaymış bu yüzden ameliyat oldum KBB doktoru yaptı hatta. Ama doktor yapmisken tam olsun dedi ve biraz kaldırırım yanları toparlarim filan dedi. Ben de herhalde zaten güzel olan burnuma mahvedemez o kadar da beceriksiz değildir diye şekline filan hiç takılmadim merak bile etmedim aklım fikrim nefes problemimdeydi çünkü sol taraftan yuzdeye vurursak %20 filan ancak nefes alabiliyorumdur. Alçı çıkınca da burnum bana normal geldi ama bandaj çıktıktan sonra şişti ve burun kanatlarımın üstlerini çökük gibi ucu da şiş olunca yanlardan mandalla sıkmışlar gibi iğrenç bir görüntü. Fotolarda ışıktan belli olmuyor olabilir ama bir sorun kesinlikle var bence.
Bence gayet guzel diyor. Bu dediklerin cok normal, bandaj cikinca burun iki kat daha buyuyor sanki. InsAllah bir sorun yoktur canim.

Merhaba kızlar

Burun estetikten sonra benim gibi pişman olan var mı? Neredeyse üçüncü ayımdayım ve o kadar pişmanım kiiii Depresyona girdim resmen hayatımı mahvettim.
Benim yüzüm aşırı değişti ve tanınmaz hale geldim resmen. Herkes görünce büyük şok geçiriyor. Burun kavisli, ucu kalkık ve sivri oldu (istediğimin tam tersi). Evden çıkmıyorum hiç sayılır dayılarim teyzelerim bile görmedi daha herkesten saklanmak istiyorum.. Revizyonu çok istiyorum ucunu düşürmek için ama sonuç daha da kötü olur diye korkuyorum şimdiden. Doktorlara hiç güvenim kalmadı hepsinin derdi sadece para para para. Bi doktor nasıl bile bile hastanın istediği tam tersini yapar?? Ağlamaktan göz yaşı kalmadı.

Eski büyük ve kemikli burnumu o kadar çok özlüyorum kiii çok pişmanım coook
:KK43: bütün servetini ver zamanı geri alalım deseler bi saniye düşünmeden yaparım.

Merhaba kızlar

Burun estetikten sonra benim gibi pişman olan var mı? Neredeyse üçüncü ayımdayım ve o kadar pişmanım kiiii Depresyona girdim resmen hayatımı mahvettim.
Benim yüzüm aşırı değişti ve tanınmaz hale geldim resmen. Herkes görünce büyük şok geçiriyor. Burun kavisli, ucu kalkık ve sivri oldu (istediğimin tam tersi). Evden çıkmıyorum hiç sayılır dayılarim teyzelerim bile görmedi daha herkesten saklanmak istiyorum.. Revizyonu çok istiyorum ucunu düşürmek için ama sonuç daha da kötü olur diye korkuyorum şimdiden. Doktorlara hiç güvenim kalmadı hepsinin derdi sadece para para para. Bi doktor nasıl bile bile hastanın istediği tam tersini yapar?? Ağlamaktan göz yaşı kalmadı.

:KK43: bütün servetini ver zamanı geri alalım deseler bi saniye düşünmeden yaparım.

Çok geçmiş olsun :( rica etsem bana da özelden fotoğrafınızı ve doktoun ismini paylaşabilir misiniz?

Merhaba kızlar

Olmaz olur mu. Ben de çok pişman oldum. 5 yıl geçti üzerinden, ama revizyon olmak için hala cesaretim yok.

Beceriksizse yapar, istediğinin tam tersini. Ama kavisli yapmak için extra uğraşması lazım. O kısmını ben de anlamıyorum. Benim de sıkıntım aşırı kavis.

Ama kendinizi üzmemeye gayret edin. Sizi rahatlatır mı bimiyorum ama tek siz değilsiniz bu dertten muzdarip. Kalkıklık zamanla iniyor. Sivri olması yuvarlak olmasından daha iyi bana göre. Burun sırtındaki kavis için dolgu öneriyor doktorlar. Siz de araştırabilirsiniz dolguyu.

Rica etsem resim paylaşabilir misiniz özelden.

Pişmanlık değil de felaket bir hayal kırıklığı var. Sonuç olumsuz maalesef.
Burnunuz ucu çok şiş olduğu için mandalla sıkıştırılmış gibi duruypr. Benimkide şuan öyle ama o ucu küçülünce düzelicektir. Hayal korıklığına uğramanızı gerektirecek bir burun değil. Oturup şükretmelisiniz. Benim burnumda hayallerimdeki gibi değil ama eskisinden iyi sonuçta rahatsız olmuyorum. Sizde öyle düşünmelisiniz

Burnunuz ucu çok şiş olduğu için mandalla sıkıştırılmış gibi duruypr. Benimkide şuan öyle ama o ucu küçülünce düzelicektir. Hayal korıklığına uğramanızı gerektirecek bir burun değil. Oturup şükretmelisiniz. Benim burnumda hayallerimdeki gibi değil ama eskisinden iyi sonuçta rahatsız olmuyorum. Sizde öyle düşünmelisiniz
Umarım dediğin gibidir, şekli öyle oldu diye düşünüp duruyorum. Sukrederim elbette sonuç itibariyle çok kötü sonuç alan insanlar var bu operasyondan ama açıkçası estetik kaygılardan ziyade sağlık sebebiyle böyle bir ameliyata mecbur kalıp bir de sonucunda estetik müdahaleye muhtac olacak duruma düşmek takdir edersin ki çok can sıkıcı bir olay olur. Yoksa ben de tamamen estetik amaçlı bu ameliyatı olsaydım gerekirse revizyonuyla tüm her şeyini kabullenip kendimi ona göre hazırlamak daha kolay olurdu bu süreçte.

Bide çok kusursuz burun fazlasıyla estetik duruyor ve çok itici senin burnun öyle görünmüo bence bu güzel yani benim kişisel zevkim bu yönde

6 ay oldu burun ucum düz düşükte değil kalkıkta değil. Aynaya bakınca burun deliklerimin sadece girişi belli oluyor. Delikleri görünmüo
Ben şu anki görünümünden memnun değilim umarim zaman ilerledikçe hoşuma gider ama sanmıyorum sanki bir şeyleri yanlış yaptı gibi hissediyorum :(

Vallahi 38gun falan oldu Kasım 19da amaliyat oldum burun çok düşmedi normal zaten kalkık değildi fazla yani ben istemedim kalkık olsun oyuzden şuan normal canm
Doktor bana kendi dedi kaldırayım diye şimdi bakıyorum bu hali eskisinden daha düşük ilerde daha da düşerse ne hale gelir düşünmek bile istemiyorum.

Ben şu anki görünümünden memnun değilim umarim zaman ilerledikçe hoşuma gider ama sanmıyorum sanki bir şeyleri yanlış yaptı gibi hissediyorum :KK43:
Özelden fotograf atarmısınız gerçketen söylediğiniz kadar kötü mü merak ediyorum. Siz anartıyor da olabilirsiniz insan o zamanlar bunlaımlara giriyor. Belki size kötü gelmiş olabilir

Vallahi 38gun falan oldu Kasım 19da amaliyat oldum burun çok düşmedi normal zaten kalkık değildi fazla yani ben istemedim kalkık olsun oyuzden şuan normal canm
Bende aynı tarihte oldum tesadüf bende istemedim kalkık kaydırak gibi doğal istedim ama şuannazcık kalkık inecek dedi kontrolde düşer dedi ve ödemli çok dedi masaj yap dedi senin indimi ucu yada ödemi

Back
X